Н У Х Т

Усе про гастротуризм у Грузії на зустрічі з тревел-блогеркою дізналися наші здобувачі освіти й викладачі

21 жовтня 2021

Усе про гастротуризм у Грузії на зустрічі з тревел-блогеркою дізналися наші здобувачі освіти й викладачі

На кафедрі туристичного та готельного бізнесу відбулася онлайн-зустріч із тревел-блогеркою, засновницею і кураторкою агенції з гастротуризму «Trails and Wines • თრეილს ენდ ვაინს» та cпівавторкою путівника «Vinologue Georgia» Дар’єю Холоділіною (Грузія).

Конференція була присвячена розвитку туризму в Грузії, а також безпосередньо знайомству зі світом грузинського вина та гастротуризмом, оскільки Дар’я спеціалізується на організації саме таких «смачних» турів.

Професіоналізм спікерки, її захопленість своєю роботою, готовність поділитися своїми знаннями щодо тонкощів кожного з непростих етапів народження грузинського вина і розповідати про це нескінченно, викликають бажання відразу ж складати валізи і летіти до Грузії.

Кахеті, Імереті, Картлі, Гурія, ртвелі, квеврі, супра, мукузані, цинандалі, помаранчеве вино – якісь із цих назв і термінів викликають спогади, інші закликають дізнатися, розібратися, спробувати.

А ще йшлося про те, як цифровий формат увійшов в життя тих, хто працює з вином у Грузії, як міжнародний винний туризм страждає від закритих кордонів, про просування винних турів у форматі віртуальної реальності і проведенні онлайн-дегустацій у партнерстві з імпортерами грузинського натурального вина в Швейцарії, Німеччині, Франції та Голландії. І ще стає особливо зрозумілою важливість і перспективність організації і проведення винних турів в Україні.

Учасники зустрічі вдячні гості за цікаву розповідь й сподіваються на подальшу співпрацю. А поки що Дар’я Холоділіна запрошує всіх на гастрономічну подорож до Грузії https://www.facebook.com/trailsandwines/.

Опублікований: 21-10-2021
Читайте також:
Атестація виконання курсових робіт триває

Два дні поспіль тривала атестація виконання курсових робіт магістрантами кафедри біотехнології і мікробіології. Для цього були створені три різні комісії, які працювали у відведений час на платформі Zoom. Дуже насиченою була презентація робіт здобувачами, які виконують експериментальні науково-дослідні роботи. Адже у науці мало встановити чи вияви...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Атестація виконання курсових робіт триває 23 квітня 2020

Гостьова онлайн-лекція англійською мовою на кафедрі технології консервування

На запрошення доцентки кафедри технології консервування Світлани Матко гостьову онлайн-лекцію «Функціональні крохмалі для розбудови текстури харчових продуктів» англійською мовою прочитав дуже досвідчений спеціаліст, кандидат хімічних наук, менеджер з розвитку бізнесу компанії «Ingredion», відповідальний за ринки, що розвиваються Сергій Даценко. Л...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Гостьова онлайн-лекція англійською мовою на кафедрі технології консервування 26 листопада 2021

Куратори першого курсу кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції завжди поруч зі своїми здобувачами

Ми сьогодні живемо у дуже не простий час, який вимагає від кожного зібраності та концентрації всіх ресурсів. Під час агресії, яку переживає наша країна, кожен громадянин працює на своєму місці і наближає нашу перемогу. Але всі ми потребуємо підтримки та колективного відчуття, що поруч знаходяться однодумці.  Особливу увагу викладачі кафедри технол...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Куратори першого курсу кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції завжди поруч зі своїми здобувачами 23 листопада 2022

Лекція з дисципліни «Харчові міні-технології в закладах ресторанного господарства» для третьокурсників

17 листопада 2022 року доцентка кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Ольга Коваль прочитала відкриту лекцію «Вивчення технології виготовлення олій холодного віджиму» з дисципліни «Модуль 2. Харчові міні-технології в закладах ресторанного господарства» для здобувачів першого (бакалаврського) рівня 3-го року навчання спеціальності 1...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Лекція з дисципліни «Харчові міні-технології в закладах ресторанного господарства» для третьокурсників 24 листопада 2022