Н У Х Т

Успіху досягає лише той, хто навчається протягом життя!

06 липня 2023

Успіху досягає лише той, хто навчається протягом життя!

Педагогічний колектив Львівського фахового коледжу харчової і переробної промисловості НУХТ успішно завершив навчання за програмою «Google Digital Tools for Education/ Цифрові інструменти Google для освіти».

2022-2023 навчальний рік став для викладачів роком наполегливого, непростого навчання, проте, дуже корисних для сучасних освітян лекцій і практикумів.

Педагоги показали своє прагнення до професійного розвитку, а навчальний заклад отримав спеціальний статус «Заклад освіти – учасник програми Google for Education» / Google for Education Participating School».

У результаті – індивідуальні сертифікати понад 50% педагогічного колективу та сертифікат досягнення для закладу освіти, а головне – навички володіння цифровими додатками Google для удосконалення організації дистанційного (і не тільки) навчання. Адже всім добре відомо, що цифрова компетентність – одна з ключових для сучасного освітянина.

Опублікований: 06-07-2023
Читайте також:
Всеукраїнська наукова хімічна школа Малої академії наук України проводить практичні заняття на лабораторній базі нашого вишу

Цими днями 17 учнів сьомих-восьмих класів з усієї України приїхали до Пуща-Водиці, щоб послухати популярні лекції з хімії. Школярі-учасники Всеукраїнської наукової хімічної школи Малої академії наук України завітали й до нашого університету, щоб провести практичні заняття на лабораторній базі кафедри хімічних технологій харчових добавок та косметич...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Всеукраїнська наукова хімічна школа Малої академії наук України проводить практичні заняття на лабораторній базі нашого вишу 01 березня 2018

Нові завдання визначив для себе колектив кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів

Із подовженням в Україні карантинних заходів, продовжується і робота викладачів кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів у дистанційній формі. 28 квітня 2020 року відбулося чергове засідання кафедри на платформі zoom-конференції, яке провів завідувач Василь Пасічний. Разом із колективом розглянули та обговорили наступні питання: 1. Організаці...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Нові завдання визначив для себе колектив кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів 29 квітня 2020

Удосконалено порядок розподілу видатків державного бюджету між закладами вищої освіти

Для підготовки здобувачів вищої освіти за державним замовленням Уряд вдосконалив порядок розподілу видатків державного бюджету на освіту між закладами вищої освіти. Відповідні зміни до постанови Кабінету Міністрів України від 24 грудня 2019 р.№1146 «Про розподіл видатків державного бюджету між закладами вищої освіти на основі показників їх освітньо...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Удосконалено порядок розподілу видатків державного бюджету між закладами вищої освіти 12 липня 2021

Що робити у форс-мажорних ситуаціях під час подорожей відтепер знають студенти та викладачі кафедри туристичного та готельного бізнесу

Вважаєте, що туризм став на паузу? Насправді, оптимісти використовують карантин для підготовки до нових подорожей! Окрім розроблення цікавих маршрутів, студенти та викладачі кафедри туристичного та готельного бізнесу серйозно приділяють увагу можливим форс-мажорам у подорожах. Про них 4 квітня 2020 року розповів під час вебінару відомий український...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Що робити у форс-мажорних ситуаціях під час подорожей відтепер знають студенти та викладачі кафедри туристичного та готельного бізнесу 05 травня 2020