Н У Х Т

У Полтавському коледжі харчових технологій НУХТ відкрили меморіальну дошку загиблому в АТО випускнику

20 квітня 2018

У Полтавському коледжі харчових технологій НУХТ відкрили меморіальну дошку загиблому в АТО випускнику

19 квітня 2018 року у Полтавському коледжі харчових технологій НУХТ відбувся мітинг-реквієм з нагоди відкриття меморіальної дошки загиблому герою, випускнику коледжу Вадиму Мирінцю. Пам’ятний знак встановлено на фасаді навчального закладу. Участь у відкритті взяли батьки та друзі Вадима, студентський та педагогічний колективи.

Спогадами про Вадима Мирінця поділилися завідувач електромеханічного відділення Вікторія Жаголкіна та його одногрупник Євгеній Петренко.

4 серпня 2014 року Вадим був призваний до лав Збройних сил України під час часткової мобілізації. Служив мінометником у 92-й окремій механізованій бригаді.

20 вересня 2014 року загинув під час виконання бойового завдання біля міста Щастя Луганської області.

Указом Президента України № 282/2015 від 23 травня 2015 року, «за особисту мужність і високий професіоналізм, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі», нагороджений орденом «За мужність» III ступеня (посмертно).

Перед присутніми виступили заступник обласного військового комісара, підполковник Едуард Бородай та депутат Полтавської міської ради, ініціатор встановлення меморіальної дошки Вадим Ямщиков.

Право відкрити меморіальну дошку було надано Вадиму Ямщикову та голові студентської ради коледжу Богдану Цисю. Ритуал освячення провів протоієрей Української православної церкви Київського патріархату В’ячеслав Рукас.

Болить душа за обірвану так рано людську долю. Пам’ять про Вадима Мирінця  завжди житиме в наших серцях.

Опублікований: 20-04-2018
Читайте також:
Вступникам варто звірити свої дані у ЄДЕБО

Шановні вступники! Уже за два дні розпочнеться подання заяв і документів для вступу на бакалавра. Радимо завчасно звірити ваші дані у Єдиній державній електронній базі з питань освіти (ЄДЕБО) з даними у вашому свідоцтві про повну загальну середню освіту та сертифікаті НМТ. Якщо ваші дані (прізвище, ім'я, по батькові, дата народження, стать, гро...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вступникам варто звірити свої дані у ЄДЕБО 17 липня 2024

Нове видання для майбутніх фахівців від викладачів кафедри харчової хімії

Днями вийшов друком підручник «Хімія гетероциклів» для здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» спеціальностей 161 «Хімічна технологія» та 162 «Біотехнології та біоінженерія», співавторами якого є викладачі кафедри харчової хімії: завідувач кафедри Світлана Бондаренко, доценти Наталія Сімурова і Олена Майборода, а також старший викладач Наталія Зін...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Нове видання для майбутніх фахівців від викладачів кафедри харчової хімії 25 листопада 2019

Активний академічний діалог на відкритій лекції

Днями на кафедрі фінансів для другокурсників-бакалаврів спеціальності «Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок» відбулася відкрита лекція з дисципліни «Страхування» на тему «Страховий ринок», яку прочитала доцентка кафедри Оксана Толстенко. Під час заняття було розглянуто структуру та функції страхового ринку, його роль у фінансо...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Активний академічний діалог на відкритій лекції 17 жовтня 2025

Секрети крафтового пивоваріння для слухачів сертифікатної програми «Технології в готельно-ресторанному бізнесі»

15-16 березня 2019 р. з курсу крафтового пивоваріння стартувала сертифікатна програма «Технології в готельно-ресторанному бізнесі». Слухачів привітала з початком занять менеджер освітньої професійної програми, доцент Тетяна Сильчук. У міні-броварні кафедри готельно-ресторанної справи під керівництвом доцента Володимира Рідкоуса учасники програми о...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Секрети крафтового пивоваріння для слухачів сертифікатної програми «Технології в готельно-ресторанному бізнесі» 19 березня 2019