Н У Х Т

В університеті розпочалося приймання заяв до магістратури в межах додаткового набору!

18 вересня 2025

В університеті розпочалося приймання заяв до магістратури в межах додаткового набору!

Сьогодні в нашому університеті розпочалося приймання заяв і документів від вступників для участі у конкурсному відборі до магістратури на контракт в межах додаткового набору. Заяви подаються вступниками через особисті електронні кабінети на сайті https://vstup.edbo.gov.ua/

Рейтингові списки вступників із зазначенням рекомендованих до зарахування на навчання за кошти фізичних або юридичних осіб будуть оприлюднені не пізніше 12:00 26 вересня. Вступники, що отримають рекомендації до зарахування на навчання, повинні будуть підтвердити вибір місця навчання до 12:00 30 вересня. Цього ж дня ректор Олександр Шевченко підпише накази про їх зарахування.

Нагадуємо, що реєстрація на участь у вступних випробуваннях до магістратури триває до 17:00 19 вересня.

Стати магістрантом ще у цьому році можуть усі, хто пропустив основний набір або не встиг підтвердити бажання навчатися в НУХТ. Приймання заяв триватиме до 17:00 25 вересня. Тож, не баріться, обирайте бажану освітню програму, хутчіш реєструйтеся та вже з 1 жовтня долучайтеся до груп магістрантів у навчальних аудиторіях НУХТ!

Докладно про додатковий вступ до магістратури – на нашому сайті. 

Ознайомитися з магістерськими освітніми програмами нашого університету можна за посиланням

Бажаємо успіху!

Опублікований: 18-09-2025
Читайте також:
Актуальні фудтренди та ресторанні інновації від здобувачів-маркетологів

Маркетингові мейнстріми у закладах харчування та фудтренди, що виводять бренди на новий рівень. Про це і не тільки говорили майбутні маркетологи на черговому засіданні студентського гуртка «Інтелектуал» кафедри маркетингу. Вишукані смаки, креатив та естетика, найсміливіші ідеї відомих рестораторів і харчових брендів зібрали у дружньому колі маркето...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Актуальні фудтренди та ресторанні інновації від здобувачів-маркетологів 26 березня 2024

Київські ліцеїсти отримали запрошення на День вступника від кафедри експертизи харчових продуктів

18 вересня 2024 року асистентка кафедри експертизи харчових продуктів Анастасія Божко відвідала школу І-ІІІ ступенів № 190 Деснянського району міста Києва, де зустрілася з учнями 11 класу.   Викладачка ознайомила школярів зі структурою нашого університету, спеціальностями та освітніми програмами, яким надається особлива підтримка держави. Більш де...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Київські ліцеїсти отримали запрошення на День вступника від кафедри експертизи харчових продуктів 18 вересня 2024

Штучний інтелект та інформаційні технології: фокус на актуальне

Нещодавно на базі нашого університету відбулася Друга міжнародна науково-практична конференція «Штучний інтелект та інформаційні технології» (AIIT-2025), присвячена сучасним науковим проблемам у сфері ІТ, штучного інтелекту, аналізу даних, робототехніки, Інтернету речей, кібербезпеки тощо. Науковий захід був організований за ініціативи кафедри інф...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Штучний інтелект та інформаційні технології: фокус на актуальне 20 червня 2025

Успішний початок професійної діяльності випускників

Наприкінці червня на кафедрі експертизи харчових продуктів відбулася особлива подія – захист випускних робіт здобувачів освітнього рівня «магістр» за першою міждисциплінарною програмою відкритою у освітньому просторі України – «Lean-виробництво харчової продукції». Унікальною особливістю цієї освітньо-наукової програми є її багатопрофільність, розв...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Успішний початок професійної діяльності випускників 12 липня 2024