Н У Х Т

Успішне навчання студентів і викладачів на Courserа продовжується

26 травня 2020

Успішне навчання студентів і викладачів на Courserа продовжується

Два місяці поспіль викладачі кафедри іноземних мов професійного спрямування спонукають своїх студентів та особисто себе до навчання на навчальній платформі Coursera, яка пропонує безкоштовне навчання на корисних, пізнавальних, цікавих курсах від провідних університетів світу. Тому знову маємо позитивний результат.

Цього разу радіємо успіхам студентів факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу. Студентка-магістрантка Надія Гончарова (група ГС-1-3М) успішно завершила курс від Університету Каліфорнії «Initiating and Planning Projects», оскільки саме такі знання та навички їй наразі потрібні у професійній діяльності. Анна Шебеда (група ТУ-3-9а) пройшла навчання за двома програмами: від Єльського університету «The Science of Well-being» і «Speak English Professionally: In Person, Online&On the Phone» від американського Технологічного Університету Джорджії.

Студент-першокурсник з групи англомовного проекту ТУ-1-12а Джемалі Пачкорія навчався за програмою Мічиганського університету «Inspiring and Motivating Individuals». Він ділиться своїми враженнями від курсу: «Курс був дуже цікавий та інформативний. Все просто і зрозуміло пояснювалося, тому проблем із розумінням інформації не було. З англійською мовою проблем теж не було, але на випадок, якщо у когось виникнуть проблеми з розумінням англійської, там є титри на різних мовах. Я порекомендував би цей курс для тих, хто хоче розвивати в собі навички, що знадобляться людям, котрі збираються у майбутньому займати посади директорів, начальників, тощо, бо курс спрямований на розвинення лідерських якостей».

Доцент кафедри Інна Форостюк отримала потрібні знання для подальшого використання при викладанні своїх дисциплін, зокрема, як спонукати студентів правильно навчатися та справлятися зі складними предметами (курс «Learning How to Learn: Powerful mental tools to help you master tough subjects»).

А доцент Галина Лук'янець завершила дуже популярний у всьому світі курс від Єльського університету «The Science of Well-being», зазначаючи: «Цей курс про поняття «щастя» і саморозвиток, плюс трохи психології і соціології. Курс дуже професійний, з практичними завданнями. Великий акцент робиться на мотивації. Даються поради, як збільшити власне щастя, як побороти наші упередження, що ми можемо зробити для покращення нашого особистого щастя, що і хто може нам допомогти змінити наші звички».

Таким чином, продовжуємо змінювати наше життя і можливо навіть звички шляхом навчання, як зазначено компанією Coursera у своїй місії – «Transform Lives Through Learning».

Опублікований: 26-05-2020
Читайте також:
Наші фахівці допомагають виробничникам у впровадженні та актуалізації систем НАССР

Згідно із Законом «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» обов’язковим для всіх харчових підприємств є розроблення і впровадження до кінця 2018 року систем менеджменту безпечності харчових продуктів (СМБХП) згідно з вимогами стандарту ISO 22000. Для підприємств, на яких впроваджена СМБХП чи інтегрована система м...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Наші фахівці допомагають виробничникам у впровадженні та актуалізації систем НАССР 25 червня 2018

Здобувачі освіти застосовують здобуті знання на практиці

Здобувачі освіти відокремленого структурного підрозділу «Львівський фаховий коледж харчової і переробної промисловості НУХТ» Максим Гуковський, Андрій Білас, Вероніка Притула, Христина Головата, що навчаються за освітньо-професійною програмою «Готельно-ресторанна справа», під керівництвом викладачки циклової комісії харчових технологій та готельно-...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Здобувачі освіти застосовують здобуті знання на практиці 23 березня 2023

Вперше атестація здобувачів освіти бакалаврського рівня спеціальності «Готельно-ресторанна справа» відбулася у формі захисту кваліфікаційної роботи

Цього навчального року вперше захищали кваліфікаційні роботи здобувачі бакалаврського рівня вищої освіти третього курсу денної форми зі скороченим терміном навчання спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа», освітньо-професійної програми «Готельно-ресторанна справа». Тематика кваліфікаційних робіт охоплювала різні аспекти діяльності закладів ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вперше атестація здобувачів освіти бакалаврського рівня спеціальності «Готельно-ресторанна справа» відбулася у формі захисту кваліфікаційної роботи 07 липня 2023

Уявити свій майбутній шлях у світі харчових технологій...

5 листопада 2024 р. доцентка кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів Оксана Топчій і професорка кафедри технології молока і молочних продуктів Олена Грек завітали з профорієнтаційним online-візитом до Горохівсього ліцею №1 ім. І. Я. Франка Горохівської міської ради Луцького району Волинської області. Викладачки ознайомили старшокласників із м...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Уявити свій майбутній шлях у світі харчових технологій... 06 листопада 2024