Н У Х Т

Успішне навчання студентів і викладачів на Courserа продовжується

26 травня 2020

Успішне навчання студентів і викладачів на Courserа продовжується

Два місяці поспіль викладачі кафедри іноземних мов професійного спрямування спонукають своїх студентів та особисто себе до навчання на навчальній платформі Coursera, яка пропонує безкоштовне навчання на корисних, пізнавальних, цікавих курсах від провідних університетів світу. Тому знову маємо позитивний результат.

Цього разу радіємо успіхам студентів факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу. Студентка-магістрантка Надія Гончарова (група ГС-1-3М) успішно завершила курс від Університету Каліфорнії «Initiating and Planning Projects», оскільки саме такі знання та навички їй наразі потрібні у професійній діяльності. Анна Шебеда (група ТУ-3-9а) пройшла навчання за двома програмами: від Єльського університету «The Science of Well-being» і «Speak English Professionally: In Person, Online&On the Phone» від американського Технологічного Університету Джорджії.

Студент-першокурсник з групи англомовного проекту ТУ-1-12а Джемалі Пачкорія навчався за програмою Мічиганського університету «Inspiring and Motivating Individuals». Він ділиться своїми враженнями від курсу: «Курс був дуже цікавий та інформативний. Все просто і зрозуміло пояснювалося, тому проблем із розумінням інформації не було. З англійською мовою проблем теж не було, але на випадок, якщо у когось виникнуть проблеми з розумінням англійської, там є титри на різних мовах. Я порекомендував би цей курс для тих, хто хоче розвивати в собі навички, що знадобляться людям, котрі збираються у майбутньому займати посади директорів, начальників, тощо, бо курс спрямований на розвинення лідерських якостей».

Доцент кафедри Інна Форостюк отримала потрібні знання для подальшого використання при викладанні своїх дисциплін, зокрема, як спонукати студентів правильно навчатися та справлятися зі складними предметами (курс «Learning How to Learn: Powerful mental tools to help you master tough subjects»).

А доцент Галина Лук'янець завершила дуже популярний у всьому світі курс від Єльського університету «The Science of Well-being», зазначаючи: «Цей курс про поняття «щастя» і саморозвиток, плюс трохи психології і соціології. Курс дуже професійний, з практичними завданнями. Великий акцент робиться на мотивації. Даються поради, як збільшити власне щастя, як побороти наші упередження, що ми можемо зробити для покращення нашого особистого щастя, що і хто може нам допомогти змінити наші звички».

Таким чином, продовжуємо змінювати наше життя і можливо навіть звички шляхом навчання, як зазначено компанією Coursera у своїй місії – «Transform Lives Through Learning».

Опублікований: 26-05-2020
Читайте також:
Старт Бізнес-школи «Артеріум»: новий рівень співпраці освіти та бізнесу!

Викладачі кафедри біотехнології і мікробіології факультету біотехнології та екологічного контролю і кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів Навчально-наукового інституту харчових технологій були запрошені до участі у Бізнес-школі «Артеріум» для викладачів ЗВО, офіційне відкриття якої відбулося 2 квітня....

ЧИТАТИ ДАЛІ

Старт Бізнес-школи «Артеріум»: новий рівень співпраці освіти та бізнесу! 04 квітня 2025

Підведені підсумки локального моніторингу бакалаврської освітньо-професійної програми «Харчові технології та інженерія»

У Навчально-науковому інституті харчових технологій відбулося розширене засідання робочої групи з удосконалення освітньо-професійної програми «Харчові технології та інженерія» бакалаврського рівня, яке очолила директорка інституту, гарантка освітньої програми Оксана Кочубей-Литвиненко. До роботи долучилися завідувачі кафедр та викладачі інституту, ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Підведені підсумки локального моніторингу бакалаврської освітньо-професійної програми «Харчові технології та інженерія» 02 лютого 2024

Переможці Всеукраїнського проекту «Харчові технології 2018» повернулися з ISM 2018

Нещодавно переможці Всеукраїнського проекту «Харчові технології 2018» повернулися з Міжнародної кондитерської виставки ISM 2018 у Кельні (Німеччина). Для студентів дуже важливо постійно підживлювати свій ентузіазм по відношенню до обраної спеціальності. Якщо довгий час вивчати лише суху теорію, то рано чи пізно нудьга візьме верх. Нині для повноцін...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Переможці Всеукраїнського проекту «Харчові технології 2018» повернулися з ISM 2018 08 лютого 2018

У найпрестижніших європейських журналах оприлюднюють свої наукові роботи наші викладачі

Викладачі кафедри фізики, продовжують оприлюднювати свої наукові роботи у найпрестижніших європейських журналах, зокрема у «Chemical Physics», квартиль якого по базі SCOPUS, відповідає рівню Q3. «Топологічні солітони в аліфатичних системах з обмеженою трансляційною рухливістю», так називається остання з надрукованих у журналі статтей доцента кафед...

ЧИТАТИ ДАЛІ

У найпрестижніших європейських журналах оприлюднюють свої наукові роботи наші викладачі 16 вересня 2020