Н У Х Т

Усі нюанси роботи з міжнародними наукометричними базами з’ясував доцент кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

11 жовтня 2019

Усі нюанси роботи з міжнародними наукометричними базами з’ясував доцент кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

Компанія «Clarivate Analytics» проводила онлайн-семінари, присвячені роботі з міжнародними наукометричними базами. Одним зі слухачів семінарів став доцент кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Олег Кузьмін, який взяв участь у 6-ти вебінарах:

серії «Web of Science: система навігації в світі наукових публікацій»:

- Інформаційна платформа Web of Science: зміст, можливості, застосування;
- Journal Citation Reports і імпакт-фактор: як порівнювати і вибирати міжнародні наукові журнали;
- Профіль автора ResearcherID в Publons, ідентифікатори авторів і показники активністю публікацій;

серії «Наукова аналітика за допомогою інформаційних інструментів Web of Science»:

- Техніки спеціалізованого пошуку в Web of Science;
- Профіль організації в Web of Science: можливості, створення, коригування;
- Аналітична система InCites: порівняльний аналіз продуктивності та ефективності наукової діяльності.

Опублікований: 11-10-2019
Читайте також:
OPEN DAY на факультеті готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка

17 лютого 2024 р. колектив факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу (ГРТБ) імені проф. В. Ф. Доценка знайомив гостей профорієнтаційного івенту OPEN DAY з трендовими спеціальностями сфери гостинності. Деканка факультету Віта Цирульнікова привітала учасників заходу і представила переваги навчання у нашому університеті, який має висок...

ЧИТАТИ ДАЛІ

OPEN DAY на факультеті готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка 20 лютого 2024

Команда НУХТ успішно опановує другу сесію Програми професійного розвитку академічних менеджерів

Команда нашого університету успішно опановує другу сесію Модуля 1 «Роль університетів у контексті суспільних трансформацій» Програми професійного розвитку академічних менеджерів, яка реалізується Британською Радою за ініціативи Міністерства освіти і науки України, в рамках спільного проєкту МОН та Світового банку «Удосконалення вищої освіти в Украї...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Команда НУХТ успішно опановує другу сесію Програми професійного розвитку академічних менеджерів 08 квітня 2025

Успіхи 2019 року: здобутки та перемоги студентів

Кафедра біотехнології і мікробіології продовжує підводити підсумки та аналізує свою роботу за минулий рік – рік здобутків і перемог, досягнень і звершень студентів кафедри. Магістранти кафедри подали 11 робіт для участі у Всеукраїнському конкурсі студентських наукових робіт 2018/2019 н. р.: зі спеціальності «Біологія» – 2 роботи, зі спеціальності ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Успіхи 2019 року: здобутки та перемоги студентів 15 січня 2020

Студенти-заочники Сумської філії НУХТ успішно захистили дипломні проекти

Студенти заочної форми навчання Сумської філії НУХТ успішно захистили дипломні проекти для здобуття освітнього ступеня «Бакалавр» за напрямом підготовки «Харчові технології та інженерія». Екзаменаційну комісію очолив завідувач кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів НУХТ, професор Володимир Ковбаса. До складу комісії увійшли доц...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Студенти-заочники Сумської філії НУХТ успішно захистили дипломні проекти 13 лютого 2018