Н У Х Т

У цифровому освітньому просторі – засновниця та керівниця дегустаційного конкурсу Favorite Food&Drinks

13 лютого 2025

У цифровому освітньому просторі – засновниця та керівниця дегустаційного конкурсу Favorite Food&Drinks

На кафедрі готельно-ресторанної справи відбувся гостьовий онлайн-лекторій, спікером якого виступила Олена Сініціна, канд. екон. наук, засновниця та керівниця професійного дегустаційного конкурсу Favorite Food&Drinks.

Освітній захід проведено в рамках вивчення вибіркової освітньої компоненти «Інтелектуальна власність та методи дослідження в галузі» для здобувачів освітнього ступеня «магістр» на запрошення лекторки, доцентки Ольги Дульки.

За сприяння завідувачки кафедри Лариси Шаран, до заходу долучились здобувачі освіти ВСП «Київський фаховий коледж ресторанного господарства НУХТ», які відчули себе частинкою факультету ГРТБ імені проф. В. Ф. Доценка, а також здобувачі освітнього ступеня «бакалавр» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа».

Гостьова спікерка поділилася з присутніми особливостями проведення дегустації і обґрунтувала важливість проведення дегустаційного оцінювання харчової продукції. Вона охарактеризувала дегустаційні конкурси в Україні та світі, навела цікаві зразки цих заходів зі врахуванням сучасних трендів, концепції сталого розвитку, інноваційних рішень.

Окрему увагу фахівчиня приділила питанню інтелектуальної власності, оскільки дегустаційний конкурс Favorite Food&Drinks має власну затверджену торгову марку, яка використовується переможцями конкурсу у маркуванні продукції.

Слухачі щиро вдячні Олені Сініціній за дуже цікаву та насичену лекцію!

Опублікований: 13-02-2025
Читайте також:
Відкрите заняття з дисципліни «Економікс: мікроекономіка, макроекономіка»

10 листопада 2025 року старша викладачка кафедри економічної теорії Тетяна Швед провела відкрите заняття на тему «Витрати виробництва» з навчальної дисципліни «Економікс: мікроекономіка, макроекономіка» для здобувачів освіти першого курсу Навчально-наукового інституту економіки і управління. Студенти ознайомилися з поняттям витрат виробництва, їх ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Відкрите заняття з дисципліни «Економікс: мікроекономіка, макроекономіка» 12 листопада 2025

Проблеми та пріоритети економіки зарубіжних країн обговорили на кафедрі міжнародної економіки

У рамках постійно діючого наукового семінару кафедри міжнародної економіки «Інформаційна культура в сучасному світі» в онлайн-форматі відбулося 21-е засідання круглого столу за темою «Економіка зарубіжних країн: проблеми та пріоритети». Спікер кою заходу виступила була докторка економічних наук, завідувачка кафедри міжнародної економіки Світлана Гу...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Проблеми та пріоритети економіки зарубіжних країн обговорили на кафедрі міжнародної економіки 25 травня 2021

Технології міні-виробництв в умовах пекарні вивчають студенти факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу

1-2 квітня студенти факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу спеціальностей 241 «Готельно-ресторанна справа» і 181 «Харчові технології» взяли участь у майстер-класі від ТОВ «Сільпо-ФУД» зі сучасних технологій французької випічки у виробничих умовах. Разом зі студентами відвідали міні-пекарню асистент кафедри готельно-ресторанної спр...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Технології міні-виробництв в умовах пекарні вивчають студенти факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу 03 квітня 2019

Другокурсники-екологи побували у Національному музеї «Чорнобиль»

18 жовтня 2024 року здобувачі групи ЕК-2-5 факультету біотехнології та екологічного контролю разом із наставницею академічної групи, доценткою кафедри фізики та професійної безпеки Аліною Сірик відвідали Національний музей «Чорнобиль», що є державним науково-дослідним і культурно-освітнім закладом, створеним для збереження, вивчення, використання і...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Другокурсники-екологи побували у Національному музеї «Чорнобиль» 22 жовтня 2024