Н У Х Т

Усі нюанси роботи з міжнародними наукометричними базами з’ясував доцент кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

11 жовтня 2019

Усі нюанси роботи з міжнародними наукометричними базами з’ясував доцент кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

Компанія «Clarivate Analytics» проводила онлайн-семінари, присвячені роботі з міжнародними наукометричними базами. Одним зі слухачів семінарів став доцент кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Олег Кузьмін, який взяв участь у 6-ти вебінарах:

серії «Web of Science: система навігації в світі наукових публікацій»:

- Інформаційна платформа Web of Science: зміст, можливості, застосування;
- Journal Citation Reports і імпакт-фактор: як порівнювати і вибирати міжнародні наукові журнали;
- Профіль автора ResearcherID в Publons, ідентифікатори авторів і показники активністю публікацій;

серії «Наукова аналітика за допомогою інформаційних інструментів Web of Science»:

- Техніки спеціалізованого пошуку в Web of Science;
- Профіль організації в Web of Science: можливості, створення, коригування;
- Аналітична система InCites: порівняльний аналіз продуктивності та ефективності наукової діяльності.

Опублікований: 11-10-2019
Читайте також:
Знайомтеся з новими надходженнями літератури

Фахівці Науково-технічної бібліотеки продовжують знайомити користувачів із отриманими новинками літератури та періодики. Через карантинні обмеження впродовж останнього року виставки нових надходжень не проводилися, проте, читачі можуть переглянути повний перелік літератури онлайн. У розділі  «Інформаційна діяльність» на сайті бібліотеки опублікова...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Знайомтеся з новими надходженнями літератури 09 липня 2021

Захист кваліфікаційних робіт спеціальності «Туризм»

На кафедрі туристичного та готельного бізнесу відбувся захист кваліфікаційних робіт. Здобувачі освітнього ступеня «Бакалавр» спеціальності 242 «Туризм» представили результати своїх досліджень, спрямовані на удосконалення продуктового портфелю туристичних підприємств за рахунок впровадження гастрономічних, лікувальних, навчальних, спортивних, подієв...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Захист кваліфікаційних робіт спеціальності «Туризм» 19 червня 2023

Магістранти спеціальності «Менеджмент» проходять виробничу і переддипломну практики

Здобувачі освітнього ступеня «Магістр» другого року навчання спеціальності «Менеджмент», освітньо-професійних програм «Менеджмент організацій і адміністрування», «Менеджмент зовнішньоекономічної діяльності», «Логістика» проходять виробничу і переддипломну практики. Завдяки тісній співпраці колективу кафедри економіки праці та менеджменту зі стейкх...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Магістранти спеціальності «Менеджмент» проходять виробничу і переддипломну практики 28 жовтня 2020

Лекція від докторки PhD Словацького університету для здобувачів освіти кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

4 грудня 2020 р. на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів відбулася гостьова онлайн-лекція викладачки кафедри технології та якості продукції рослинництва Словацького сільськогосподарського університету в м. Нітра (Slovak University of Agriculture in Nitra) Eva Ivanisova, PhD. Лекція «Coffee: benefits, nutrition and risks» чита...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Лекція від докторки PhD Словацького університету для здобувачів освіти кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів 07 грудня 2020