Н У Х Т

У Навчально-науковому інституті економіки і управління визначили переможців І етапу логістичної стратегії «Business on the move»

15 травня 2018

У Навчально-науковому інституті економіки і управління визначили переможців І етапу логістичної стратегії «Business on the move»

За підтримки асоціації «Український логістичний альянс» компанія «5PL» 11 травня провела І етап турніру «Business on the move. Logistic gamers and professionals» серед студентів Навчально-наукового інституту економіки і управління НУХТ.

День за днем зростає рівень вимог до знань і навичок логіста, як організатора ланцюгів поставок у всьому світі, але, напевно, далеко не кожний майбутній співробітник логістичної галузі замислювався над можливістю реалізації власних професійних здібностей засобами командного змагання.

У настільній логістичній стратегії «Business on the move» брали участь студенти 3 курсу Інна Даценко, Олеся Кабушка, Анна Булеховець, Юлія Маркевич, Віталіна Чепинога та студенти-магістри Світлана Порхун, Анастасія Лепіхова і Ярослав Пучков.

Гра була анонсована розробниками на засіданні у штаб-квартирі FIATA (Всесвітньої федерації міжнародних експедиторських асоціацій) у 2016 році та наразі набуває популярності у логістичній сфері як інструмент не лише для проведення дозвілля, але й як модель для вивчення бізнес-процесів у ланцюгах поставок. Гра покликана здобувати та вдосконалювати логістичні знання та навички, шляхом вирішення різноманітних завдань, таких як вибір оптимального маршруту та виду транспорту, оцінювання доставки замовлення та багато іншого. Гравцям доведеться приймати ті ж рішення, які щодня приймаються реальними учасниками бізнес-процесів і проявляти здатність швидко орієнтуватись у форс-мажорних обставинах, що будуть впливати на кінцевий результат. Отримані знання та досвід, без сумніву, стануть у пригоді при вирішенні навчальних завдань та при оптимізації ланцюгів поставок.

Змагання відбуваються  у два етапи.

Перший етап передбачає проведення змагань на рівні університету з метою визначення переможця, який представляв би у подальшому свій ВНЗ.

На даній грі переможцем була визнана студентка 3 курсу Юлія Маркевич, яка буде представляти НУХТ і візьме участь у другому етапі гри.

У другому етапі обрані представники змагатимуться за фінальну винагороду на міжуніверситетському рівні у місті Києві в навчальному центрі компанії «5PL».

 За результатами гри Юлія Маркевич, Анна Булеховець посіли 1 місця серед своїх команд і мають можливість відвідати безкоштовно будь-який семінар компанії 5PL, а Інна Даценко і Ярослав Пучков отримали знижку 50% на відвідування будь-якого семінару компанії 5PL.

Дякуємо компанії 5PL за цікаву гру і сподіваємося на подальшу співпрацю!

Опублікований: 15-05-2018
Читайте також:
Digital-маркетинг: особливості та переваги Performance

Кафедра маркетингу продовжує цикл гостьових лекцій від практиків ринку. Цього разу до здобувачів освітніх ступенів «Доктор філософії»,  «Магістр», «Бакалавр» освітніх програм «Маркетинг», «Підприємництво та торгівля», «Реклама та зв’язки з громадськістю» завітала Світлана Колодюк, Middle Account Manager в iProspect комапнії Dentsu Ukraine, що є одн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Digital-маркетинг: особливості та переваги Performance 12 грудня 2023

Про професії майбутнього, що стали реальністю для наших випускників

Чи знаєте ви, що до переліку топ-25 професій майбутнього входять сіті-фермер та урбаніст-еколог? Майбутнє вже настало, і колектив кафедри екологічної безпеки і охорони праці пишається, що їх випускник уже має значний досвід ведення успішного бізнесу в одному з цих напрямків. Дуже важливо вчасно зустріти того, хто спрямує тебе в житті саме туди, ку...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про професії майбутнього, що стали реальністю для наших випускників 28 січня 2021

У Смілянському коледжі харчових технологій НУХТ відбулася олімпіада з програмування

18 січня 2018 року відбулася олімпіада з програмування серед студентів спеціальності «Обслуговування програмних систем та комплексів» Смілянського коледжу харчових технологій НУХТ. У майстерності розроблення програм для розв’язування цікавих прикладних задач за допомогою комп’ютера та різних систем програмування змагалися 10 студентів 2-4 курсів. ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

У Смілянському коледжі харчових технологій НУХТ відбулася олімпіада з програмування 18 січня 2018

Міжкафедральний науковий семінар

Наукове спілкування є невід’ємною складовою навчально-педагогічного процесу університету. Особливо важливо, коли до обговорення актуальних проблем долучаються не тільки співробітники «рідного» навчального закладу, але й фахівці інших наукових установ. 1 лютого 2021 року до дискусії про дисертаційну роботу асистентки кафедри експертизи харчових про...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Міжкафедральний науковий семінар 05 лютого 2021