Н У Х Т

У магію виготовлення слабоалкогольних напоїв занурилися четвертокурсники

21 квітня 2023

У магію виготовлення слабоалкогольних напоїв занурилися четвертокурсники

Здобувачі групи ТБ-4-8 та доценти кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства Роман Мукоїд і Борис Хіврич відвідали Київський пивоварний завод, який входить до складу Carlsberg Ukraine, одного з найбільших виробників пива та безалкогольних напоїв в Україні.

Найперше всі учасники екскурсії одягнули захисний одяг і пройшли інструктаж з техніки безпеки. Це свідчить про те, що на підприємстві дуже важливо дотримуватися стерильності і демонструє відповідальний підхід робітників до виробничого процесу та забезпечує високу якість продукції.

Керівником практики здобувачів від підприємства призначено національного менеджера з якості продукції Сергія Кірієнка, який є випускником кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства.

Здобувачі освіти побували у всіх виробничих цехах – від приймання сировини до отримання готової продукції, а також у лабораторії. Вони ознайомилися з сучасним обладнанням, методами підготовки води, способами затирання, фільтрування затору, кип’ятіння сусла, бродіння та фільтрування пива.

Після екскурсії на всі запитання, що виникли в її ході, Сергій Кірієнко дав змістовні відповіді.

Виготовлення алкогольних напоїв є своєрідним магічним процесом, з яким було приємно ознайомитись на сучасному пивоварному заводі Carlsberg.

Опублікований: 21-04-2023
Читайте також:
Вступникам на замітку: видання НУХТ входять до переліку наукових фахових видань України

Вступники, що вже зараз задумуються не лише про вибір спеціальності, але й про своє можливе наукове майбутнє, безперечно звернуть увагу на наявність у закладі вищої освіти власних фахових наукових видань та їх статус. У нашому університеті від самого свого створення одним із пріоритетних напрямків був і залишається розвиток наукових досліджень. А ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вступникам на замітку: видання НУХТ входять до переліку наукових фахових видань України 13 серпня 2020

Свої перші кроки у світ науки київська ліцеїстка робить у лабораторіях кафедри біотехнології і мікробіології НУХТ

Усе більше людей останнім часом користується гаджетами, до яких додаються навушники, адже через пандемію COVID-19 вони все більше часу проводять на онлайн-заходах. Проте, незважаючи на всі переваги використання навушників кількість питань щодо їх безпечності зростає. Щороку з’являються нові дослідження про потенційну загрозу цих гаджетів, саме тому...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Свої перші кроки у світ науки київська ліцеїстка робить у лабораторіях кафедри біотехнології і мікробіології НУХТ 20 січня 2022

Рекламісти НУХТ у книжковій країні

Здобувачі освітньої програми «Реклама та зв’язки з громадськістю» спеціальності «Журналістика» із задоволенням відвідали фестиваль «Книжкова країна» – місце для дорослих і дітей, затятих читачів і креативних людей. Для тих, хто хоче поринути у магічний світ літератури, кому не стануть на заваді жодні мури. Організатори подбали, щоб кожний відвідув...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Рекламісти НУХТ у книжковій країні 01 жовтня 2024

«Запакувати» пів року роботи у трихвилинний пітч: магістранти опановують курс «Інноваційне підприємництво та управління стартап-проєктами»

Протягом осіннього семестру студенти з усієї України, у т.ч. й здобувачі НУХТ зі спеціальності «Економіка» працювали над розробленням своїх стартапів. Креативили, перевіряли гіпотези, розбиралися з мільйоном табличок, а іноді проводили експерименти. Нині триває новий семестр, отже в університеті – новий сезон розроблення студентських стартапів. І ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

«Запакувати» пів року роботи у трихвилинний пітч: магістранти опановують курс «Інноваційне підприємництво та управління стартап-проєктами» 27 лютого 2023