Н У Х Т

На провідних підприємствах удосконалюють практичні навички наші студенти

18 вересня 2019

На провідних підприємствах удосконалюють практичні навички наші студенти

Невід’ємною складовою навчального процесу у Сумському коледжі харчової промисловості НУХТ є проходження виробничої (технологічної) практики на підприємстві. Нині студенти спеціальності «Харчові технології» проходять технологічну практику на провідних харчових підприємствах України та Сумської області: ТОВ «Булочно-кондитерський комбінат» (м. Київ), «Перша зефірна фабрика «ЖАКО» (м. Київ), ТОВ «Бахмут-хліб» (м. Бахмут), Андріяшівський хлібозавод Роменської райспоживспілки, ТОВ «Сумська паляниця», пекарня «Власна випічка» (м. Суми), кондитерська «Театральна» (м. Суми), кафе «Мамина кулінарія», Улянівський хлібозавод, ТОВ «Глухівський хлібокомбінат».

Технологічна практика є органічною частиною процесу підготовки спеціалістів середньої ланки, і триває 8 тижнів згідно з навчальним планом і графіком навчального процесу.

Метою виробничої практики є забезпечення закріплення і систематизації знань, одержаних при вивченні спецдисциплін,  удосконалення навичок на різних ділянках виробництва.

Бажаємо успіхів у професійному зростанні наших студентів!

Опублікований: 18-09-2019
Читайте також:
Усім, хто цікавиться наукою: вийшов черговий номер журналу «Наукові праці Національного університету харчових технологій»

Навіть карантинні обмеження не стають на заваді роботі нашого колективу. І у таких непростих умовах наші науковці продовжують свої дослідження й оприлюднюють їх результати. У дистанційному режимі довелося працювати редколегіям наших наукових журналів, проте, це жодним чином не вплинуло на якість підготовлених і випущених номерів. Зокрема, можемо ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Усім, хто цікавиться наукою: вийшов черговий номер журналу «Наукові праці Національного університету харчових технологій» 20 серпня 2020

Виїзні заняття: здобувачі набувають і відпрацьовують професійні навички та компетенції

Третьокурсники спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» у межах навчальної дисципліни «Барна справа та організація роботи сомельє» здобували практичні навички підготовки бару до відкриття на базі закладу ресторанного господарства «Pink Freud». Цей концептуальний коктейльний бар розташований у затишному дворику на Подолі, неподалік від метро «...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Виїзні заняття: здобувачі набувають і відпрацьовують професійні навички та компетенції 16 жовтня 2025

Підготовка здобувачів до участі у ІІ турі всеукраїнських олімпіад триває!

Щорічно квітень-травень – час активної участі наших здобувачів у фінальних турах всеукраїнських фахових олімпіад, олімпіад з окремих дисциплін і конкурсів студентських наукових робіт, у яких наш виш представляють переможці першого туру, що відбувався в університеті. До цих інтелектуальних змагань їх готують викладачі кафедр. І цьогорічний карантин...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Підготовка здобувачів до участі у ІІ турі всеукраїнських олімпіад триває! 22 травня 2020

Другокурсники знайомляться з готельним господарством столиці

14 березня 2025 р. другокурсники спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» разом зі своєю наставницею, старшою викладачкою Аліною Ковтун відвідали 4-зіркове готельне підприємство «Galera Resort», яке знаходиться в галерній затоці Голосіївського району. Із прилеглою територією, історією місцезнаходження, номерним фондом, службами готелю, ресто...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Другокурсники знайомляться з готельним господарством столиці 14 березня 2025