Н У Х Т

Ніщо не завадить, якщо займаєшся улюбленою справою

29 травня 2020

Ніщо не завадить, якщо займаєшся улюбленою справою

Сучасні реалії диктують нам нові умови життя. Вміння швидко адаптуватися до будь яких змін і раціонально використовувати свій час – це якості, якими має володіти успішна людина. Так, за період карантину, кожний із нас отримав можливість зрозуміти, що для нього важливо, та чим би він чи вона хотіли займатись далі. А от магістрантом І-го року навчання кафедри біотехнології і мікробіології Назаром Видасовим вибір був зроблений вже давно. За період карантину він ще раз переконався, що здобуває ту освіту, до якої лежить душа та займається улюбленою справою. Можливо тому навчання в дистанційній формі, захист робіт у форматі онлайн-конференцій не стали важким випробуванням, скоріше це був цікавий досвід, який буде корисний у майбутньому.

Магістрант зізнається, що, виконуючи наукову роботу на базі Інституту експериментальної патології, онкології і радіобіології ім. Р.Є. Кавецького НАН України, відчуває себе частиною чогось важливого та корисного для суспільства. Саме тому, маючи багато вільного часу, намагався використати його максимально ефективно. Так, з початку карантину здобувач закінчив свій курсовий проект, взяв участь і представив стендову доповідь на онлайн-конференції Львівського національного університету ім. І.Франка, оформив статтю для друку в міжнародному журналі, писав тези, здавав завдання з дисциплін, та, звісно ж, не забував і про заняття спортом. Це був цікавий досвід, зазначає студент, проте він із нетерпінням чекає на можливість повернутися до звичайного життя, продовжити свої дослідження, ставити експерименти та писати дипломну роботу. 

Опублікований: 29-05-2020
Читайте також:
Розширюємо горизонти управління ресторанним бізнесом зі сертифікатною програмою факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу

Зустріч із неймовірним шеф-кухарем, лідером думок і учасником рейтингу «Топ-100 шеф-кухарів України» Андрієм Клюсом відбулася для слухачів сертифікатної програми «Технології в готельно-ресторанному бізнесі». Тема зустрічі була присвячена бізнес-плануванню у ресторанному бізнесі, моделі управляння та роботі з персоналом в умовах сьогодення. Харизма...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Розширюємо горизонти управління ресторанним бізнесом зі сертифікатною програмою факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу 29 листопада 2021

На відеозв’язку із Сінгапуру: інсайти від фахівчині-практика для здобувачів спеціальності «Готельно-ресторанна справа»

Неймовірно тепла онлайн-зустріч відбулася на кафедрі готельно-ресторанної справи із випускницею Богданою Засєкіною. Слухачами гостьового лекторію «Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності Сінгапуру» стали здобувачі спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа», викладачі й майбутні вступники. Богдана Засєкіна – одна з найуспішніших випуск...

ЧИТАТИ ДАЛІ

На відеозв’язку із Сінгапуру: інсайти від фахівчині-практика для здобувачів спеціальності «Готельно-ресторанна справа» 26 лютого 2021

Challenges до Дня вишиванки у фахових коледжах НУХТ

Яскраво відзначили Всесвітній день української вишиванки у відокремлених структурних підрозділах нашого університету. Щороку Вінницький фаховий коледж НУХТ відзначає День вишиванки різноманітними заходами: конкурсом на кращу вишиванку, проведенням патріотичних  флешмобів тощо. Не стали на заваді цьогорічного свята карантинні заходи, адже студрада...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Challenges до Дня вишиванки у фахових коледжах НУХТ 22 травня 2020

Експерт Німецької міжнародної служби академічних обмінів SES завітав на факультет готельно-ресторанного та туристичного бізнесу

7 жовтня 2021 року на факультеті готельно-ресторанного та туристичного бізнесу відбулася зустріч із експертом Німецької міжнародної служби академічних обмінів SES, доктором Хельмутом Блумбахом.  Гостя ознайомили з освітніми програмами кафедр, науковими і практичними здобутками, міжнародним досвідом викладачів і здобувачів вищої освіти факультету. ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Експерт Німецької міжнародної служби академічних обмінів SES завітав на факультет готельно-ресторанного та туристичного бізнесу 08 жовтня 2021