Н У Х Т

Успішна підсумкова атестація здобувачів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» заочної форми навчання

18 лютого 2021

Успішна підсумкова атестація здобувачів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» заочної форми навчання

16 лютого на кафедрі готельно-ресторанної справи відбулася підсумкова атестація здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» заочної та заочної скороченої форм навчання у формі атестаційного екзамену.

Привітали студентів і побажали їм успішно продемонструвати здобуті теоретичні знання та практичні навички гарантка освітньо-професійної програми «Готельно-ресторанна справа» Віта Цирульнікова, головчиня Екзаменаційної комісії, доцентка Олена Шидловська та її члени – доценти Олег Бортнічук, Асьят Абрамова, старший викладач Олексій Собін. Обов’язки секретаря виконувала асистентка Юлія Мирошник.

Атестаційний екзамен, організований із використанням технологій дистанційного навчання, включав завдання з нормативних навчальних дисциплін «Організація ресторанного господарства», «Організація готельного господарства», «Технологія продукції ресторанного господарства», «Устаткування закладів готельно-ресторанного господарства».

Екзаменаційна комісія оцінила освітню і професійну компетентність здобувачів вищої освіти, які успішно пройшли атестацію.

Вітаємо випускників із першим (бакалаврським) рівнем вищої освіти! Бажаємо їм успіхів у професії, кар’єрного зростання і здобути магістерський рівень вищої освіти у рідному університеті!

Опублікований: 18-02-2021
Читайте також:
Про сенс життя та кумирів дитинства розмовляли на черговому movie club кафедри іноземних мов професійного спрямування

Наймолодші здобувачі освіти, група ГС-1-5 та викладачка кафедри іноземних мов професійного спрямування Юлія Ткачук днями провели черговий  movie club. Цього разу до перегляду було обрано ще одного «власника» Оскару – мультфільм «Up» («Вгору»). Мультик розповідає про старого буркотуна Карла Фредріксена, який все життя мріяв потрапити в далекі країн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про сенс життя та кумирів дитинства розмовляли на черговому movie club кафедри іноземних мов професійного спрямування 24 жовтня 2023

Усе про програму імені Фулбрайта в Україні тепер знають наші науковці

27 вересня 2022 року науковці кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф.Доценка – завідувачка кафедри Олександра Нєміріч і професор Олег Кузьмін взяли участь у представленні програми імені Фулбрайта в Україні, яка дає можливість проводити дослідження в університет...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Усе про програму імені Фулбрайта в Україні тепер знають наші науковці 28 вересня 2022

Зустріч завідувача Підготовчого відділення НУХТ зі школярами у Національній бібліотеці України для дітей

Напередодні травневих свят Національна бібліотека України для дітей запросила завідувача Підготовчого відділення Валентину Кудіну на зустріч зі школярами 9-10-х класів. Перед початком зустрічі методист бібліотеки провела екскурсію та розповіла про те, що Національна бібліотека України для дітей - головна дитяча книгозбірня України. Вона є націонал...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Зустріч завідувача Підготовчого відділення НУХТ зі школярами у Національній бібліотеці України для дітей 10 травня 2018

Сучасні концепції виробництва продуктів харчування вимагають творчих рішень!

Відбулося останнє у цьому навчальному році засідання наукового студентського гуртка «Смакота», який працює на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції під керівництвом доцентки Ірини Корецької. У 2024-2025 навчальному році гуртківці працювали за темою «Розроблення продукції для закладів ресторанного господарства підвищеної харчової т...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Сучасні концепції виробництва продуктів харчування вимагають творчих рішень! 09 червня 2025