Н У Х Т

Учасники українсько-австрійського науково-дослідного проєкту – гості університету

09 грудня 2021

Учасники українсько-австрійського науково-дослідного проєкту – гості університету

Кафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів успішно працює над реалізацією українсько-австрійського науково-дослідного проєкту «Використання ферментативних методів для сталого виробництва рослинної олії» (керівники проєкту – професори Тамара Носенко та Роланд Людвіг). Учасником проєкту з австрійської сторони є Інститут харчової науки і технології Університету Природних ресурсів та природничих наук (БОКУ, Відень).

Згідно з планом виконання проєкту, цього тижня в університеті перебувають із робочим візитом партнери проєкту із Австрійської республіки, професор Роланд Людвіг та аспірантка Кванкао Карнпакді.

У перший день візиту гості університету та учасники проєкту Тамара Носенко і Ганна Вовк зустрілись із проректором з наукової роботи Сергієм Токарчуком, директоркою Навчально-наукового інституту харчових технологій Оксаною Кочубей-Литвиненко, начальницею відділу міжнародних зв'язків Іриною Воловик. У ході зустрічі обговорили основні напрямки наукової роботи Національного університету харчових технологій та Інституту харчової науки і технології Університету БОКУ, а також перспективи наукової співпраці між нашими закладами.

Програма візиту іноземних партнерів досить насичена, зокрема, заплановане ознайомлення з інститутами та факультетами університету, проведення гостьової лекції для здобувачів освіти НУХТ, робота згідно з робочим планом проєкту. 

Опублікований: 09-12-2021
Читайте також:
Срібні нагороди ще одного Кубка України – у активі чоловічої збірної команди нашого університету

Минулого тижня у Києві, на полі гідропарку відбулися змагання за Кубок України з пляжного футболу. Наша чоловіча збірна підійшла до змагань без кадрових втрат. Уже з перших ігор було видно, що команди дуже сильні, і нашим спортсменам буде важко добитися тріумфу. Для команди НУХТ усе вирішилося у останньому матчі. Футбольна лотерея була на боці су...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Срібні нагороди ще одного Кубка України – у активі чоловічої збірної команди нашого університету 17 вересня 2020

Як профорієнтацію у Яготині проводили

На вулиці нині друга половина квітня і добігає до закінчення цей навчальний рік. У студентів невдовзі розпочнеться звичний для всіх модульний контроль і настануть довгоочікувані канікули. А у школярів і абітурієнтів лише розпочнеться «гаряча» пора щодо подальшого вибору: чим займатися, куди вступати? Саме тому, аби трішечки полегшити вибір і розпо...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Як профорієнтацію у Яготині проводили 19 квітня 2019

Бармен-шоу від наших студентів

В Івано-Франківському коледжі ресторанного сервісу і туризму НУХТ відсвяткували Міжнародний день бармена. Популярність цього професійного свята постійно зростає, оскільки ця спеціальність набуває все більшої популярності. У рамках методичної декади циклової комісії готельно-ресторанного напряму відбулося бармен-шоу, в якому під керівництвом викла...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Бармен-шоу від наших студентів 08 лютого 2017

Розширюємо можливості практичної підготовки студентів-біотехнологів

Щороку випускові кафедри університету намагаються розширити перелік підприємств-баз практики для студентів. Так, у цьому році науково-виробниче підприємство «ЄНАМІН» стало місцем переддипломної практики для магістрантки кафедри біотехнології і мікробіології (БТМ) Олени Долюк. Засноване воно у 1999 році в м. Києві групою колишніх працівників Інститу...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Розширюємо можливості практичної підготовки студентів-біотехнологів 11 жовтня 2018