Н У Х Т

У виробничих умовах

23 січня 2018

У виробничих умовах

Відповідно до графіку проведення ознайомлювально-виробничої практики студенти групи ТІ-ІІ-1 під керівництвом завідувача кафедри технології зберігання і переробки зерна Олега Шаповаленка та доцента Олени Супрун-Крестової відвідали млин №1 ПрАТ «Київмлин».

З організацією виробництва борошна на борошномельному заводі та основними технологічними операціями студентів познайомив начальник млина №1 Василь Хоменко.

У реальних умовах виробництва студенти змогли побачити в дії лінію фасування борошна в пакети. В свою чергу, завідувач кафедри Олег Шаповаленко,  крім технологічних питань, акцентував увагу студентів на перевагах роботи на підприємствах галузі хлібопродуктів, на можливості проектувати такі важливі для населення об'єкти, а також розповів про особливості роботи аспіраційного обладнання.

За підсумками практики студенти повинні написати звіт, виконати індивідуальне завдання, що в підсумку допоможе їм визначитись із вибором майбутньої спеціалізації та подальшого професійного шляху.

Опублікований: 23-01-2018
Читайте також:
Магістрантка факультету готельно-ресторанного і туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка – стипендіатка Президента України

Академічна стипендія Президента України – найвища відзнака для здобувачів освіти-відмінників навчання, які мають вагомі навчальні і наукові здобутки, представників елітарного студентства нашого університету з активною життєвою і громадською позицією. У цьому семестрі серед стипендіатів Президента України – здобувачка магістерського рівня вищої осві...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Магістрантка факультету готельно-ресторанного і туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка – стипендіатка Президента України 25 вересня 2023

Зі стратегіями для продуктивного вивчення ділової англійської у сучасному бізнес-середовищі знайомилися наші викладачі

Масштабний захід під назвою «Welcome to the future of learning» у Києві днями провів Міжнародний освітньо-методичний центр Dinternal Education і Pearson. Із метою ознайомлення зі сучасними методиками викладання англійської мови у світі викладачі кафедри іноземних мов професійного спрямування Олена Галинська, Галина Лук’янець і Надія Шерстюк відвід...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Зі стратегіями для продуктивного вивчення ділової англійської у сучасному бізнес-середовищі знайомилися наші викладачі 03 червня 2019

Головна наукова подія весни на кафедрі економіки і права

У рамках 91 Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті» на кафедрі економіки і права працювали секції «Економіка підприємств харчової промисловості» та «Економіко-правове забезпечення бізнесу». Їх робота розпочалася вступним словом голови се...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Головна наукова подія весни на кафедрі економіки і права 14 квітня 2025

Чи пов’язані різні професії з біотехнологією – розмірковували студенти на занятті з іноземної мови

Студенти групи БТ-1-1 разом із викладачкою кафедри іноземних мов професійного спрямування Вікторією Мальованою обговорювали актуальність професії біотехнолога та її зв’язок із іншими цікавими сферами діяльності. Група була поділена навпіл, і кожний мав можливість представити як професію біотехнолога, так і іншу професію, поєднавши її зі своєю спеці...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Чи пов’язані різні професії з біотехнологією – розмірковували студенти на занятті з іноземної мови 03 квітня 2021