Н У Х Т

Факультет готельно-ресторанного та туристичного бізнесу зустрів гостей з Волинського коледжу НУХТ

24 жовтня 2018

Факультет готельно-ресторанного та туристичного бізнесу зустрів гостей з Волинського коледжу НУХТ

Факультет готельно-ресторанного та туристичного бізнесу радий гостям – студентам відділення харчових технологій Волинського коледжу, структурного підрозділу нашого університету.

Зустріли майбутніх молодших спеціалістів з харчових технологій заступник завідувача кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Віра Зуйко і заступник декана факультету по роботі зі студентами Олена Тищенко, які цікаво і змістовно познайомили їх із факультетом і спеціальностями, за якими здійснюється підготовка бакалаврів і магістрів. Викладачі продемонстрували гостям лабораторії технології продукції ресторанного господарства, комп’ютерний клас, лабораторію-ресторан, лабораторію барної справи і міні-броварню, де проходили лабораторні та практичні заняття з професійно-орієнтованих дисциплін. Студенти коледжу були приємно вражені високим рівнем матеріально-технічного забезпечення кафедр для проведення не тільки аудиторних занять, а й майстер-класів із кулінарного і кондитерського мистецтва від кращих шеф-кухарів і фахівців готельно-ресторанного бізнесу. Вони отримали інформацію про можливість продовження навчання для здобуття освітніх ступенів «бакалавр» і «магістр» за спеціальностями «Харчові технології» і «Готельно-ресторанна справа», про існуючі бази практик і можливості працевлаштування. Для того, щоб почута інформація не забулася, гості отримали друковані буклети кафедр і факультету.

А на завершення екскурсії гостей, за традицією, пригостили гарячими напоями зі смаколиками. Колектив факультету сподівається, тепла факультетська атмосфера припала до душі гостям із Волинського коледжу – і чекатиме на наступну зустріч уже з випускниками, молодшими спеціалістами з харчових технологій, під час літньої вступної кампанії.

Опублікований: 24-10-2018
Читайте також:
В університеті відзначили День української писемності та мови

Щороку 9 листопада, починаючи з 1997 р., в Україні відзначають державне свято – День української писемності та мови. Долучився до святкування і наш університет. Цього дня усі охочі студенти та викладачі кафедри гуманітарних дисциплін приєдналися до написання 18-го радіодиктанту національної єдності, який звучав на Українському радіо. Як завжди, пр...

ЧИТАТИ ДАЛІ

В університеті відзначили День української писемності та мови 12 листопада 2018

Мікробіологія в житті фахівця з харчових технологій

Для технолога харчового виробництва знання мікробіології є невід'ємною частиною професії. Адже мікроорганізми використовуються для виробництва багатьох продуктів харчування – йогуртів, сирів, вина, пива, квашеної капусти тощо. Розуміння процесів бродіння та інших мікробіологічних перетворень дозволяє технологам-харчовикам створювати смачні, безпечн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Мікробіологія в житті фахівця з харчових технологій 18 квітня 2024

Обговорення поточного виконання планів навчання майбутніх докторів філософії на кафедрі технології м'яса і м'ясних продуктів

У процесі моніторингу виконання індивідуальних планів для оцінювання якості навчання здобувачів освітнього ступеня «Доктор філософії» за спеціальністю 181 «Харчові технології», освітньо-науковою програмою «Харчові технології» на кафедрі технології м'яса і м'ясних продуктів проведений науковий семінар, на якому аспіранти кафедри першого і другого ро...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Обговорення поточного виконання планів навчання майбутніх докторів філософії на кафедрі технології м'яса і м'ясних продуктів 15 березня 2023

Франкомовний захід київським школярам від студентів і кафедри іноземних мов професійного спрямування

Колектив кафедри іноземних мов професійного спрямування отримав запрошення 3-А класу школи І-ІІІ ступенів №27 Шевченківського району м. Києва щодо проведення спільного заходу в рамках Року Французької Весни. Було прийняте рішення скористатися цим запрошенням, враховуючи той факт, що наразі всі навчальні заклади України святкують Французьку Весну, т...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Франкомовний захід київським школярам від студентів і кафедри іноземних мов професійного спрямування 20 квітня 2019