З 12 по 19 червня 2018 р. на кафедрі технології оздоровчих продуктів відбулися захисти дипломних проектів випускників-бакалаврів за напрямом підготовки «Харчові технології та інженерія».
Державну екзаменаційну комісію очолила завідувач кафедри технології оздоровчих продуктів, професор, д.т.н Галина Сімахіна. До складу комісії також увійшли доценти цієї ж кафедри: к.т.н. Ірина Гойко, к.т.н Алла Башта та к.т.н. Світлана Бажай-Жежерун і асистент кафедри Тетяна Мартиненко (секретар ЕК).
За період роботи екзаменаційної комісії відбулися чотири засідання, на яких були розглянуті 37 дипломних проектів. Усі студенти отримали позитивні оцінки, в тому числі «відмінно» – 23 особи, «добре» – 6 осіб, «задовільно» – 8 осіб, 4 студенти підтвердили дипломи з відзнакою – Інна Коберник, Роман Науменко, Юлія Коваль, Марія Головня.
Всі дипломні проекти виконані з використанням наукових розробок кафедри та інших науково-дослідних організацій і містять конкретні заходи щодо створення широкого спектру продуктів оздоровчої дії, ресурсозбереження, впровадження безвідходних і маловідходних технологій, охорони навколишнього середовища.
Дипломні проекти студентів також містять розділи з науково-дослідної роботи, техніко-хімічного контролю сировини і готових продуктів, а також включають технологічні розрахунки основної та допоміжної сировини з використанням обчислювальної техніки.
Бажаємо бакалаврам подальших творчих успіхів і чекаємо у приймальній комісії для продовження навчання у магістратурі!