Н У Х Т

Важливі й актуальні навички здобули наші викладачі та студенти

27 жовтня 2023

Важливі й актуальні навички здобули наші викладачі та студенти

За сприяння Департаменту молоді та спорту Київської міської ради в межах заходів для молоді «Безпека» і «Гартуємо мужніх» в університеті відбулося масштабне навчання основам тактичної медицини та тактико-спеціальної підготовки.

До навчання, яке проводили кваліфіковані інструктори з безпосереднім практичним досвідом, долучилися представники усієї університетської спільноти.

Учасники ознайомилися з етапами надання медичної допомоги, навчилися оцінювати свідомість за алгоритмом AVPU, протоколом ТССС (алгоритмом MARCH), опанували елементи серцево-легеневої реанімації, допомогу при травмах, базові методи евакуації тощо.

Незвичним для академічної спільноти стало відпрацювання техніки володіння зброєю та правил безпеки при її застосуванні.

Колектив університету щиро вдячний організаторам за навчання. Бажаємо всім захисникам Божого захисту, а народу України – Перемоги!

Опублікований: 27-10-2023
Читайте також:
Унікальні можливості під час Student FoodTech Challenge отримали студенти Навчально-наукового інституту харчових технологій НУХТ

Студенти Навчально-наукового інституту харчових технологій стали учасниками Студентського хакатону Student FoodTech Challenge. Організатором Student FoodTech Challenge виступив агрохолдинг МХП – сучасна та інноваційна компанія, яка йде в ногу з часом і сприяє розвитку сільської місцевості та національної економіки України. Це вертикально інтегрова...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Унікальні можливості під час Student FoodTech Challenge отримали студенти Навчально-наукового інституту харчових технологій НУХТ 24 травня 2019

Сучасний рівень проведення лабораторної роботи на кафедрі технології молока і молочних продуктів

Викладачами кафедри технології молока і молочних продуктів, доцентами Оленою Грек, Аллою Тимчук та Оленою Онопрійчук було проведене лабораторне заняття «Вимірювання умовної в’язкості та визначення концентрації соматичних клітин у незбираному молоці на приладі АВМ 1-02» з дисципліни «Інноваційні технології молочних продуктів» за участю представника ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Сучасний рівень проведення лабораторної роботи на кафедрі технології молока і молочних продуктів 05 грудня 2018

Нові здобутки фінансистів

Здобувачки другого курсу спеціальності 072 «Фінанси, банківська справа та страхування» Марія Корнієнко та Яна Кріпак взяли участь у ІІ-му турі Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з галузі знань 07 «Управління та адміністрування», спеціальності 072 «Фінанси, банківська справа та страхування» зі спеціалізації «Страхування», який пров...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Нові здобутки фінансистів 21 квітня 2021

Магістранти спеціальності «Технології питної води та водопідготовки харчових виробництв» захистили кваліфікаційні роботи у Музеї води

21 лютого стало більше на 8 магістрів зі спеціальності «Технології питної води та водопідготовки харчових виробництв». Свої вражаючі наукові дослідження, ґрунтовні знання й вичерпні відповіді на всі питання членів Екзаменаційної комісії вони представили у Водно-інформаційному центрі «Музей води». Саме там за люб’язним запрошенням адміністрації зак...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Магістранти спеціальності «Технології питної води та водопідготовки харчових виробництв» захистили кваліфікаційні роботи у Музеї води 21 лютого 2017