Н У Х Т

Презентація освітньої програми «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» у Новобиківському ЗЗСО

16 січня 2024

Презентація освітньої програми «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» у Новобиківському ЗЗСО

Асистентка кафедри експертизи харчових продуктів Анастасія Божко провела профорієнтаційну зустріч із учнями 11 класу Новобиківського закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів.

Викладачка ознайомила учнів зі спеціальностями, за якими здійснюється підготовка висококваліфікованих спеціалістів в нашому університеті, та більш детально розповіла про Навчально-науковий інститут харчових технологій.

Анастасія Божко представила учням освітньо-професійну програму «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» й поділилася власним досвідом навчання. Розповіла про участь в олімпіадах, наукових конференціях, конкурсах наукових робіт і переваги активної студентської науки. Вона також зазначила, що студентська рада інституту організовує для здобувачів цікаве дозвілля та можливості для відпочинку.

Головну увагу асистентка кафедри закцентувала на актуальності та перспективності навчання на експерта харчових продуктів. Учні дізналися, що під час навчання здобувачі цієї освітньо-професійної програми отримують важливі теоретичні та практичні навички, які допомагають при працевлаштуванні: у виробничу лабораторію, на підприємство харчової промисловості, у центри сертифікації чи в органи державного управління, які здійснюють контроль за якістю та безпечністю харчової продукції.

Також Анастасія Божко обговорила з учнями важливість Національного мультипредметного тесту (НМТ), який у цьому році проводитиметься з чотирьох предметів шкільного курсу, три з яких є обов’язковими – українська мова, історія України та математика, й проінформувала про можливість підготовки до успішного складання НМТ на підготовчих курсах в НУХТ.

Викладачка запросила одинадцятикласників відвідати День відкритих дверей університету, який відбудеться 27 січня та надала посилання на сайт НУХТ, кафедри експертизи харчових продуктів і чату вступника, де висвітлюється актуальна інформація щодо проведення різноманітних заходів для вступників.

Кафедра експертизи харчових продуктів висловлює подяку директору Новобиківського ЗЗСО І-ІІІ ступенів Наталії Вовк, заступниці директорки з навчальної роботи Наталії Самсон та класному керівнику 11 класу Олегу Ластовцю за співпрацю.

Опублікований: 16-01-2024
Читайте також:
Вітаємо переможниць ІІІ Всеукраїнського студентського конкурсу стартапів «TourSystemUkrChallenge»!

Магістрантки кафедри маркетингу спеціальності 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» Крістіна Воловідник і Юлія Березова стали переможницями ІІІ Всеукраїнського студентського конкурсу стартапів «TourSystemUkrChallenge», який відбувся 13 квітня 2021 року в Київському національному торговельно-економічному університеті. Представлений ни...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вітаємо переможниць ІІІ Всеукраїнського студентського конкурсу стартапів «TourSystemUkrChallenge»! 20 квітня 2021

Смак, знання, солідарність – основні компоненти активності SLOW FOOD UA

13 листопада 2023 року на запрошення кафедри туристичного та готельного бізнесу гостьову лекцію для здобувачів і викладачів університету і його структурних підрозділів прочитала лідерка мережі Slow Food in Ukraine Юлія Пітенко. Slow Food – це глобальний рух місцевих спільнот та активістів у понад 160 країнах світу, який підтримує та втілює у життя...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Смак, знання, солідарність – основні компоненти активності SLOW FOOD UA 14 листопада 2023

На кафедрі економіки і права дискутували про емоційний інтелект

Здобувачі освіти і викладачі кафедри економіки і права зустрілися з тренеркою, менеджеркою з розвитку і навчання Корпорації «Артеріум» Тетяною Ковтонюк для обговорення теми «Емоційний інтелект». Тетяна Ковтонюк досліджує питання вже понад десять років, тому учасники отримали багато цінної інформації щодо поняття, розвитку і розуміння в сучасній лі...

ЧИТАТИ ДАЛІ

На кафедрі економіки і права дискутували про емоційний інтелект 21 листопада 2023

Не лише на заняттях отримують знання здобувачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

Знання можна отримувати не лише на лекційних і практичних заняттях або відвідавши різноманітні бази практики, а й весело проводячи час на міжнародних виставках. Здобувачі другого та третього курсу освітньо-професійної програми «Технології харчування» відвідали «Всеукраїнський тиждень харчових технологій» разом із викладачками кафедри технології ре...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Не лише на заняттях отримують знання здобувачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції 17 вересня 2021