Н У Х Т

Умови використання харчових добавок, ароматизаторів та ензимів: цінні інсайти на гостьовій лекції

30 жовтня 2025

Умови використання харчових добавок, ароматизаторів та ензимів: цінні інсайти на гостьовій лекції

У рамках опанування магістрантами освітньо-професійної програми «Технології зберігання, консервування та переробки молока» освітніх компонентів «Інноваційні харчові інгредієнти у технологіях молочних та молоковмісних продуктів»; освітньо-професійної програми «Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів» освітніх компонентів «Регулювання використання харчових добавок та гармонізація Європейських регламентів в Україні на шляху Євроінтеграції» та освітньо-професійної програми «Технології органічних харчових продуктів» освітніх компонентів «Харчові добавки та інноваційні інгредієнти у технологіях органічних харчових продуктів, борошняних та кондитерських виробів» відбулася гостьова лекція від провідної фахівчині з наукових та регуляторних питань Швейцарського Центру розробок нових продуктів та технологій Наталії Поліщук.

Під час лекції було детально розглянуто умови застосування харчових добавок, ароматизаторів та ензимів у харчовому виробництві з урахуванням сучасних наукових досліджень і регуляторних вимог. Наталія Поліщук акцентувала увагу на безпечних дозах, законодавчих обмеженнях і технологічній ролі харчових добавок, ароматизаторів та ензимів у створенні якісної і безпечної продукції.

Лекція викликала жвавий інтерес серед здобувачів освіти і викладачів, сприяючи поглибленню професійних знань і розумінню складних аспектів харчової технології та регулювання використання харчових добавок, ароматизаторів та ензимів у виробництві харчових продуктів.

Слухачі вдячні Наталії Поліщук за цінний науковий внесок і співпрацю й чекають на наступні зустрічі.

Опублікований: 30-10-2025
Читайте також:
Практичним досвідом діляться стейкхолдери

На кафедрі обліку і аудиту Навчально-наукового інституту економіки і управління НУХТ у форматі онлайн-лекції в ZOOM відбулася зустріч викладачів і здобувачів спеціальності 071 «Облік і оподаткування» зі стейкхолдеркою, начальницею відділу фінансової та податкової звітності АТ «Укртелеком», випускницею кафедри Мар'яною Зелінською. Гостя з практично...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Практичним досвідом діляться стейкхолдери 13 жовтня 2021

Ефективні методики викладання іноземних мов опановують наші викладачі

30 листопада старша викладачка кафедри ділової іноземної мови та міжнародної комунікації Ольга Никитенко мала чудову нагоду стати учасником практичного вебінара «How languages are learned: Language learning Experience» («Як вивчаються мови: Досвід вивчення мови»), організованого International House Kyiv, лідером у навчанні англійської та підвищення...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Ефективні методики викладання іноземних мов опановують наші викладачі 30 листопада 2021

«Рукави – як писанка, а личко – як маків цвіт», або як кафедра іноземних мов професійного спрямування відзначала День вишиванки

20-21 травня на кафедрі іноземних мов професійного спрямування проводився фоточелендж «Вишиванка – символ України, символ кожної родини». Окрім того, було запропоновано поєднати День Європи та День вишиванки, аби здобувачі освіти дізналися, що є День вишиванки для України та світу. Бо, як сказала засновниця та ініціатор цього етнічного свята Леся В...

ЧИТАТИ ДАЛІ

«Рукави – як писанка, а личко – як маків цвіт», або як кафедра іноземних мов професійного спрямування відзначала День вишиванки 21 травня 2021

Marketing promotion policy. Мodern life hacks: найцікавіше від здобувачів кафедри маркетингу

Цього разу зустріч студентського наукового гуртка «Інтелектуал» кафедри маркетингу була особливою – усі свої здобутки юні маркетологи і маркетологині представили англійською мовою. Зустріч виявилась цікавою для здобувачів спеціальностей 075 «Маркетинг», 076 «Підприємництво та торгівля» і 061 «Журналістика» (освітньої програми «Реклама та зв’язки з ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Marketing promotion policy. Мodern life hacks: найцікавіше від здобувачів кафедри маркетингу 10 червня 2024