Н У Х Т

У цифровому освітньому просторі – засновниця та керівниця дегустаційного конкурсу Favorite Food&Drinks

13 лютого 2025

У цифровому освітньому просторі – засновниця та керівниця дегустаційного конкурсу Favorite Food&Drinks

На кафедрі готельно-ресторанної справи відбувся гостьовий онлайн-лекторій, спікером якого виступила Олена Сініціна, канд. екон. наук, засновниця та керівниця професійного дегустаційного конкурсу Favorite Food&Drinks.

Освітній захід проведено в рамках вивчення вибіркової освітньої компоненти «Інтелектуальна власність та методи дослідження в галузі» для здобувачів освітнього ступеня «магістр» на запрошення лекторки, доцентки Ольги Дульки.

За сприяння завідувачки кафедри Лариси Шаран, до заходу долучились здобувачі освіти ВСП «Київський фаховий коледж ресторанного господарства НУХТ», які відчули себе частинкою факультету ГРТБ імені проф. В. Ф. Доценка, а також здобувачі освітнього ступеня «бакалавр» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа».

Гостьова спікерка поділилася з присутніми особливостями проведення дегустації і обґрунтувала важливість проведення дегустаційного оцінювання харчової продукції. Вона охарактеризувала дегустаційні конкурси в Україні та світі, навела цікаві зразки цих заходів зі врахуванням сучасних трендів, концепції сталого розвитку, інноваційних рішень.

Окрему увагу фахівчиня приділила питанню інтелектуальної власності, оскільки дегустаційний конкурс Favorite Food&Drinks має власну затверджену торгову марку, яка використовується переможцями конкурсу у маркуванні продукції.

Слухачі щиро вдячні Олені Сініціній за дуже цікаву та насичену лекцію!

Опублікований: 13-02-2025
Читайте також:
Про розроблення і впровадження міні-пивоварень і солодовень здобувачам Бердичівського коледжу промисловості, економіки і права

Доцент кафедри машин і апаратів харчових і фармацевтичних виробництв Сергій Удодов на зустрічі зі студентами і викладачами Бердичівського коледжу промисловості, економіки і права поділився досвідом розроблення і впровадження міні-пивоварень і солодовень. У своїй презентації наш викладач згадав свій перший виробничий досвід і дослідницьку діяльніст...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про розроблення і впровадження міні-пивоварень і солодовень здобувачам Бердичівського коледжу промисловості, економіки і права 02 лютого 2022

Кафедра технології оздоровчих продуктів запрошує на День гостинності харчового інституту НУХТ

23 вересня відповідальна по кафедрі технології оздоровчих продуктів за профорієнтаційну роботу, доцентка Алла Башта відвідала загальноосвітню школу № 69 та Ліцей №64 м. Києва, де поспілкувалася зі старшокласниками та адміністрацією. На зустрічі з учнями одинадцятих класів були обговорені переваги навчання у нашому університеті, широкий спектр осві...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Кафедра технології оздоровчих продуктів запрошує на День гостинності харчового інституту НУХТ 23 вересня 2024

Стан і проблематику ринку проєктування теплонасосних систем обговорили наші викладачі й аспіранти

Викладачі кафедри теплоенергетики та холодильної техніки виступили співорганізаторами круглого столу «Ринок проєктування теплонасосних систем – стан та проблематика», що відбувся в рамках ділової програми виставки AQUQTHERM KYIV 2024. Зокрема, доцент кафедри Олексій Пилипенко виступив з двома доповідями – «Теплові насоси для енергоефективних будів...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Стан і проблематику ринку проєктування теплонасосних систем обговорили наші викладачі й аспіранти 20 травня 2024

Профорієнтаційна лекція для студентів Свалявського технічного коледжу від кафедри готельно-ресторанної справи

Асистент кафедри готельно-ресторанної справи Інга Дочинець завітала до Свалявського технічного коледжу НУХТ. Зустріч проходила в рамках оглядової профорієнтаційної лекції для ознайомлення майбутніх вступників зі спеціальністю 241 «Готельно-ресторанна справа». На лекцію завітали студенти 3 та 4 курсів у супроводі відповідальної по виховній роботі На...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Профорієнтаційна лекція для студентів Свалявського технічного коледжу від кафедри готельно-ресторанної справи 10 вересня 2019