Н У Х Т

Відкрите практичне заняття на кафедрі готельно-ресторанної справи

06 квітня 2018

Відкрите практичне заняття на кафедрі готельно-ресторанної справи

5 квітня 2018 р. відповідно до плану змістового модулю асистент кафедри готельно-ресторанної справи Ольга Пушка провела відкрите практичне заняття «Визначення кількості відходів, маси нетто та порцій страв, приготовлених з овочів, плодів і грибів» з дисципліни «Технологія продукції ресторанного господарства» у групі ГС-2-6.

На занятті були присутні заступник декана факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу з навчальної роботи Наталія Бондар, фахівець навчально-методичного управління університету Алла Оскілко, доценти, старші викладачі та асистенти кафедри.

Практичне заняття було представлене у доступному та цікавому форматі, з використанням мультимедійного матеріалу. Студенти опанували методику розрахунку кількості відходів, виходу напівфабрикатів, готової продукції при обробленні овочів, плодів, грибів залежно від сезону, навчилися вирішувати виробничі ситуації закладів ресторанного господарства.

Присутні викладачі відзначили, що заняття відбулося на високому методичному рівні, студенти прийшли на нього вчасно, мали достатній рівень теоретичної підготовки і отримали додаткові знання, вміння і навички.

Враховуючи, що дане заняття проводилось із метою підготовки до переобрання Ольги Пушки на посаду асистента, його ґрунтовне оцінювання буде здійснено на найближчому засіданні кафедри із формуванням відповідного висновку для Навчально-методичного управління університету.

 

Опублікований: 06-04-2018
Читайте також:
Новий партнер університету – Група Компаній Балекс!

У гармонійному поєднанні освіти та бізнесу відбувся круглий стіл за участі ректорату, представників навчальних підрозділів – Навчально-наукового інституту харчових технологій, Навчально-наукового інституту економіки і управління, Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С. Гулого, фахівців Центру моніторингу якості та координа...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Новий партнер університету – Група Компаній Балекс! 30 травня 2025

Члени студентської ради університету відзначені за вагомий внесок у розвиток студентського самоврядування

Члени студентської ради університету, голова студентської ради факультету біотехнології та екологічного контролю Наталія Петренко, голова студентської ради факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу Віталій Євстаф’єв, голова студентської ради Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С. Гулого Дмитро Шемідько відз...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Члени студентської ради університету відзначені за вагомий внесок у розвиток студентського самоврядування 26 листопада 2018

«Фавеа Інжиніринг Київ» – ще одна база для проходження технологічної практики студентів-біотехнологів

Ще одна студентка кафедри біотехнології і мікробіології Дар’я Кладовщикова обрала місцем для проходження технологічної практики компанію «Фавеа Інжиніринг Київ». «Фавеа» – провідна європейська компанія, що займається фармацевтичним проектуванням, реконструкцією і будівництвом фармацевтичних заводів, фабрик і виробництв. За свою двадцятирічну істор...

ЧИТАТИ ДАЛІ

«Фавеа Інжиніринг Київ» – ще одна база для проходження технологічної практики студентів-біотехнологів 16 лютого 2018

Дуальне навчання здобувачок кафедри технології молока і молочних продуктів

Дуальну форму здобуття вищої освіти, що передбачає поєднання навчання у закладах вищої освіти з навчанням на робочому місці для набуття певної кваліфікації, впроваджено в нашому університеті згідно з Концепцією підготовки фахівців за дуальною формою здобуття освіти, схваленою Кабінетом Міністрів України у 2018 р. Такий підхід до підготовки молодих ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Дуальне навчання здобувачок кафедри технології молока і молочних продуктів 31 січня 2025