Н У Х Т

У роботі виставок «INPRODMASH» і «UPAKOVKA» узяв активну участь колектив Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С. Гулого

14 вересня 2018

У роботі виставок «INPRODMASH» і «UPAKOVKA» узяв активну участь колектив Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С. Гулого

Днями відбулася знакова подія у світі харчової науки, техніки і технології – у Міжнародному виставковому центрі працювали виставки «INPRODMASH» і «UPAKOVKA».

Провідні світові виробники обладнання і технологій представили свої інноваційні розробки, які у найближчому майбутньому визначатимуть харчову промисловість України і світу.

Одним із активних організаторів і учасників виставки був Навчально-науковий інженерно-технічний інститут ім. акад. І.С. Гулого. Фахівці інституту представили можливості нашого університету і освітні програми, за якими нині ведеться підготовка фахівців для харчової та фармацевтичної галузей промисловості, а також передові наукові розробки та навчальні матеріали.

Учасники виставки приділили значну увагу нашим студентам і продемонстрували в дії сучасне технологічне обладнання, розповіли про можливості працевлаштування і кар’єри.

Для науковців, викладачів і студентів інституту - це чудова можливість підтримувати високий рівень кваліфікації та впроваджувати у навчальний процес найсучасніші розробки у галузі харчової інженерії та пакування. 

Опублікований: 14-09-2018
Читайте також:
Викладачка Словацького сільськогосподарського університету в м. Нітра прочитала лекцію нашим здобувачам освіти

16 грудня 2021 р. на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів відбулася гостьова онлайн-лекція викладачки кафедри технології та якості продукції рослинництва Словацького сільськогосподарського університету в м. Нітра (Slovak University of Agriculture in Nitra), PhD Єви Іванісової. Лекція «Coffee-important non-alcoholic beverage o...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Викладачка Словацького сільськогосподарського університету в м. Нітра прочитала лекцію нашим здобувачам освіти 17 грудня 2021

Фінішував локальний моніторинг освітньої програми «Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів»

З метою проведення локального моніторингу, відбулася зустріч професорки Олени Білик, гарантки освітньо-професійної програми «Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів» освітнього ступеня «Магістр» з учасниками робочої групи, зовнішніми та внутрішніми стейкхолдерами. У своїй доповіді Олена Білик детально розповіла про...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Фінішував локальний моніторинг освітньої програми «Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів» 31 січня 2025

Новий спортивний здобуток першокурсника-біотехнолога

Здобувач І курсу бакалаврату спеціальності 162 «Біотехнології та біоінженерія» Максим Клименко продовжує поповнювати скарбничку своїх нагород. У минулі вихідні у складі команди «Sever» він виборов І призове місце у віковій групі Ч18 на ІІІ-х відкритих змаганнях з орієнтування в приміщеннях, присвячених Дню Святого Валентина.  Організатором змагань...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Новий спортивний здобуток першокурсника-біотехнолога 23 лютого 2023