Н У Х Т

На провідних підприємствах удосконалюють практичні навички наші студенти

18 вересня 2019

На провідних підприємствах удосконалюють практичні навички наші студенти

Невід’ємною складовою навчального процесу у Сумському коледжі харчової промисловості НУХТ є проходження виробничої (технологічної) практики на підприємстві. Нині студенти спеціальності «Харчові технології» проходять технологічну практику на провідних харчових підприємствах України та Сумської області: ТОВ «Булочно-кондитерський комбінат» (м. Київ), «Перша зефірна фабрика «ЖАКО» (м. Київ), ТОВ «Бахмут-хліб» (м. Бахмут), Андріяшівський хлібозавод Роменської райспоживспілки, ТОВ «Сумська паляниця», пекарня «Власна випічка» (м. Суми), кондитерська «Театральна» (м. Суми), кафе «Мамина кулінарія», Улянівський хлібозавод, ТОВ «Глухівський хлібокомбінат».

Технологічна практика є органічною частиною процесу підготовки спеціалістів середньої ланки, і триває 8 тижнів згідно з навчальним планом і графіком навчального процесу.

Метою виробничої практики є забезпечення закріплення і систематизації знань, одержаних при вивченні спецдисциплін,  удосконалення навичок на різних ділянках виробництва.

Бажаємо успіхів у професійному зростанні наших студентів!

Опублікований: 18-09-2019
Читайте також:
На зв’язку Мирогоща – профорієнтація в онлай-форматі на кафедрі технології м’яса і м’ясних продуктів

7 жовтня на кафедрі технології м’яса і м’ясних продуктів у режимі Zoom-конференції відбулася зустріч із майбутніми випускниками спеціалізації «Виробництво і переробка продукції тваринництва» Мирогощанського аграрного коледжу. Випускники отримали інформацію щодо умов вступу до університету за денною та заочною формами навчання, ознайомилися зі спор...

ЧИТАТИ ДАЛІ

На зв’язку Мирогоща – профорієнтація в онлай-форматі на кафедрі технології м’яса і м’ясних продуктів 08 жовтня 2021

Пакувальні машини та технології очима молоді

У рамках 88-ї Міжнародної наукової конференції «Наукові досягнення молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті» молоді вчені, аспіранти і студенти кафедри мехатроніки та пакувальної техніки працюють у секції «Харчові технології та інженерія», підсекції «Машини та технології пакування», присвяченій актуальним питанням в індустрії па...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Пакувальні машини та технології очима молоді 02 травня 2022

Про інноваційні технології перероблення молочної сироватки мембранними методами у монографії наших науковців

Вийшла з друку монографія «Інноваційні технології перероблення молочної сироватки мембранними методами» авторського колективу в складі завідувача кафедри технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування Валерія Мирончука, доцента кафедри Юрія Змієвського, провідного наукового співробітника Інституту загальної та неорганічної хімії ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про інноваційні технології перероблення молочної сироватки мембранними методами у монографії наших науковців 15 січня 2020

У Навчально-науковому інституті харчових технологій розпочався тиждень академічної доброчесності

Відповідно до наказу ректора НУХТ від 30 серпня 2021 року в Навчально-науковому інституті харчових технологій розпочався Тиждень академічної доброчесності. Термін «академічна доброчесність» відомий кожному освітянину, закріплений на законодавчому рівні і повноправно увійшов у життя усіх учасників освітнього процесу. Згідно із Законом України «Про ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

У Навчально-науковому інституті харчових технологій розпочався тиждень академічної доброчесності 01 вересня 2021