Н У Х Т

Всеукраїнське методичне об’єднання викладачів

11 травня 2023

Всеукраїнське методичне об’єднання викладачів

Науково-методичний центр вищої та фахової передвищої освіти разом із Відокремленим структурним підрозділом «Полтавський фаховий коледж Національного університету харчових технологій» 10 травня 2023 року провели онлайн-засідання Всеукраїнського методоб’єдання викладачів освітньо-професійної програми «Експлуатація та ремонт обладнання харчових виробництв» зі спеціальності 133 «Галузеве машинобудування». У ньому взяли участь понад 50 педагогічних працівників із 10 закладів фахової передвищої освіти України.

Відкрив засідання методист НМЦ ВФПО Володимир Шевченко, який вказав на необхідність створення авторських колективів для укладання орієнтованих методичних документів із забезпечення навчальних дисциплін освітньо-професійної програми (ОПП, навчальний план, навчальні програми, електронні посібники).

Про роботу фахового методичного об’єднання викладачів розповів його голова, директор ВСП «Полтавський фаховий коледж НУХТ», викладач-методист Анатолій Палаш. Він розповів, що в коледжі уже розроблені орієнтовна освітньо-професійна програма та навчальний план, з якими учасників засідання ознайомила голова циклової комісії спеціальностей галузевого та енергетичного машинобудування ВСП «Полтавський фаховий коледж НУХТ» Ольга Сіверченко.

З інформацією про формування робочих груп (авторських колективів) з навчальних дисциплін освітньо-професійної програми «Експлуатація та ремонт обладнання харчових виробництв» ознайомив методист НМЦ ВФПО Юрій Борхаленко. Під час засідання було визначено керівників цих груп, а також надані зразки укладання орієнтованих навчальних програм та електронних посібників.

Учасники засідання активно обговорювали питання порядку денного та подякували організаторам заходу. Висловили віру в перемогу: разом переможемо! Все буде Україна!

Опублікований: 11-05-2023
Читайте також:
На кафедрі іноземних мов професійного спрямування кіносеанси перетворюють на навчання

Навчальний рік підходить до кінця та ще й в такому незвичному форматі. Протягом вимушеного карантину і викладачі, і студенти навчилися вчити і вчитися з допомогою нових технологій, нових засобів комунікації. І чому б не скористатися послугами системи комунікаційних технологій Zoom, яка дає можливість організовувати відеоконференції, онлайн-зустріч...

ЧИТАТИ ДАЛІ

На кафедрі іноземних мов професійного спрямування кіносеанси перетворюють на навчання 03 червня 2020

Реалії та перспективи галузі обговорювали науковці й виробничники в рамках конференції кафедри технології м'яса і м'ясних продуктів

У рамках програми виставок «Inprodmash&Upakovka -2021» кафедрою технології м'яса і м'ясних продуктів спільно з журналом «М'ясний бізнес» 15 вересня 2021 року була проведена Науково-практична конференція «Інноваційні технології та перспективи розвитку м’ясопереробної  галузі («Реалії та перспективи м'ясопереробки»)». У конференції поряд із наук...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Реалії та перспективи галузі обговорювали науковці й виробничники в рамках конференції кафедри технології м'яса і м'ясних продуктів 16 вересня 2021

Трейдинг, як функція в переробленні аграрної продукції: гостьова лекція для здобувачів кафедри економіки і права

На кафедрі економіки і права відбулася гостьова лекція «Трейдинг, як функція в переробленні аграрної продукції», яку прочитав керівник компанії «Spike Brokers Ukraine» Олександр Соловей. Лекція була орієнтована на здобувачів освітніх ступенів «бакалавр», «магістр» та освітньо-наукового ступеня «доктор філософії» спеціальності 051 «Економіка». Лек...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Трейдинг, як функція в переробленні аграрної продукції: гостьова лекція для здобувачів кафедри економіки і права 21 жовтня 2022

Продовжуємо програми академічної мобільності з Університетом Хохшуле Гайзенхайм (Німеччина)

3 березня в рамках програми ЕРАЗМУС+ К107 (кредитна академічна мобільність) відбулася зустріч із представниками Університету Хохшуле Гайзенхайм, з яким наш університет тісно співпрацює з 2018 року. До онлайн-сесії долучилися як нинішні учасники програми, так і майбутні, а також координаторка програми від Навчально-наукового інституту харчових техн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Продовжуємо програми академічної мобільності з Університетом Хохшуле Гайзенхайм (Німеччина) 08 березня 2023