Н У Х Т

У Полтавському коледжі НУХТ - тиждень циклової комісії гуманітарних та соціально-економічних дисциплін

26 квітня 2019

У Полтавському коледжі НУХТ - тиждень циклової комісії гуманітарних та соціально-економічних дисциплін

22-26 квітня 2019 року у Полтавському коледжі харчових технологій НУХТ пройшов тиждень циклової комісії гуманітарних та соціально-економічних дисциплін. Викладачі комісії разом зі студентами коледжу провели цікаві і повчальні заходи.

22 квітня під керівництвом викладачів Надії Гагаєвої, Валерія Логвиненка та Олега Шерстюка студенти взяли участь у військово-патріотичному заході «Заграва». Вони ознайомилися з традиціями та звичаями українського козацтва, а також перевірили свої фізичні якості: силу, швидкість, витривалість, спритність.

23 квітня викладач Михайло Танчин прочитав лекцію «Особливості виборчих кампаній в Україні у 2019 році». Цього ж дня відбувся турнір з волейболу серед команд різних спеціальностей.

24 квітня відбулася зустріч-спомин «Чорнобиль не має минулого часу», присвячена 33-й річниці аварії на ЧАЕС. Поринути у спогади про Чорнобильську трагедію запросила усіх викладач соціально-економічних дисциплін Наталія Гайворонська. Йшлося про те, як розвивалися події тридцятитрьохрічної давності, переглянули документальний фільм «Чорнобиль. Загублений світ», вшанували пам'ять тих, хто віддав своє життя заради наступних поколінь.

25 квітня з ініціативи викладача комісії Наталії Гавриленко була проведена інтерактивна бесіда «Усвідомлене батьківство. Бажані діти в бажаний час», куди була запрошена працівник Полтавського міського центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді виконавчого комітету Полтавської міської ради Марина Карацюпа.

А у бібліотеці коледжу працювали бібліографічний огляд «Охорона праці – запорука життя» до Всесвітнього дня охорони праці й книжкова виставка «Економіка підприємства – наука про ефективність виробництва».

Протягом тижня циклової комісії викладачі прагнули формувати у майбутніх фахівців економічне мислення та свідомість, виховувати розумні потреби, озброювати теоретичними знаннями та практичними навичками щодо культури праці, формувати потреби економічного аналізу, бачення перспективи; вчили опановувати основи наукової організації праці в умовах ринкових відносин, формували у студентів бажання та потребу повсякденно поліпшувати результати своєї праці у навчальній та суспільно-корисній діяльності, брати участь в економічному житті країни, виховувати в собі якості бережливості, ініціативності, діловитості, дисциплінованості.

Опублікований: 26-04-2019
Читайте також:
Майбутні експерти опановують сучасні методи виявлення фальсифікату з фахівчинею ДП «Укрметртестстандарт»

Кафедра експертизи харчових продуктів продовжує успішно залучати зовнішніх стейкхолдерів до освітнього процесу на освітньо-професійній програмі «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції». Цього разу гостьовий лекторій «Сучасні методи виявлення фальсифікації олій та жирів» відбувся у рамках вивчення дисципліни «Ідентифікація і методи в...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Майбутні експерти опановують сучасні методи виявлення фальсифікату з фахівчинею ДП «Укрметртестстандарт» 15 грудня 2023

Захист кваліфікаційних робіт спеціальності «Туризм»

На кафедрі туристичного та готельного бізнесу відбувся захист кваліфікаційних робіт. Здобувачі освітнього ступеня «Бакалавр» спеціальності 242 «Туризм» представили результати своїх досліджень, спрямовані на удосконалення продуктового портфелю туристичних підприємств за рахунок впровадження гастрономічних, лікувальних, навчальних, спортивних, подієв...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Захист кваліфікаційних робіт спеціальності «Туризм» 19 червня 2023

Здобувати дві вищі освіти одночасно – реально!

Гей, вступники! А чи відомо вам, що в Україні здобувачі вищої освіти мають право одночасно здобувати дві освіти? Таке навчання називається паралельним і дає можливість отримати два дипломи про вищу освіту після 4 років навчання. Можна одночасно навчатися і за кількома освітніми програмами в одному навчальному закладі, і у кількох різних закладах в...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Здобувати дві вищі освіти одночасно – реально! 23 серпня 2024

Синергія освіти, науки та бізнесу відкриває нові можливості!

Сьогодні доцентки кафедри технології м`яса і м’ясних продуктів Оксана Топчій і Ольга Чернюшок взяли участь у конференції «Сирне коло», організованій Асоціацією виробників сиру України. Захід об’єднав тих, хто творить майбутнє харчової галузі – виробників, науковців, підприємців, крафтовиків і представників влади. Гарантка освітньо-наукової магісте...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Синергія освіти, науки та бізнесу відкриває нові можливості! 09 травня 2025