Н У Х Т

Вдвадцяте відбувся круглий стіл на кафедрі міжнародної економіки

16 жовтня 2020

Вдвадцяте відбувся круглий стіл на кафедрі міжнародної економіки

Кафедра міжнародної економіки 15 жовтня провела двадцяте, ювілейне засідання круглого столу «Актуальні проблеми: студент в системі сучасної освіти». Засідання відбулося у онлайн-форматі.

Відкрила захід голова оргкомітету, завідувачка кафедри, докторка економічних наук, професорка Світлана Гуткевич.

Свою участь у онлайн-засіданні підтвердили понад сорок учасників. Особливо приємна участь докторки наук, професорки Вільнюського університету Віргінії Юренієне та аспірантки цього ж університету Скаісте Юрене. 

Зустріч була дуже цікавою та інформативною. Дискусійними були доповіді щодо інституційного забезпечення освітнього процесу Валерії Гладкової та Єлизавети Підперигори, інновацій в освітньому процесі Дениса Матейчука. Дуже цікаво виступили студенти 2 курсу спеціальності «Міжнародні економічні відносини» Віталій Костюченко і Поліна Чернікова, яка була й модератором засідання.

За результатами роботи буде виданий 20-й ювілейний збірник матеріалів.

Колектив кафедри міжнародної економіки вдячний здобувачам вищої освіти, аспірантам і викладачам, які взяли участь у роботі круглого столу.  

Опублікований: 16-10-2020
Читайте також:
Наші другокурсниці – у ТОП-10 кращих європейських молодих  дегустаторів вина!

У рамках Паризької сільськогосподарської виставки-2023 відбувся Конкурс дегустації вин серед молодих спеціалістів – змагання серед молодих європейців, куди цього року були запрошені і представники з України. Серед конкурсантів були і здобувачки освіти другого курсу Навчально-наукового інституту харчових технологій НУХТ Анастасія Галаніна і Тетяна ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Наші другокурсниці – у ТОП-10 кращих європейських молодих дегустаторів вина! 13 березня 2023

Час готуватися до наступного етапу вступної кампанії на бакалавра

Сьогодні о 18:00 завершується прийом заяв вступників на бакалавра. І вже завтра, 1 серпня, всі вступники мають перевірити статус своїх заяв у е-кабінеті. Звертаємо увагу, у конкурсному відборі братимуть участь тільки заяви зі статусом «Допущено до конкурсу» (для заяв, поданих на бюджет) і «Допущено до конкурсу (навчання за кошти фізичних і юридичн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Час готуватися до наступного етапу вступної кампанії на бакалавра 31 липня 2024

Кулінарний прогноз американського фахівця на 2022 рік дізналися викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

2 грудня 2021 року викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції, професор Олег Кузьмін, доценти Ірина Корецька, Людмила Дейниченко, Віра Зуйко, Юлія Фурманова, Наталія Стукальська, Ігор Устименко та старший викладач Володимир Захаров відвідали онлайн-семінар, організований Національною асоціацією ресторанів США. Спікером заходу ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Кулінарний прогноз американського фахівця на 2022 рік дізналися викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції 03 грудня 2021

Прощаємося з цьогорічними бакалаврами

Урочисті церемонії вручення дипломів нашим цьогорічним бакалаврам – це отримання путівки в їхнє нове, професійне життя. Роки навчання для нинішніх випускників були вкрай важкими – спочатку пандемія Covid-19, потім ракетні обстріли агресором українських міст і Києва, від яких руйнувався і наш університет, перебої зі світлом й труднощі зв'язку під ч...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Прощаємося з цьогорічними бакалаврами 14 липня 2023