Н У Х Т

У роботі виставок «INPRODMASH» і «UPAKOVKA» узяв активну участь колектив Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С. Гулого

14 вересня 2018

У роботі виставок «INPRODMASH» і «UPAKOVKA» узяв активну участь колектив Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С. Гулого

Днями відбулася знакова подія у світі харчової науки, техніки і технології – у Міжнародному виставковому центрі працювали виставки «INPRODMASH» і «UPAKOVKA».

Провідні світові виробники обладнання і технологій представили свої інноваційні розробки, які у найближчому майбутньому визначатимуть харчову промисловість України і світу.

Одним із активних організаторів і учасників виставки був Навчально-науковий інженерно-технічний інститут ім. акад. І.С. Гулого. Фахівці інституту представили можливості нашого університету і освітні програми, за якими нині ведеться підготовка фахівців для харчової та фармацевтичної галузей промисловості, а також передові наукові розробки та навчальні матеріали.

Учасники виставки приділили значну увагу нашим студентам і продемонстрували в дії сучасне технологічне обладнання, розповіли про можливості працевлаштування і кар’єри.

Для науковців, викладачів і студентів інституту - це чудова можливість підтримувати високий рівень кваліфікації та впроваджувати у навчальний процес найсучасніші розробки у галузі харчової інженерії та пакування. 

Опублікований: 14-09-2018
Читайте також:
Вступникам-2022: додаткова реєстрація для участі в спеціальній сесії НМТ

Вступники, що не змогли зареєструватися для участі у ЗНО (НМТ) в основний і додатковий періоди, отримали можливість зробити це в спеціальний період. Відповідний наказ 20 липня підписав міністр освіти і науки Сергій Шкарлет. Для цього їм необхідно: - з 12 до 15 серпня 2022 року сформувати реєстраційну картку на сайті УЦОЯО;- з 25 до 30 серпня 2022...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вступникам-2022: додаткова реєстрація для участі в спеціальній сесії НМТ 21 липня 2022

Презентація наукових здобутків магістрантів освітньої програми «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції»

На кафедрі експертизи харчових продуктів уже склалася традиція презентації магістрантами результатів досліджень, отриманих у межах навчальної дисципліни «Науково-дослідницький практикум». Ця навчальна дисципліна спеціально передбачена освітньо-професійною програмою для проведення здобувачем експериментальних досліджень для майбутньої кваліфікаційно...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Презентація наукових здобутків магістрантів освітньої програми «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» 27 травня 2024

Науковці кафедри технології жирів і парфумерно-косметичних продуктів долучилися до обговорення стану олійно-жирової галузі України

В одинадцяте 30-31 травня провідні виробничники та гравці ринку олійно-жирової галузі зібралися на  Міжнародну конференцію «Олійно-жирова галузь: технології і ринок», яку організовує інформаційне агентство «Експерт Агро». З оглядом розвитку олійно-жирової галузі виступив генеральний директор асоціації «Укроліяпром» Степан Капшук. Стан і перспектив...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Науковці кафедри технології жирів і парфумерно-косметичних продуктів долучилися до обговорення стану олійно-жирової галузі України 01 червня 2018

Тенденції розвитку галузі з’ясовували бакалаври і викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

31 жовтня 2024 року викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції разом зі здобувачами третього та четвертого курсів освітньо-професійної програми «Технології харчування» відвідали 27 Міжнародну виставку продуктів харчування і напоїв і виставку технологій, обладнання, рішень для агропереробки та продовольчої індустрії «Agro2Food»...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Тенденції розвитку галузі з’ясовували бакалаври і викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції 01 листопада 2024