Н У Х Т

Усі секрети проєктування закладів ресторанного господарства дізналися четвертокурсники

15 жовтня 2024

Усі секрети проєктування закладів ресторанного господарства дізналися четвертокурсники

Здобувачі-бакалаври четвертого року навчання спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» у межах навчальної дисципліни «Проєктування та дизайн підприємств готельного та ресторанного господарства» відвідали онлайн-лекцію від засновника компанії Кitchenberau (КітченБюро) Олександра Зьоменка.

Фахівець розповів здобувачам про всі секрети проєктування закладів ресторанного господарства, ознайомив із чинною нормативною документацією щодо проєктування закладів, поділився класними лайфхаками стосовно використання програми Arhicad для успішної побудови закладів. Також гість навів власні успішні проєкти, реалізовані в Україні та за кордоном.

Здобувачі освіти активно ставили запитання, адже кожний із них наразі розробляє та проєктує власний заклад ресторанного господарства, на які отримали цінні поради щодо полегшення виконання цього непростого завдання.

Колектив кафедри готельно-ресторанної справи щиро вдячний Олександру Зьоменку за лекторій, який дає змогу краще засвоювати навчальний матеріал і покращить виконання лабораторних робіт з дисципліни.

Опублікований: 15-10-2024
Читайте також:
Про управління особистими фінансами та планування статків дізналися здобувачі-фінансисти від фахівця НБУ

Студенти-фінансисти другого та четвертого курсів разом із викладачами кафедри фінансів за ініціативи доцентки Ганни Роганової 16 грудня 2020 року взяли участь в онлайн-зустрічі з головним спеціалістом Управління зв’язків з громадськістю та фінансової обізнаності Департаменту комунікацій НБУ, к.е.н. Оленою Тригуб. Тема зустрічі є важливою та актуаль...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про управління особистими фінансами та планування статків дізналися здобувачі-фінансисти від фахівця НБУ 17 грудня 2020

Управління активами підприємства на гостьовій лекції для фінансистів

За ініціативи доцентки кафедри фінансів Інни Дем’яненко 28 жовтня 2024 року в режимі онлайн відбулася зустріч здобувачів освіти з аналітиком відділу балансного планування Департаменту інтегрованого бізнес-планування дирекції фінансів та стратегічної підтримки бізнесу ПрАТ МХП, к.е.н. Михайлом Буряком. Фахівець-практик висвітлив практичні аспекти з...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Управління активами підприємства на гостьовій лекції для фінансистів 29 жовтня 2024

Академічна доброчесність – завжди актуально!

Нещодавно здобувачі четвертого курсу освітнього ступеня «Бакалавр», викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції НУХТ та гарант освітньо-професійної програми «Технології харчування», професор Олег Кузьмін отримали важливі знання про академічну доброчесність на вебінарі, який відбувся за сприяння Полтавського державного аграрного...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Академічна доброчесність – завжди актуально! 01 травня 2024

Триває реалізація проєкту напряму Жана Моне «Модулі» на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів

24-25 жовтня в університеті працювали ІІ Міжнародна осіння школа «Регулювання використання харчових добавок: імплементація Європейських підходів» та ІІ Міжнародна науково-практична конференція «Проблеми і практичні підходи виробництва та регулювання використання харчових добавок в країнах Європейського Союзу та в Україні». Заходи відбулися в межах...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Триває реалізація проєкту напряму Жана Моне «Модулі» на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів 31 жовтня 2023