Н У Х Т

У виробничих умовах

23 січня 2018

У виробничих умовах

Відповідно до графіку проведення ознайомлювально-виробничої практики студенти групи ТІ-ІІ-1 під керівництвом завідувача кафедри технології зберігання і переробки зерна Олега Шаповаленка та доцента Олени Супрун-Крестової відвідали млин №1 ПрАТ «Київмлин».

З організацією виробництва борошна на борошномельному заводі та основними технологічними операціями студентів познайомив начальник млина №1 Василь Хоменко.

У реальних умовах виробництва студенти змогли побачити в дії лінію фасування борошна в пакети. В свою чергу, завідувач кафедри Олег Шаповаленко,  крім технологічних питань, акцентував увагу студентів на перевагах роботи на підприємствах галузі хлібопродуктів, на можливості проектувати такі важливі для населення об'єкти, а також розповів про особливості роботи аспіраційного обладнання.

За підсумками практики студенти повинні написати звіт, виконати індивідуальне завдання, що в підсумку допоможе їм визначитись із вибором майбутньої спеціалізації та подальшого професійного шляху.

Опублікований: 23-01-2018
Читайте також:
Відповідно до світових стандартів

Фонд навчальної літератури поповнився підручником «Гігієнічні вимоги до проектування обладнання харчових виробництв». Автори підручника – доцент кафедри машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв Олена Чепелюк і старший викладач цієї ж кафедри Юрій Доломакін та доцент кафедри технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектув...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Відповідно до світових стандартів 29 січня 2018

Зарахування на контракт може тривати до 30 вересня

Усі вступники, які не отримали рекомендацію на навчання за кошти бюджету, автоматично беруть участь у конкурсі на контракт за всіма своїми заявами. Про це нагадують у Міністерстві освіти і науки. У разі отримання рекомендації статус електронної заяви вступника має змінитись із «Допущено до конкурсу» або «Допущено до конкурсу (навчання за кошти фіз...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Зарахування на контракт може тривати до 30 вересня 13 серпня 2018

Планове комплексне об’єктове тренування з питань цивільного захисту відбулося в університеті

20-22 листопада в Києві відбулися масштабні навчання рятувальників Державної служби з надзвичайних ситуацій, під час яких у різних районах Києва проходили командно-штабні навчання рятувальних служб у разі виникнення надзвичайних ситуацій у мирний час та в особливий період. 22 листопада за планом відпрацювання практичних заходів на суб’єктах господ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Планове комплексне об’єктове тренування з питань цивільного захисту відбулося в університеті 22 листопада 2018

Студенти дізнаються від фахівців-практиків таємниці успішного ведення бізнесу

22 лютого 2017 року в межах декади комісії фахових дисциплін економічного циклу Смілянського технікуму харчових технологій нашого університету відбулася зустріч студентів другого та третього курсу спеціальностей «Маркетингова діяльність» і «Організація виробництва» з керівником студії «Поринь у веселку», майстром-декоратором, консультантом із прода...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Студенти дізнаються від фахівців-практиків таємниці успішного ведення бізнесу 23 лютого 2017