Н У Х Т

У цифровому освітньому просторі – засновниця та керівниця дегустаційного конкурсу Favorite Food&Drinks

13 лютого 2025

У цифровому освітньому просторі – засновниця та керівниця дегустаційного конкурсу Favorite Food&Drinks

На кафедрі готельно-ресторанної справи відбувся гостьовий онлайн-лекторій, спікером якого виступила Олена Сініціна, канд. екон. наук, засновниця та керівниця професійного дегустаційного конкурсу Favorite Food&Drinks.

Освітній захід проведено в рамках вивчення вибіркової освітньої компоненти «Інтелектуальна власність та методи дослідження в галузі» для здобувачів освітнього ступеня «магістр» на запрошення лекторки, доцентки Ольги Дульки.

За сприяння завідувачки кафедри Лариси Шаран, до заходу долучились здобувачі освіти ВСП «Київський фаховий коледж ресторанного господарства НУХТ», які відчули себе частинкою факультету ГРТБ імені проф. В. Ф. Доценка, а також здобувачі освітнього ступеня «бакалавр» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа».

Гостьова спікерка поділилася з присутніми особливостями проведення дегустації і обґрунтувала важливість проведення дегустаційного оцінювання харчової продукції. Вона охарактеризувала дегустаційні конкурси в Україні та світі, навела цікаві зразки цих заходів зі врахуванням сучасних трендів, концепції сталого розвитку, інноваційних рішень.

Окрему увагу фахівчиня приділила питанню інтелектуальної власності, оскільки дегустаційний конкурс Favorite Food&Drinks має власну затверджену торгову марку, яка використовується переможцями конкурсу у маркуванні продукції.

Слухачі щиро вдячні Олені Сініціній за дуже цікаву та насичену лекцію!

Опублікований: 13-02-2025
Читайте також:
Гостьова онлайн-лекція кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

Кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка продовжує добру традицію НУХТ щодо проведення гостьових лекцій в онлайн-форматі. 13 лютого 2023 року у рамках вивчення здобувачами освітнього ступеня «Бакалавр» спеціальності 181 «Харчові технології», освітньо-пр...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Гостьова онлайн-лекція кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції 14 лютого 2023

Відбулося чергове засідання Еnglish speaking club традиційно за участю спеціального гостя зі США

Нещодавно кафедра ділової іноземної мови та міжнародної комунікації провела чергове засідання Еnglish speaking club традиційно за участю спеціального гостя зі Сполучених Штатів Stuart Snuggs та викладача Наталії Божок. Предметом обговорення стала актуальна та цікава тема «Higher Education in the USA and in Ukraine», яка мотивувала студентів до пода...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Відбулося чергове засідання Еnglish speaking club традиційно за участю спеціального гостя зі США 10 жовтня 2018

Перше наочне знайомство з виробництвом оздоровчих харчових продуктів здійснили студенти

З 17 по 21 вересня 2018 року відповідно до графіку навчального процесу на кафедрі технології оздоровчих продуктів студенти третього курсу освітнього ступеня «Бакалавр» денної форми навчання спеціальності 181 «Харчові технології» пройшли ознайомлювально-виробничу практику. У перший день практики відбулися організаційні збори, інструктаж з охорони п...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Перше наочне знайомство з виробництвом оздоровчих харчових продуктів здійснили студенти 21 вересня 2018

Фахівці кафедри технології жирів і парфумерно-косметичних продуктів долучилися до заходів Міжнародного форуму «Косметика України 2018»

29 травня розпочав свою роботу третій Міжнародний форум «Косметика України 2018», головною подією якого традиційно є конференція. Серед спікерів конференції - авторитетні професіонали із багатьох країн світу. Розпочала роботу конференції голова Асоціації «Парфумерія і косметика України» Вікторія Філатова доповіддю, присвяченою аналізу ринку космет...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Фахівці кафедри технології жирів і парфумерно-косметичних продуктів долучилися до заходів Міжнародного форуму «Косметика України 2018» 30 травня 2018