Н У Х Т

Звіти з практики – захищені!

10 березня 2021

Звіти з практики – захищені!

5 березня відбулися онлайн-захисти звітів з практики здобувачами вищої освіти другого курсу денної форми навчання освітнього ступеня «бакалавр» за спеціальністю 241 «Готельно-ресторанна справа».

З 1 по 28 лютого студенти проходили виробничу практику з урахуванням усіх протиепідемічних рекомендацій і карантинних обмежень задля запобігання поширенню гострої респіраторної хвороби COVID-19 у кращих готелях м. Києва: «Hilton Kyiv», «Рейкарц», «Президент», «Ramada Encore Kiev», «Опера», «Holiday Inn Kyiv», «Fairmont Grand Hotel», «Козацький», а також інших готельних підприємств України.

Здобувачі вищої освіти мали можливість ознайомитись із особливостями функціонування закладів готельного господарства, а практичну діяльність здійснювали у номерному фонді, приймально-вестибюльній групі приміщень і закладах ресторанного господарства засобу розміщення.

Під час захисту звітів з практики студенти характеризували засоби розміщення і всі функціональні групи приміщень, аналізували готельні послуги, зокрема наявні додаткові (дозвілеві, спортивні, екскурсійні, оздоровчі, лікувальні та інші), роботу закладів ресторанного господарства щодо надання послуг харчування. Відповідали на питання членів комісії із захисту звітів і компетентно обґрунтували свої пропозиції щодо вдосконалення послуг гостинності в засобі розміщення.

Викладачі кафедри готельно-ресторанної справи щиро вітають здобувачів бакалаврського рівня вищої освіти з успішним проходженням практики.

В.о. декана факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу Віта Цирульнікова висловила подяку відповідальній від кафедри, доцентці Олені Шидловській за високий рівень організації виробничої практики.

Однією з баз для практичної підготовки студентів був 4-зірковий готель «Президент» у самому центрі столиці (недалеко від НСК «Олімпійський»). Випусковій кафедрі і керівництву факультету дуже приємно отримувати схвальні відгуки про високий рівень теоретичної підготовки і відмінне виховання, старанність, відповідальність, ініціативність, прагнення до нових знань і навичок здобувачів вищої освіти.

Керівництво готелю висловило подяку в.о. декана факультету Віті Цирульніковій за плідну співпрацю та високий рівень підготовки майбутніх фахівців з готельно-ресторанної справи.

Колектив кафедри у свою чергу висловлює щиру вдячність керівництву готелю «Президент» за плідну співпрацю з якісної підготовки фахівців готельно-ресторанної справи. 

Опублікований: 10-03-2021
Читайте також:
Вступникам на замітку: видання НУХТ входять до переліку наукових фахових видань України

Вступники, що вже зараз задумуються не лише про вибір спеціальності, але й про своє можливе наукове майбутнє, безперечно звернуть увагу на наявність у закладі вищої освіти власних фахових наукових видань та їх статус. У нашому університеті від самого свого створення одним із пріоритетних напрямків був і залишається розвиток наукових досліджень. А ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вступникам на замітку: видання НУХТ входять до переліку наукових фахових видань України 13 серпня 2020

Здобувачі Кам’янець-Подільської філії НУХТ здобули освітній ступінь «Бакалавр»

Відбувся захист кваліфікаційних бакалаврських робіт здобувачів вищої освіти заочної форми навчання освітнього ступеня «Бакалавр» зі спеціальності 181 «Харчові технології» у Кам’янець-Подільській філії НУХТ. Екзаменаційну комісію очолила доцентка кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів НУХТ Наталія Фалендиш. До складу Екзаменацій...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Здобувачі Кам’янець-Подільської філії НУХТ здобули освітній ступінь «Бакалавр» 10 лютого 2022

Захистіть свій харчовий продукт: відкрита лекція англійською мовою на кафедрі мехатроніки та пакувальної техніки

Відкрита лекція англійською мовою з дисципліни «Технології пакування» відбулася на кафедрі мехатроніки та пакувальної техніки 11 жовтня 2023 року. Тема лекції – «Технології пакування продукції в модифікованому газовому середовищі». Лекторка – доцентка кафедри, к.т.н. Анастасія Деренівська. Учасниками та відвідувачами лекції стали студенти 4 курсу г...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Захистіть свій харчовий продукт: відкрита лекція англійською мовою на кафедрі мехатроніки та пакувальної техніки 12 жовтня 2023

Шанс для інноваторів на EUREKA info day

5 жовтня 2018 року в Міністерстві освіти і науки України планують провести інформаційний день «EUREKA info day». До участі запрошують науковців, молодих вчених, власників стартапів, представників малого та середнього бізнесу. Під час інформаційного дня учасникам розкажуть про види проектів «EUREKA», як до них долучитися, критерії відбору тощо. Пер...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Шанс для інноваторів на EUREKA info day 24 липня 2018