Н У Х Т

У виробничих умовах

23 січня 2018

У виробничих умовах

Відповідно до графіку проведення ознайомлювально-виробничої практики студенти групи ТІ-ІІ-1 під керівництвом завідувача кафедри технології зберігання і переробки зерна Олега Шаповаленка та доцента Олени Супрун-Крестової відвідали млин №1 ПрАТ «Київмлин».

З організацією виробництва борошна на борошномельному заводі та основними технологічними операціями студентів познайомив начальник млина №1 Василь Хоменко.

У реальних умовах виробництва студенти змогли побачити в дії лінію фасування борошна в пакети. В свою чергу, завідувач кафедри Олег Шаповаленко,  крім технологічних питань, акцентував увагу студентів на перевагах роботи на підприємствах галузі хлібопродуктів, на можливості проектувати такі важливі для населення об'єкти, а також розповів про особливості роботи аспіраційного обладнання.

За підсумками практики студенти повинні написати звіт, виконати індивідуальне завдання, що в підсумку допоможе їм визначитись із вибором майбутньої спеціалізації та подальшого професійного шляху.

Опублікований: 23-01-2018
Читайте також:
Ювілейна конференція «Тренди lean-виробництва та пакування харчових продуктів» знову зібрала друзів

Десята, ювілейна Міжнародна науково-практична конференція «Тренди lean-виробництва та пакування харчових продуктів» знову зібрала друзів – провідних учених, фахівців, представників бізнесу, студентів і всіх, хто цікавиться розвитком харчової науки, техніки та технології. Традиційно, конференція працювала у Міжнародному виставкому центрі в рамках в...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Ювілейна конференція «Тренди lean-виробництва та пакування харчових продуктів» знову зібрала друзів 21 вересня 2021

Наукова програма університету на черговому Всеукраїнському тижні харчових технологій

14-16 вересня 2021 року у Києві в рамках Всеукраїнського тижня харчових технологій-2021 відбудуться Міжнародна виставка хлібопекарної промисловості BAKERY Ukraine-2021, Міжнародна виставка кондитерської промисловості SWEETS Ukraine-2021, 29-а Міжнародна спеціалізована виставка обладнання і технологій для харчової промисловості INPRODMASH і 21-а Між...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Наукова програма університету на черговому Всеукраїнському тижні харчових технологій 18 серпня 2021

Пам’ятне свято першокурсників Навчально-наукового інституту економіки і управління НУХТ

У Навчально-науковому інституті економіки і управління (ННІ ЕіУ) відбулася урочиста подія, яку першокурсники та їх батьки запам’ятають назавжди – посвята у студенти. Цього року до дружньої сім’ї інституту приєдналися 275 першокурсників денної форми навчання, 19 скороченої форми навчання та 111 магістрантів. Студентське життя – той час, коли все н...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Пам’ятне свято першокурсників Навчально-наукового інституту економіки і управління НУХТ 03 вересня 2019

Підкорення нових технологій цифровізації енергетичних об'єктів

Традиційними об'єктами для систем керування, які мають місце в дослідницьких і практичних роботах викладачів та аспірантів кафедри автоматизації та комп'ютерних технологій систем управління, є обладнання та технологічні процеси різноманітних переробних галузей та інфраструктури. У той же час енергетичні об'єкти є не менш цікавими з точки зору контр...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Підкорення нових технологій цифровізації енергетичних об'єктів 12 липня 2022