Н У Х Т

Важливі й актуальні навички здобули наші викладачі та студенти

27 жовтня 2023

Важливі й актуальні навички здобули наші викладачі та студенти

За сприяння Департаменту молоді та спорту Київської міської ради в межах заходів для молоді «Безпека» і «Гартуємо мужніх» в університеті відбулося масштабне навчання основам тактичної медицини та тактико-спеціальної підготовки.

До навчання, яке проводили кваліфіковані інструктори з безпосереднім практичним досвідом, долучилися представники усієї університетської спільноти.

Учасники ознайомилися з етапами надання медичної допомоги, навчилися оцінювати свідомість за алгоритмом AVPU, протоколом ТССС (алгоритмом MARCH), опанували елементи серцево-легеневої реанімації, допомогу при травмах, базові методи евакуації тощо.

Незвичним для академічної спільноти стало відпрацювання техніки володіння зброєю та правил безпеки при її застосуванні.

Колектив університету щиро вдячний організаторам за навчання. Бажаємо всім захисникам Божого захисту, а народу України – Перемоги!

Опублікований: 27-10-2023
Читайте також:
Лекторії від науково-педагогічного колективу кафедри готельно-ресторанної справи

Науково-педагогічні працівники кафедри готельно-ресторанної справи протягом лютого-березня зустрілися в освітньому діджитал-просторі зі здобувачами відокремлених структурних підрозділів університету – Волинського фахового коледжу, Свалявського технічного фахового коледжу, Полтавського фахового коледжу, Київського фахового коледжу ресторанного госпо...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Лекторії від науково-педагогічного колективу кафедри готельно-ресторанної справи 24 березня 2025

Друзі чи вороги? Як мікроби керують нашим здоров’ям

Нещодавно студенти фахових коледжів нашого університету мали унікальну можливість дізнатися більше про мікросвіт людини завдяки лекціям доцентки кафедри біотехнології і мікробіології, к.б.н. Світлани Старовойтової. Перша лекція на тему «Мікросвіт людини: бактерії – друзі чи вороги?» відбулася для студентів Івано-Франківського коледжу ресторанного ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Друзі чи вороги? Як мікроби керують нашим здоров’ям 24 березня 2025

На кафедрі безпеки життєдіяльності відбулося відкрите лекційне заняття

13 березня 2018 року на кафедрі безпеки життєдіяльності відбулося відкрите лекційне заняття з дисципліни «Основи охорони праці», яке провела старший викладач Аліна Сірик для студентів четвертого курсу напряму підготовки «Хімічна технологія» факультету біотехнології та екологічного контролю. На лекції були присутні в.о. завідувача кафедри Наталія Во...

ЧИТАТИ ДАЛІ

На кафедрі безпеки життєдіяльності відбулося відкрите лекційне заняття 14 березня 2018

Продуктивно почали новий навчальний семестр магістранти кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

У межах виконання кваліфікаційної роботи на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції продовжуються дослідження магістрантки Марії Омельченко, яка навчається за спеціальністю «Харчові технології», освітньо-професійною програмою «Технології в ресторанному господарстві» (науковий керівник – професор Олег Кузьмін). На запрошення завідува...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Продуктивно почали новий навчальний семестр магістранти кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції 05 січня 2024