Н У Х Т

У Полтавському коледжі НУХТ - тиждень циклової комісії гуманітарних та соціально-економічних дисциплін

26 квітня 2019

У Полтавському коледжі НУХТ - тиждень циклової комісії гуманітарних та соціально-економічних дисциплін

22-26 квітня 2019 року у Полтавському коледжі харчових технологій НУХТ пройшов тиждень циклової комісії гуманітарних та соціально-економічних дисциплін. Викладачі комісії разом зі студентами коледжу провели цікаві і повчальні заходи.

22 квітня під керівництвом викладачів Надії Гагаєвої, Валерія Логвиненка та Олега Шерстюка студенти взяли участь у військово-патріотичному заході «Заграва». Вони ознайомилися з традиціями та звичаями українського козацтва, а також перевірили свої фізичні якості: силу, швидкість, витривалість, спритність.

23 квітня викладач Михайло Танчин прочитав лекцію «Особливості виборчих кампаній в Україні у 2019 році». Цього ж дня відбувся турнір з волейболу серед команд різних спеціальностей.

24 квітня відбулася зустріч-спомин «Чорнобиль не має минулого часу», присвячена 33-й річниці аварії на ЧАЕС. Поринути у спогади про Чорнобильську трагедію запросила усіх викладач соціально-економічних дисциплін Наталія Гайворонська. Йшлося про те, як розвивалися події тридцятитрьохрічної давності, переглянули документальний фільм «Чорнобиль. Загублений світ», вшанували пам'ять тих, хто віддав своє життя заради наступних поколінь.

25 квітня з ініціативи викладача комісії Наталії Гавриленко була проведена інтерактивна бесіда «Усвідомлене батьківство. Бажані діти в бажаний час», куди була запрошена працівник Полтавського міського центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді виконавчого комітету Полтавської міської ради Марина Карацюпа.

А у бібліотеці коледжу працювали бібліографічний огляд «Охорона праці – запорука життя» до Всесвітнього дня охорони праці й книжкова виставка «Економіка підприємства – наука про ефективність виробництва».

Протягом тижня циклової комісії викладачі прагнули формувати у майбутніх фахівців економічне мислення та свідомість, виховувати розумні потреби, озброювати теоретичними знаннями та практичними навичками щодо культури праці, формувати потреби економічного аналізу, бачення перспективи; вчили опановувати основи наукової організації праці в умовах ринкових відносин, формували у студентів бажання та потребу повсякденно поліпшувати результати своєї праці у навчальній та суспільно-корисній діяльності, брати участь в економічному житті країни, виховувати в собі якості бережливості, ініціативності, діловитості, дисциплінованості.

Опублікований: 26-04-2019
Читайте також:
Коло стейкхолдерів кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів розширюється

На кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів відбулася зустріч здобувачів вищої освіти освітнього ступеня «бакалавр» спеціальності 181 «Харчові технології» груп ТХ-3-4, ТХ-3-5, ТХ-3-5ск із засновницею та директоркою ТОВ «ХЛІБНИЙ ГУРМАН» Тетяною Приходько та латвійським партнером цього підприємства Нормундсом Бомісом, який є засновн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Коло стейкхолдерів кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів розширюється 15 травня 2024

Новий кулінарний тріумф студента факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу

У м. Тернопіль відбувся Кулінарний Кубок Західної України, участь в якому брали понад 50 учасників з усієї країни. Наш університет представляв студент 1-го курсу зі скороченим терміном навчання спеціальності «Харчові технології» факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу Олег Пригродський. Змагалися учасники у чотирьох номінаціях: «С...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Новий кулінарний тріумф студента факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу 21 червня 2019

Вітаємо біотехнологів-переможців Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт 2025 року!

Всеукраїнський конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Біотехнології» 2025 року завершено і на кафедрі біотехнології і мікробіології підвели його підсумки. Цьогоріч у конкурсі взяли участь 40 студентів із 14 закладів вищої освіти. На підсумковій науково-практичній конференції виступили 25 здобувачів освіти. Захист наукових робіт про...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вітаємо біотехнологів-переможців Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт 2025 року! 28 квітня 2025

Здобувачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції продовжують брати участь у закордонних наукових інтернет-заходах

28 травня відбулася студентська наукова конференція «Хімічні технології», яку проводив Рутенський Університет «Ангел-Кънчев» (м. Разград, Болгарія). Магістрантка кафедри технології ресторанної і аюрведичної  продукції Дарина Юрченко (керівник – доцент кафедри Ірина Корецька, науковий консультант – фахівець Національного ботанічного саду ім. М.М. Г...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Здобувачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції продовжують брати участь у закордонних наукових інтернет-заходах 29 травня 2020