Н У Х Т

Важливий етап професійного зростання завершили бакалаври кафедри технології оздоровчих продуктів

20 червня 2018

Важливий етап професійного зростання завершили бакалаври кафедри технології оздоровчих продуктів

З 12 по 19 червня 2018 р. на кафедрі технології оздоровчих продуктів відбулися захисти дипломних проектів випускників-бакалаврів за напрямом підготовки «Харчові технології та інженерія».

Державну екзаменаційну комісію очолила завідувач кафедри технології оздоровчих продуктів, професор, д.т.н Галина Сімахіна. До складу комісії також увійшли доценти цієї ж кафедри: к.т.н. Ірина Гойко, к.т.н Алла Башта та к.т.н. Світлана Бажай-Жежерун і асистент кафедри Тетяна Мартиненко (секретар ЕК).

За період роботи екзаменаційної комісії відбулися чотири засідання, на яких були розглянуті 37 дипломних проектів. Усі студенти отримали позитивні оцінки, в тому числі «відмінно» – 23 особи, «добре» – 6 осіб, «задовільно» – 8 осіб, 4 студенти підтвердили дипломи з відзнакою – Інна Коберник, Роман Науменко, Юлія Коваль, Марія Головня.

Всі дипломні проекти виконані з використанням наукових розробок кафедри та інших науково-дослідних організацій і містять конкретні заходи щодо створення широкого спектру продуктів оздоровчої дії, ресурсозбереження, впровадження безвідходних і маловідходних технологій, охорони навколишнього середовища.

Дипломні проекти студентів також містять розділи з науково-дослідної роботи, техніко-хімічного контролю сировини і готових продуктів, а також включають технологічні розрахунки основної та допоміжної сировини з використанням обчислювальної техніки.

Бажаємо бакалаврам подальших творчих успіхів і чекаємо у приймальній комісії для продовження навчання у магістратурі!

Опублікований: 20-06-2018
Читайте також:
Вітаємо з успішною акредитацією ще шістьох освітньо-професійних програм!

Ще шість освітньо-професійних програм першого (бакалаврського) рівня вищої освіти нашого університету були успішно акредитовані Національним агентством із забезпечення якості вищої освіти. На засіданні, що відбулося 30 травня, за результатами розгляду акредитаційних справ були одностайно ухвалені рішення щодо надання акредитації бакалаврським осві...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вітаємо з успішною акредитацією ще шістьох освітньо-професійних програм! 05 червня 2023

Нагородження переможців Всеукраїнської студентської олімпіади «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції»

9 травня 2025 року в університеті у змішаному форматі відбулося нагородження переможців ІІ етапу Всеукраїнської студентської олімпіади «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції». Захід відбувся за участі представників адміністрації НУХТ, співорганізатора олімпіади – компанії МХП, кафедри експертизи харчових продуктів, викладачів, член...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Нагородження переможців Всеукраїнської студентської олімпіади «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» 12 травня 2025

Розпочали роботу відбіркові комісії навчально-наукових інститутів і факультетів нашого університету

Шановні вступники! Нагадуємо, що розпочали роботу відбіркові комісії навчально-наукових інститутів і факультетів нашого університету. Працюють телефонні лінії та електронні адреси для консультацій з питань вступу у 2020 році. Відбіркові комісії працюють: - з понеділка по п’ятницю – з 9:00 до 17:00 (без обідньої перерви);- 16, 22, 31 серпня та 6 ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Розпочали роботу відбіркові комісії навчально-наукових інститутів і факультетів нашого університету 05 серпня 2020

Ще чотири успішні акредитації освітніх програм університету!

25 квітня відбулося планове засідання Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти, на якому розглядалися акредитаційні справи і виносилися рішення щодо надання акредитацій освітнім програмам закладів вищої освіти. У рамках засідання розглядалися акредитаційні справи і освітньо-професійних програм нашого університету. За результатам...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Ще чотири успішні акредитації освітніх програм університету! 03 травня 2023