Н У Х Т

Здобутки учасників Євроклубу

25 липня 2022

Здобутки учасників Євроклубу

Студенти відділення туризму та готельно-ресторанної справи Волинського фахового коледжу нашого університету, а також учасники Євроклубу під керівництвом викладачки Оксани Харковської взяли участь в обласній онлайн-євроолімпіаді.

Основними завданнями цієї олімпіади було розширення знань про країни Європейського Союзу та НАТО, популяризація європейських цінностей, стимулювання інтересу до вивчення історії відносин України-ЄС та України-НАТО.

Євроклубівці коледжу продемонстрували високий рівень знань зі структури Європейського Союзу та НАТО, розвитку сучасної економіки, фінансової, культурно-освітньої політики країн Європи.

За результатами олімпіади студентка групи ГРС-21 Юлія Гнатюк зайняла ІІ призове місце, а Юлія Якимчук з тієї ж групи – ІІІ місце.

Вітаємо переможниць і бажаємо подальших успіхів у майбутньому! 

Опублікований: 25-07-2022
Читайте також:
Про HR-консалтинг у готельно-ресторанному бізнесі нашим здобувачам від управляючої мережі ресторанних підприємств

Кафедра готельно-ресторанної справи організувала гостьову онлайн-лекцію «HR-консалтинг для готельно-ресторанного бізнесу»на платформі Zoom. Запрошений лектор – управляюча мережі закладів ресторанного господарства «EuroCityFamily», магістр з готельно-ресторанної справи і випускниця факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу НУХТ 2014 ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про HR-консалтинг у готельно-ресторанному бізнесі нашим здобувачам від управляючої мережі ресторанних підприємств 16 квітня 2020

Відбулося завершальне у цьому навчальному році засідання Еnglish speaking club

На кафедрі ділової іноземної мови та міжнародної комунікації відбулося завершальне засідання Еnglish speaking club, традиційно за участю спеціального гостя з Сполучених Штатів Stuart Snuggs та викладача Наталії Божок. Предметом обговорення стала цікава і актуальна для подорожуючих тема «Transportation in Ukraine and in the USA». Засідання  розпоча...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Відбулося завершальне у цьому навчальному році засідання Еnglish speaking club 07 червня 2018

ТОВ «Ла Фречезза» відкриває фахові тонкощі студентам кафедри технології консервування

Студенти груп МО-3-2 та ХЕ-3-1 під час ознайомчої практики завітали на виробництво компанії ТОВ «Ла Фречезза», яке спеціалізується на виробництві салатних сумішей, фасованих у газовому середовищі, фруктових міксів, готових салатів і соусів. Ознайомча практика проходила під керівництвом доцента кафедри технології консервування Світлани Матко та гол...

ЧИТАТИ ДАЛІ

ТОВ «Ла Фречезза» відкриває фахові тонкощі студентам кафедри технології консервування 20 вересня 2019

Завершилося стажування аспірантки кафедри технології молока і молочних продуктів у Республіці Польща

З 1 по 31 липня 2022 р. аспірантка кафедри технології молока і молочних продуктів Вікторія Сапіга, яка здобуває освітній ступінь «Доктор філософії» за спеціальністю 181 «Харчові технології» (керівниця – професорка Галина Поліщук), пройшла наукове стажування в Університеті природничих наук в Любліні на запрошення члена комісії харчових наук Польсько...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Завершилося стажування аспірантки кафедри технології молока і молочних продуктів у Республіці Польща 02 серпня 2022