Н У Х Т

Всеукраїнське методичне об’єднання викладачів

11 травня 2023

Всеукраїнське методичне об’єднання викладачів

Науково-методичний центр вищої та фахової передвищої освіти разом із Відокремленим структурним підрозділом «Полтавський фаховий коледж Національного університету харчових технологій» 10 травня 2023 року провели онлайн-засідання Всеукраїнського методоб’єдання викладачів освітньо-професійної програми «Експлуатація та ремонт обладнання харчових виробництв» зі спеціальності 133 «Галузеве машинобудування». У ньому взяли участь понад 50 педагогічних працівників із 10 закладів фахової передвищої освіти України.

Відкрив засідання методист НМЦ ВФПО Володимир Шевченко, який вказав на необхідність створення авторських колективів для укладання орієнтованих методичних документів із забезпечення навчальних дисциплін освітньо-професійної програми (ОПП, навчальний план, навчальні програми, електронні посібники).

Про роботу фахового методичного об’єднання викладачів розповів його голова, директор ВСП «Полтавський фаховий коледж НУХТ», викладач-методист Анатолій Палаш. Він розповів, що в коледжі уже розроблені орієнтовна освітньо-професійна програма та навчальний план, з якими учасників засідання ознайомила голова циклової комісії спеціальностей галузевого та енергетичного машинобудування ВСП «Полтавський фаховий коледж НУХТ» Ольга Сіверченко.

З інформацією про формування робочих груп (авторських колективів) з навчальних дисциплін освітньо-професійної програми «Експлуатація та ремонт обладнання харчових виробництв» ознайомив методист НМЦ ВФПО Юрій Борхаленко. Під час засідання було визначено керівників цих груп, а також надані зразки укладання орієнтованих навчальних програм та електронних посібників.

Учасники засідання активно обговорювали питання порядку денного та подякували організаторам заходу. Висловили віру в перемогу: разом переможемо! Все буде Україна!

Опублікований: 11-05-2023
Читайте також:
Сучасні підходи до оцінювання терміну придатності харчових продуктів

На кафедрі експертизи харчових продуктів відбулося відкрите лекційне заняття доцентки кафедри Оксани Петруші. Тема лекції – «Прискорене тестування термінів зберігання». Лекційне заняття було присвячене сучасним, інноваційним підходам у методах ASTL (Accelerated Shelf-Life Testing) прискореного дослідження мінімального терміну придатності харчової ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Сучасні підходи до оцінювання терміну придатності харчових продуктів 16 березня 2023

Триває цикл лекцій фахівців компанії Global-Mediator для менеджерів

4 листопада 2024 р. відбулася чергова зустріч викладачів кафедри економіки праці та менеджменту і здобувачів вищої освіти ступенів «бакалавр», «магістр» і «доктор філософії», які навчаються за освітньо-професійними та освітньо-науковою програмами «Менеджмент», «Менеджмент персоналу» і «Менеджмент та адміністрування», з керівницею рекрутингу та HR к...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Триває цикл лекцій фахівців компанії Global-Mediator для менеджерів 05 листопада 2024

Переможець «Осіннього кубку» Білоруського союзу ковзанярів – магістрант кафедри біотехнології і мікробіології

22-23 листопада у м. Пружани (Республіка Білорусь) відбулися змагання за «Осінній кубок» Білоруського союзу ковзанярів. У цих змаганнях узяв участь студент І року магістратури (спеціальність «Біотехнології та біоінженерія») кафедри біотехнології і мікробіології Владислав Гресько. Разом зі своєю партнеркою Катериною Юровою він виборов перемогу і пос...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Переможець «Осіннього кубку» Білоруського союзу ковзанярів – магістрант кафедри біотехнології і мікробіології 28 листопада 2019

Викладачки кафедри експертизи харчових продуктів випустили новий навчальний посібник

У видавництві «Олді+» вийшов друком навчальний посібник «Технічне регулювання в Україні, на міжнародному рівні та в Європейському Союзі». Його авторський колектив – викладачки кафедри експертизи харчових продуктів нашого університету – професорка Галина Гуменюк і доцентки Вікторія Кійко та Марія Янчик. У навчальному посібнику висвітлені основні по...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Викладачки кафедри експертизи харчових продуктів випустили новий навчальний посібник 22 грудня 2021