Н У Х Т

Презентація освітньої програми «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» у Новобиківському ЗЗСО

16 січня 2024

Презентація освітньої програми «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» у Новобиківському ЗЗСО

Асистентка кафедри експертизи харчових продуктів Анастасія Божко провела профорієнтаційну зустріч із учнями 11 класу Новобиківського закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів.

Викладачка ознайомила учнів зі спеціальностями, за якими здійснюється підготовка висококваліфікованих спеціалістів в нашому університеті, та більш детально розповіла про Навчально-науковий інститут харчових технологій.

Анастасія Божко представила учням освітньо-професійну програму «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» й поділилася власним досвідом навчання. Розповіла про участь в олімпіадах, наукових конференціях, конкурсах наукових робіт і переваги активної студентської науки. Вона також зазначила, що студентська рада інституту організовує для здобувачів цікаве дозвілля та можливості для відпочинку.

Головну увагу асистентка кафедри закцентувала на актуальності та перспективності навчання на експерта харчових продуктів. Учні дізналися, що під час навчання здобувачі цієї освітньо-професійної програми отримують важливі теоретичні та практичні навички, які допомагають при працевлаштуванні: у виробничу лабораторію, на підприємство харчової промисловості, у центри сертифікації чи в органи державного управління, які здійснюють контроль за якістю та безпечністю харчової продукції.

Також Анастасія Божко обговорила з учнями важливість Національного мультипредметного тесту (НМТ), який у цьому році проводитиметься з чотирьох предметів шкільного курсу, три з яких є обов’язковими – українська мова, історія України та математика, й проінформувала про можливість підготовки до успішного складання НМТ на підготовчих курсах в НУХТ.

Викладачка запросила одинадцятикласників відвідати День відкритих дверей університету, який відбудеться 27 січня та надала посилання на сайт НУХТ, кафедри експертизи харчових продуктів і чату вступника, де висвітлюється актуальна інформація щодо проведення різноманітних заходів для вступників.

Кафедра експертизи харчових продуктів висловлює подяку директору Новобиківського ЗЗСО І-ІІІ ступенів Наталії Вовк, заступниці директорки з навчальної роботи Наталії Самсон та класному керівнику 11 класу Олегу Ластовцю за співпрацю.

Опублікований: 16-01-2024
Читайте також:
Там, де всі свої: відбувся вражаючий вечір факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу

28 листопада до тризіркового готелю «Титанік», що відзначав свій день народження, запросив факультет готельно-ресторанного та туристичного бізнесу (ГРТБ). Тільки «всі свої» вщент заповнили актову залу університету – викладачі та студенти факультету й численні гості – проректори університету, директори навчально-наукових інститутів і декани факульте...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Там, де всі свої: відбувся вражаючий вечір факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу 28 листопада 2019

У центрі уваги – академічна доброчесність

Старші наставники академічних груп регулярно проводять кураторські години. Наразі дуже актуальною є тема дотримання академічної доброчесності під час навчання та розроблення власних наукових і творчих проєктів із метою досягнення високого рівня ефективності від результату роботи здобувача. Викладачі Навчально-наукового інституту економіки і управл...

ЧИТАТИ ДАЛІ

У центрі уваги – академічна доброчесність 04 листопада 2021

Гостьова лекція для магістрантів від виконавчого директора Федерації органічного руху України

Для здобувачів освітнього ступеня «Магістр», що розпочали навчання за освітньою програмою «Технології органічних харчових продуктів», відбулася гостьова лекція з дисципліни «Основні принципи та вимоги до органічних харчових продуктів». На запрошення лекторки дисципліни, доцентки кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Наталії Фал...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Гостьова лекція для магістрантів від виконавчого директора Федерації органічного руху України 05 вересня 2025

Оновлений комп’ютерний клас на кафедрі технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проєктування до послуг здобувачів!

Сучасний рівень автоматизованого проєктування обладнання харчових виробництв потребує використання новітнього програмного забезпечення. Кафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проєктування довгі роки співпрацює з компанією Autodesk – найбільшим у світі постачальником програмного забезпечення для промислового та цивільного будів...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Оновлений комп’ютерний клас на кафедрі технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проєктування до послуг здобувачів! 12 вересня 2024