Н У Х Т

Уже відомі результати ЄВІ з іноземних мов

15 липня 2020

Уже відомі результати ЄВІ з іноземних мов

14 липня були оприлюднені результати єдиного вступного іспиту з іноземних мов.

Тож вступники до магістратури можуть уже побачити свої результати у кабінеті учасника ЄФВВ/ЄВІ. Також там можна завантажити картки результатів і скан-копії бланків відповідей.

У разі виникнення сумніву щодо правильності встановлення результату вступник може упродовж 3 календарних днів від дня офіційного оголошення результатів, враховуючи день оголошення, подати власноруч написану апеляційну заяву до Українського центру оцінювання якості освіти. Докладніше про процедуру подання апеляції тут.

Нагадаємо, пороговий бал за виконання завдань ЄВІ відповідає 10 тестовим балам.

На складання ЄВІ для вступу до магістратури в нашому університеті зареєструвалися 966 осіб. Сподіваємося, всі вони успішно пройшли випробування іспитом. Тепер їм необхідно скласти фахове вступне випробування, і вони – здобувачі магістерського рівня вищої освіти! Бажаємо успіху!

Опублікований: 15-07-2020
Читайте також:
Розвиток Soft Skills викладачів кафедри експертизи харчових продуктів

Саморозвиток і підвищення рівня навичок викладачів відіграють важливу роль у якості надання освітніх послуг, у становленні студента як кваліфікованого та реалізованого робітника, в удосконаленні та забезпеченні освітнього процесу. Саме тому заходи на зразок «Uni-Biz Bridge: сучасний викладач» від компанії UGEN є дуже важливими. На воркшопах в межа...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Розвиток Soft Skills викладачів кафедри експертизи харчових продуктів 18 березня 2024

Наукові перемоги здобувачів кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів

Доброю традицією кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів є залучення  здобувачів вищої освіти до науково-дослідної роботи з другого-третього року навчання в університеті та представлення наукового доробку на студентських наукових конференціях в Україні і поза її межами. Постійно здобувачі кафедри беруть участь у Всеукраїнському конкурсі студе...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Наукові перемоги здобувачів кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів 26 квітня 2021

Щодо безпечності харчових продуктів розширюють свої знання викладачі та здобувачі кафедри експертизи харчових продуктів

Викладачі та здобувачі кафедри експертизи харчових продуктів розширюють свої знання з питань безпечності харчових продуктів. Відповідно до нової редакції стандарту ISO 22000 алергени є небезпечним фактором виробництва харчових продуктів. Тому наших фахівців і студентів зацікавила онлайн-конференція «Харчові алергії – все, що хотіли знати, але боял...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Щодо безпечності харчових продуктів розширюють свої знання викладачі та здобувачі кафедри експертизи харчових продуктів 17 березня 2021

Яким чином реалізуються на практиці механічні та біологічні методи очищення побачили студенти-екологи

Студенти-екологи трьох курсів разом із викладачами Андрієм Котинським, В’ячеславом Харченком та Оксаною Ничик у межах вивчення дисциплін «Екологія міських та промислових систем», «Інженерний захист навколишнього середовища» та «Нормування антропогенного навантаження» відвідали єдину в Києві станцію очищення стічних вод – Бортницьку станцію аерації,...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Яким чином реалізуються на практиці механічні та біологічні методи очищення побачили студенти-екологи 14 листопада 2018