Н У Х Т

У роботі секції «Хімія» 88-ї Міжнародної конференції молодих учених, аспірантів і студентів беруть участь і науковці-школярі

20 квітня 2022

У роботі секції «Хімія» 88-ї Міжнародної конференції молодих учених, аспірантів і студентів беруть участь і науковці-школярі

Триває робота нашої традиційної квітневої, цього року вже 88-ї, Міжнародної конференції молодих учених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті».

На кафедрі харчової хімії працює секція «Хімія», до якої долучилися, що стає доброю традицією, і юні наковці-школярі. Зокрема свої стендові доповіді представили здобувачі освіти ліцею «ЕДЮКЕЙТЕР» (Київ), Рівненського природничо-математичного ліцею «Елітар», а також вихованці Малої академії наук. Активно свої наукові дослідження презентують і здобувачі освіти нашого університету.

Тематика представлених досліджень надзвичайно широка – від пошуку й дослідження нових компонентів косметичних засобів до впливу на організм людини різноманітних продуктів, транс-жирів і важких металів. Роботи молоді виконані під науковим керівництвом провідних фахівців Інституту біоорганічної хімії та нафтохімії ім. В.П. Кухаря НАН України, Інституту фізичної хімії ім. Л.В. Писаржевського НАН України, нашого університету та інших закладів вищої освіти України і наукових установ. 

Опублікований: 20-04-2022
Читайте також:
Актуальні наукові питання на секції ІІ Міжнародної конференції «Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті євроінтеграції»

21 листопада в університеті відбулася XIII Міжнародна науково-технічна конференція «Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті євроінтеграції», присвячена 140-й річниці НУХТ. Конференція проводиться відповідно до тематичних напрямів 23-ї секції «Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології» На...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Актуальні наукові питання на секції ІІ Міжнародної конференції «Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті євроінтеграції» 22 листопада 2024

Усі родзинки WorldFood Ukraine студентам кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства

24 жовтня доцент кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства Зоряна Романова разом зі студентами групи ТБ-4-8 відвідали 22-гу міжнародну виставку продуктів харчування WorldFood Ukraine, що працює щорічно в МВЦ на Броварському проспекті. На виставці до них приєдналися доцент Маргарита Карпутіна та завідувач лабораторії Людмила Бондаренко....

ЧИТАТИ ДАЛІ

Усі родзинки WorldFood Ukraine студентам кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства 24 жовтня 2019

Підсумки й плани на останньому в навчальному році засіданні вченої ради університету

27 червня відбулося останнє у цьому навчальному році засідання вченої ради університету. Заступник голови ради, перший проректор Володимир Яровий розпочав його з вітань членів ради, що відсвяткували дні народження між засіданнями, та вручення нагрудного знаку «За академічні заслуги» професорові кафедри автоматизації та комп'ютерних технологій сист...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Підсумки й плани на останньому в навчальному році засіданні вченої ради університету 27 червня 2019

Секрети аналітичного процесу Світового Банку дізнавалися здобувачі-фінансисти

Здобувачі освітньої програми «Фінанси, банківська справа та страхування» за ініціативи доцентки кафедри фінансів Світлани Бойко доєдналися до заходу від Світового Банку та Київської Школи Економіки «Світовий банк в Україні: створення професійного опитування» (The World Bankin Ukraine: creating a professionalsurvey). У рамках заходу відбулася публі...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Секрети аналітичного процесу Світового Банку дізнавалися здобувачі-фінансисти 13 березня 2023