Н У Х Т

У розробленні національних стандартів на спирт і виробництво лікеро-горілчаної продукції беруть участь наші фахівці

30 жовтня 2018

У розробленні національних стандартів на спирт і виробництво лікеро-горілчаної продукції беруть участь наші фахівці

Доцент кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства Світлана Олійник як відповідальний секретар, взяла участь у засіданні Технічного комітету 64 «Спиртогорілчані вироби, дріжджі», що відбулося на базі ДНУ «УкрНДІспиртбіопрод».

Члени Технічного комітету – представники Національного агентства стандартизації ДП «УкрНДНЦ», ДП «Укрметртестстандарт», ДП «Укрспирт», спиртових і лікеро-горілчаних заводів, науковці ДНУ «УкрНДІспиртбіопрод» обговорювали актуальні питання спиртової та лікеро-горілчаної галузей у сфері стандартизації, досягли консенсусу з прийняття остаточної редакції Змін до національних стандартів на спирт етиловий ректифікований й необхідності внесення Змін до стандартів, які регламентують виробництво лікеро-горілчаної продукції.

Крім того, учасники засідання обговорили питання ефективної подальшої співпраці між університетом, науковцями та виробничниками. 

Опублікований: 30-10-2018
Читайте також:
Визнання науково-педагогічних досягнень завідувача кафедри харчової хімії

Для кожного освітянина й науковця важливим моментом кар’єри є визнання здобутків. Уже третій рік поспіль молоду, але прогресивну кафедру харчової хімії очолює доктор хімічних наук Світлана Бондаренко. Професор не тільки зберегла кращі науково-педагогічні традиції всіх хімічних кафедр НУХТ, але й зуміла надати новий імпульс розвитку досліджень, згур...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Визнання науково-педагогічних досягнень завідувача кафедри харчової хімії 01 листопада 2019

Специфіку викладання в освітніх закладах Фінляндії обговорили на кафедрі іноземних мов професійного спрямування

На кафедрі іноземних мов професійного спрямування відбувся семінар, присвячений фінській системі освіти, за результатами стажування у Фінляндії доцента кафедри Галини Лук’янець. На семінар була запрошена викладач Дипломатичної академії при МЗС України, доцент Оксана Найдюк. Присутні мали чудову нагоду обговорити особливості навчального процесу, ск...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Специфіку викладання в освітніх закладах Фінляндії обговорили на кафедрі іноземних мов професійного спрямування 28 жовтня 2019

Асистентка кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції – учасниця міжнародного наукового проєкту «SWorld»

Асистентка кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Марія Омельченко увійшла до складу експертної ради міжнародних наукових журналів, що входять до наукометричних баз IndexCopernicus та GoogleScholar – «Scientific look into the future» (Україна), «Modern engineering and innovative technologies» (Німеччина) і «SWorldJournal» (Болгарія)...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Асистентка кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції – учасниця міжнародного наукового проєкту «SWorld» 28 березня 2024

Студенти НУХТ показали високий рівень, виконуючи завдання ІІ етапу Всеукраїнської олімпіади з дисципліни «Безпека життєдіяльності»

Щороку наприкінці квітня, з метою захисту прав, збереження життя і здоров’я працівників і сприяння попередженню нещасних випадків і захворювань на робочому місці в усьому світі Міжнародна організація праці запровадила Всесвітній день охорони праці. Тому символічно, що саме олімпіади з навчальних дисциплін «Онови охорони праці» та «Безпека життєдіял...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Студенти НУХТ показали високий рівень, виконуючи завдання ІІ етапу Всеукраїнської олімпіади з дисципліни «Безпека життєдіяльності» 21 травня 2019