Н У Х Т

Усе про гастротуризм у Грузії на зустрічі з тревел-блогеркою дізналися наші здобувачі освіти й викладачі

21 жовтня 2021

Усе про гастротуризм у Грузії на зустрічі з тревел-блогеркою дізналися наші здобувачі освіти й викладачі

На кафедрі туристичного та готельного бізнесу відбулася онлайн-зустріч із тревел-блогеркою, засновницею і кураторкою агенції з гастротуризму «Trails and Wines • თრეილს ენდ ვაინს» та cпівавторкою путівника «Vinologue Georgia» Дар’єю Холоділіною (Грузія).

Конференція була присвячена розвитку туризму в Грузії, а також безпосередньо знайомству зі світом грузинського вина та гастротуризмом, оскільки Дар’я спеціалізується на організації саме таких «смачних» турів.

Професіоналізм спікерки, її захопленість своєю роботою, готовність поділитися своїми знаннями щодо тонкощів кожного з непростих етапів народження грузинського вина і розповідати про це нескінченно, викликають бажання відразу ж складати валізи і летіти до Грузії.

Кахеті, Імереті, Картлі, Гурія, ртвелі, квеврі, супра, мукузані, цинандалі, помаранчеве вино – якісь із цих назв і термінів викликають спогади, інші закликають дізнатися, розібратися, спробувати.

А ще йшлося про те, як цифровий формат увійшов в життя тих, хто працює з вином у Грузії, як міжнародний винний туризм страждає від закритих кордонів, про просування винних турів у форматі віртуальної реальності і проведенні онлайн-дегустацій у партнерстві з імпортерами грузинського натурального вина в Швейцарії, Німеччині, Франції та Голландії. І ще стає особливо зрозумілою важливість і перспективність організації і проведення винних турів в Україні.

Учасники зустрічі вдячні гості за цікаву розповідь й сподіваються на подальшу співпрацю. А поки що Дар’я Холоділіна запрошує всіх на гастрономічну подорож до Грузії https://www.facebook.com/trailsandwines/.

Опублікований: 21-10-2021
Читайте також:
Міжнародні стажування наших викладачів тривають!

Військова агресія росії не стає на заваді викладачам нашого навчально-наукового комплексу продовжувати підвищення своєї кваліфікації. Ось і заступниця директора Львівського фахового коледжу харчової і переробної промисловості НУХТ з навчальної роботи Ірина Тарасюк з 12 лютого по 20 березня 2022 року пройшла міжнародне стажування «Фандрейзинг та осн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Міжнародні стажування наших викладачів тривають! 01 квітня 2022

День гостинності Навчально-наукового інституту харчових технологій НУХТ

25 березня учні-старшокласники відвідали День гостинності, який вперше організовували студенти та викладачі 10 випускових  кафедр Навчально-наукового інституту харчових технологій. На цей захід були запрошені випускники професійних ліцеїв і шкіл України та їх батьки. Наші майбутні студенти змогли ознайомитися з матеріально-технічною базою інституту...

ЧИТАТИ ДАЛІ

День гостинності Навчально-наукового інституту харчових технологій НУХТ 26 березня 2019

Стимул до подальшого навчання отримали студенти Кам’янець-Подільського коледжу НУХТ на випусковій кафедрі університету

15 листопада студенти  третього курсу спеціальності «Харчові технології», спеціалізації «Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів» Кам’янець-Подільського коледжу харчової промисловості НУХТ під керівництвом викладача технологічних дисциплін Наталії Павельчук відвідали Київ із метою ознайомлення з організацією вир...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Стимул до подальшого навчання отримали студенти Кам’янець-Подільського коледжу НУХТ на випусковій кафедрі університету 18 листопада 2019

Перша гостьова лекція в новому навчальному році для магістрантів кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

На кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів навчальний рік для здобувачів освітнього ступеню «Магістр», що навчаються за освітньою програмою «Технології органічних харчових продуктів», розпочався з гостьової лекції з дисципліни «Основні принципи та вимоги до органічних харчових продуктів». Із особливостями органічного виробництва...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Перша гостьова лекція в новому навчальному році для магістрантів кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів 03 вересня 2021