Н У Х Т

Звіти з практики – захищені!

10 березня 2021

Звіти з практики – захищені!

5 березня відбулися онлайн-захисти звітів з практики здобувачами вищої освіти другого курсу денної форми навчання освітнього ступеня «бакалавр» за спеціальністю 241 «Готельно-ресторанна справа».

З 1 по 28 лютого студенти проходили виробничу практику з урахуванням усіх протиепідемічних рекомендацій і карантинних обмежень задля запобігання поширенню гострої респіраторної хвороби COVID-19 у кращих готелях м. Києва: «Hilton Kyiv», «Рейкарц», «Президент», «Ramada Encore Kiev», «Опера», «Holiday Inn Kyiv», «Fairmont Grand Hotel», «Козацький», а також інших готельних підприємств України.

Здобувачі вищої освіти мали можливість ознайомитись із особливостями функціонування закладів готельного господарства, а практичну діяльність здійснювали у номерному фонді, приймально-вестибюльній групі приміщень і закладах ресторанного господарства засобу розміщення.

Під час захисту звітів з практики студенти характеризували засоби розміщення і всі функціональні групи приміщень, аналізували готельні послуги, зокрема наявні додаткові (дозвілеві, спортивні, екскурсійні, оздоровчі, лікувальні та інші), роботу закладів ресторанного господарства щодо надання послуг харчування. Відповідали на питання членів комісії із захисту звітів і компетентно обґрунтували свої пропозиції щодо вдосконалення послуг гостинності в засобі розміщення.

Викладачі кафедри готельно-ресторанної справи щиро вітають здобувачів бакалаврського рівня вищої освіти з успішним проходженням практики.

В.о. декана факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу Віта Цирульнікова висловила подяку відповідальній від кафедри, доцентці Олені Шидловській за високий рівень організації виробничої практики.

Однією з баз для практичної підготовки студентів був 4-зірковий готель «Президент» у самому центрі столиці (недалеко від НСК «Олімпійський»). Випусковій кафедрі і керівництву факультету дуже приємно отримувати схвальні відгуки про високий рівень теоретичної підготовки і відмінне виховання, старанність, відповідальність, ініціативність, прагнення до нових знань і навичок здобувачів вищої освіти.

Керівництво готелю висловило подяку в.о. декана факультету Віті Цирульніковій за плідну співпрацю та високий рівень підготовки майбутніх фахівців з готельно-ресторанної справи.

Колектив кафедри у свою чергу висловлює щиру вдячність керівництву готелю «Президент» за плідну співпрацю з якісної підготовки фахівців готельно-ресторанної справи. 

Опублікований: 10-03-2021
Читайте також:
Біологічний тренінг-2020: всесвіт всередині клітини

На кафедрі біотехнології і мікробіології відбувся біологічний тренінг для вступників. Захід відвідали школярі різних шкіл м. Києва. До речі, всі вони є учасниками І туру олімпіади НУХТ з біології. Гостей привітно зустріла доцент кафедри Вікторія Красінько, яка провела для учасників екскурсію лабораторіями кафедри. Після чого розпочався тренінг. Ст...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Біологічний тренінг-2020: всесвіт всередині клітини 26 лютого 2020

Ще одне підтвердження майстерності та професіоналізму студентів факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу

З 4 по 6 червня у м. Києві відбувся Чемпіонат України з кулінарного мистецтва під егідою Асоціації шеф-кухарів України. Наш студент 1-го курсу зі скороченим терміном навчання спеціальності «Харчові технології» Олег Пригродський брав участь у категорії «Юніори». Він представив вельмишановному міжнародному журі 2 страви: вареники з бурякового тіста з...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Ще одне підтвердження майстерності та професіоналізму студентів факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу 12 червня 2019

Осіння прогулянка здобувачів кафедри експертизи харчових продуктів

Студенти групи ХЕ-1-10 з кураторкою, доценткою кафедри експертизи харчових продуктів Оксаною Мельник прогулялися затишними парками на київських кручах. Парк «Володимирська гірка» вражає чудовими краєвидами та пам'ятником Володимиру Великому. Пройшлися пішохідно-велосипедним мостом, який з’єднує парк та Арку дружби народів і отримали сюрприз – фото...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Осіння прогулянка здобувачів кафедри експертизи харчових продуктів 15 вересня 2021

Бренд-шеф поділився з нашими студентами знаннями, отриманими в школі високої кухні в Італії

Сумський коледж харчової промисловості НУХТ продовжує зустрічати гостей. Цього понеділка студенти спеціальності «Виробництво харчової продукції» чекали на бренд-шефа ресторанів «Simbiosi» та «Япі»Антона Федотова. Відомий шеф-кухар поділився своїми знаннями, які отримав в IFSE – інноваційній школі високої кухні і кондитерських виробів в Італії. Май...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Бренд-шеф поділився з нашими студентами знаннями, отриманими в школі високої кухні в Італії 27 лютого 2018