Н У Х Т

У Полтавському коледжі НУХТ - тиждень циклової комісії гуманітарних та соціально-економічних дисциплін

26 квітня 2019

У Полтавському коледжі НУХТ - тиждень циклової комісії гуманітарних та соціально-економічних дисциплін

22-26 квітня 2019 року у Полтавському коледжі харчових технологій НУХТ пройшов тиждень циклової комісії гуманітарних та соціально-економічних дисциплін. Викладачі комісії разом зі студентами коледжу провели цікаві і повчальні заходи.

22 квітня під керівництвом викладачів Надії Гагаєвої, Валерія Логвиненка та Олега Шерстюка студенти взяли участь у військово-патріотичному заході «Заграва». Вони ознайомилися з традиціями та звичаями українського козацтва, а також перевірили свої фізичні якості: силу, швидкість, витривалість, спритність.

23 квітня викладач Михайло Танчин прочитав лекцію «Особливості виборчих кампаній в Україні у 2019 році». Цього ж дня відбувся турнір з волейболу серед команд різних спеціальностей.

24 квітня відбулася зустріч-спомин «Чорнобиль не має минулого часу», присвячена 33-й річниці аварії на ЧАЕС. Поринути у спогади про Чорнобильську трагедію запросила усіх викладач соціально-економічних дисциплін Наталія Гайворонська. Йшлося про те, як розвивалися події тридцятитрьохрічної давності, переглянули документальний фільм «Чорнобиль. Загублений світ», вшанували пам'ять тих, хто віддав своє життя заради наступних поколінь.

25 квітня з ініціативи викладача комісії Наталії Гавриленко була проведена інтерактивна бесіда «Усвідомлене батьківство. Бажані діти в бажаний час», куди була запрошена працівник Полтавського міського центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді виконавчого комітету Полтавської міської ради Марина Карацюпа.

А у бібліотеці коледжу працювали бібліографічний огляд «Охорона праці – запорука життя» до Всесвітнього дня охорони праці й книжкова виставка «Економіка підприємства – наука про ефективність виробництва».

Протягом тижня циклової комісії викладачі прагнули формувати у майбутніх фахівців економічне мислення та свідомість, виховувати розумні потреби, озброювати теоретичними знаннями та практичними навичками щодо культури праці, формувати потреби економічного аналізу, бачення перспективи; вчили опановувати основи наукової організації праці в умовах ринкових відносин, формували у студентів бажання та потребу повсякденно поліпшувати результати своєї праці у навчальній та суспільно-корисній діяльності, брати участь в економічному житті країни, виховувати в собі якості бережливості, ініціативності, діловитості, дисциплінованості.

Опублікований: 26-04-2019
Читайте також:
Про вступ до НУХТ на скорочений термін навчання дізналися випускники Кам’янець-Подільського фахового коледжу

Доцентка кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Наталія Фалендиш зустрілася зі здобувачами групи 641 відокремленого структурного підрозділу «Кам’янець-Подільський фаховий коледж харчової промисловості НУХТ», які навчалися за освітньо-професійною програмою 181 «Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових конце...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про вступ до НУХТ на скорочений термін навчання дізналися випускники Кам’янець-Подільського фахового коледжу 28 червня 2022

Новий рівень практичної підготовки для студентів факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу

Візитівка факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу – новаційний підхід до ведення навчального процесу й організації практичного опанування студентами своєї професії. Тому викладачі й співробітники факультету у повсякчасному пошуку нових форм і методик викладання, проведення лабораторних і практичних занять, проходження студентами вс...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Новий рівень практичної підготовки для студентів факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу 04 липня 2018

Наші спеціальності – у ТОПі за кількістю поданих вступниками заяв

Інформаційною системою «Вступ.ОСВІТА.UA» складений рейтинг спеціальностей за кількістю поданих вступниками заяв на навчання для здобуття ступеня бакалавра на основі повної загальної середньої освіти за всіма формами навчання. Серед найбільш популярних серед вступників майже всі спеціальності нашого університету. Зокрема, до ТОП-20 увійшли «Комп’ют...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Наші спеціальності – у ТОПі за кількістю поданих вступниками заяв 07 серпня 2023

Викладачі кафедри технології оздоровчих продуктів ознайомилися з можливостями й викликами генеративного ШІ в освіті

12 грудня викладачі кафедри технології оздоровчих продуктів прослухали лекцію професора Інституту освіти Відкритого університету Великобританії Майка Шарплза на тему «Генеративний штучний інтелект і освіта: можливості та виклики». Лекція привернула значну увагу, оскільки питання використання штучного інтелекту (ШІ) в освіті стають дедалі актуальні...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Викладачі кафедри технології оздоровчих продуктів ознайомилися з можливостями й викликами генеративного ШІ в освіті 13 грудня 2024