Н У Х Т

В університеті відкрито Міжнародний конкурс з української мови імені Петра Яцика

19 листопада 2021

В університеті відкрито Міжнародний конкурс з української мови імені Петра Яцика

18 листопада в університеті стартував Міжнародний конкурс з української мови імені Петра Яцика.

Його метою є піднесення престижу української мови з-поміж молоді, виховання поваги до культури і традицій українського народу. У першому загальноуніверситетському турі взяли участь усі охочі. Їм було запропоновано комплексне завдання, де здобувачі освіти випробували свої знання на слововживання, сучасний правопис та ін. У межах конкурсу відбулася вікторина «Мовний патруль», у якому під час відповідей здобувачі освіти продемонстрували кмітливість та оригінальність.

Конкурс знавців української мови імені Петра Яцика – не лише свідчення інтересу підростаючого покоління до державної мови, а й промовиста ознака громадянської зрілості тих, хто вже завтра працюватиме у всіх сферах життя нашої країни.

Бажаємо учасникам удалих ідей та натхнення! 

Опублікований: 19-11-2021
Читайте також:
Основи створення мобільних додатків від доцента кафедри інформаційних технологій, штучного інтелекту і кібербезпеки

19 березня доцент кафедри інформаційних технологій, штучного інтелекту і кібербезпеки, к.т.н. Микола Костіков прочитав гостьову лекцію для здобувачів першого та другого курсів спеціальностей 121 «Інженерія програмного забезпечення» та 123 «Комп'ютерна інженерія» Волинського фахового коледжу НУХТ. Послухати фахівця зібралися близько 40 студентів, до...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Основи створення мобільних додатків від доцента кафедри інформаційних технологій, штучного інтелекту і кібербезпеки 20 березня 2025

Страхування у туризмі – гостьовий лекторій, що не лишив байдужих

Найкращими виходять лекції, в які викладач вкладає не лише актуальні науково-дослідні досягнення, високий рівень професіоналізму, аналіз сучасного бачення проблеми, а й власний досвід – вкотре пересвідчилися викладачі кафедри туристичного та готельного бізнесу і здобувачі освіти спеціальності «Туризм». Адже саме такою виявилася лекція професора ка...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Страхування у туризмі – гостьовий лекторій, що не лишив байдужих 06 грудня 2021

Стейкхолдери відзначили актуальність освітньої програми «Технології цукрів, полісахаридів і підготовки води у промислових та крафтових виробництвах

Досягнення цілей сталого розвитку в Україні неможливе без якісної освіти майбутніх фахівців. Наразі сфера виробництва продуктів харчування зазнає суттєвих змін, що пов’язано з рівнем виробництва, асортиментом та якістю продукції. На кафедрі технології цукру і підготовки води відбулося розширене засідання за участі стейкхолдерів, присвячене аналізу...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Стейкхолдери відзначили актуальність освітньої програми «Технології цукрів, полісахаридів і підготовки води у промислових та крафтових виробництвах 05 лютого 2025

На практику до своїх здобувачів

Кафедрою експертизи харчових продуктів проведено виїзне практичне заняття з дисципліни «Lean-виробництво харчової продукції» на базі ПрАТ «Київський маргариновий завод» для магістрантів міждисциплінарної освітньо-наукової програми «LEAN-виробництво харчової продукції». До такого заходу долучилися здобувачі обох курсів, аби не знехтувати унікальною ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

На практику до своїх здобувачів 08 грудня 2023