Н У Х Т

Учасники українсько-австрійського науково-дослідного проєкту – гості університету

09 december 2021

Учасники українсько-австрійського науково-дослідного проєкту – гості університету

Кафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів успішно працює над реалізацією українсько-австрійського науково-дослідного проекту «Використання ферментативних методів для сталого виробництва рослинної олії» (керівники проєкту – професори Тамара Носенко та Роланд Людвіг). Учасником проєкту з австрійської сторони є Інститут харчової науки і технології Університету Природних ресурсів та природничих наук (БОКУ, Відень).

Згідно з планом виконання проєкту, цього тижня в університеті перебувають із робочим візитом партнери проєкту із Австрійської республіки, професор Роланд Людвіг та аспірантка Кванкао Карнпакді.

У перший день візиту гості університету та учасники проєкту Тамара Носенко і Ганна Вовк зустрілись із проректором з наукової роботи Сергієм Токарчуком, директоркою Навчально-наукового інституту харчових технологій Оксаною Кочубей-Литвиненко, начальницею відділу міжнародних зв'язків Іриною Воловик. У ході зустрічі обговорили основні напрямки наукової роботи Національного університету харчових технологій та Інституту харчової науки і технології Університету БОКУ, а також перспективи наукової співпраці між нашими закладами.

Програма візиту іноземних партнерів досить насичена, зокрема, заплановане ознайомлення з інститутами та факультетами університету, проведення гостьової лекції для здобувачів освіти НУХТ, робота згідно з робочим планом проєкту. 

Published on: 09-12-2021
Read also:
Своє професійне покликання шукали в університеті учасники профорієнтаційного табору IBS Education

В університеті побували учасники весняного профорієнтаційного табору IBS Education – освітньої компанії, що має на меті допомагати школярам робити свідомий вибір майбутньої професії. В університеті гостей зустрічали представники студентської ради НУХТ, які вже вдруге організовують подібний захід для IBS Education (попередній був восени) за сприянн...

READ YOURSELF

Своє професійне покликання шукали в університеті учасники профорієнтаційного табору IBS Education 29 march 2019

Чудовий результат наших учасниць на конкурсі молодих виноробів у Парижі!

Неймовірний результат продемонстрували здобувачки освітнього ступеня «бакалавр» освітньої програми «Харчові технології та інженерія» – третьокурсниця Надія Бризгалова (група ТБ-3-8) і четвертокурсниця Анастасія Похиленко (група ТБ-4-8) на конкурсі молодих виноробів у Парижі! Надія виборола шосте місце, а Анастасія – чотирнадцяте з 70 конкурсантів,...

READ YOURSELF

Чудовий результат наших учасниць на конкурсі молодих виноробів у Парижі! 01 march 2024

Семінари для викладачів і аспірантів від експерта Німецької міжнародної служби академічних обмінів SES

Згідно з програмою візиту до нашого університету експерта Німецької міжнародної служби академічних обмінів SES (Senior Experten Service, Germany), доктор Хельмут Блумбах провів низку семінарів. Координатором проведення семінарів стала аспірантка, асистентка кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Марія Грицевіч. Для участі в семі...

READ YOURSELF

Семінари для викладачів і аспірантів від експерта Німецької міжнародної служби академічних обмінів SES 23 october 2021

Онлайн семінар-дискусія науковців кафедри машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв з болгарськими колегами

З нагоди Дня слов'янської писемності партнери НУХТ із Русенського університету спільно з асоціацією «Європейський напрям» (Болгарія) проводять цікаві наукові та просвітницькі заходи (нагадаємо, що легендарні особи – Кирило і Мефодій за походженням були болгарами). Одна з останніх подій, до участі в якій були запрошені наші фахівці – онлайн семінар...

READ YOURSELF

Онлайн семінар-дискусія науковців кафедри машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв з болгарськими колегами 28 may 2020