Н У Х Т

Наукові традиції

04 листопада 2022

Наукові традиції

У науковців нашого університету завжди були тісні творчі зв’язки з науковцями першої столиці України, зокрема з Державного біотехнологічного університету. І хоча освітня й наукова система Харківщини зазнали прицільного удару від російських агресорів, навіть за таких надскладних умов харківські колеги подали приклад швидкої і компетентної адаптації до реалій воєнного часу. Вони максимально швидко відновили і навчальний процес, і наукову діяльність.

Наші науковці мали за честь і велику приємність взяти участь у щорічній Всеукраїнській науково-практичній конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених «Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді».

Традиційно у рамках заходу розглядалося широке коло питань: інноваційні технології харчової продукції та системи менеджменту харчової безпечності в ресторанній індустрії; інноваційні технології хлібопродуктів, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів; актуальні проблеми та перспективні напрями в технології м’яса та м’ясопродуктів; харчові технології продуктів із плодів, овочів і молока та інновації в оздоровчому харчуванні; технології дієтичних продуктів і методи дослідження харчових систем.

Викладачі й здобувачі освіти НУХТ представили свої доповіді й активно долучилися до обговорення актуальних питань розвитку галузі.

Працюємо! Разом до Перемоги!

Опублікований: 04-11-2022
Читайте також:
Пізнавальний івент від доцентки кафедри інформаційних технологій, штучного інтелекту та кібербезпеки

27 січня доцентка кафедри інформаційних технологій, штучного інтелекту та кібербезпеки Олена Харкянен завітала з гостьовою онлайн-лекцією «Штучний інтелект – сучасна креативна технологія» до старшокласників Семенівського ліцею, що на Львівщині. Викладачка розповіла про штучний інтелект, як креативну технологію для створення дипфейків. Школярі дізн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Пізнавальний івент від доцентки кафедри інформаційних технологій, штучного інтелекту та кібербезпеки 28 січня 2025

Останні урочистості для випускників Львівського державного коледжу харчової і переробної промисловості НУХТ

2 липня 2018 року в актовій залі Львівського державного коледжу харчової і переробної промисловості НУХТ відбулося урочисте вручення дипломів молодшого спеціаліста випускникам груп МА-3, БО-3, ХМК-4, ХМК-4с, ПК-4 та ЕР-4. З вітальним словом виступили директор коледжу Михайло Григорців, заступник директора з навчально-виховної роботи та гуманітарно...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Останні урочистості для випускників Львівського державного коледжу харчової і переробної промисловості НУХТ 04 липня 2018

Студенти-електрики ознайомилися з новаціями енергетики в промисловості

З 14 по 16 жовтня здобувачі освіти груп ЕЛ-1-3, ЕЛ-2-6 і ЕЛ-3-3 разом із кураторами, асистентами кафедри, докторами філософії Володимиром Романюком, Владиславом Шпаком і старшим викладачем, доктором філософії Петром Зінькевичем відвідали міжнародну спеціалізовану виставку «Енергетика в промисловості-2025» – головну консолідуючу подію для конструкти...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Студенти-електрики ознайомилися з новаціями енергетики в промисловості 20 жовтня 2025

Актуальність, ґрунтовність і новизна – захистилися магістри з «Менеджменту»

У Навчально-науковому інституті економіки і управління завершилася сесія захистів магістерських дипломних робіт зі спеціальності «Менеджмент».  Здобувачі магістерської освітньо-професійної програми «Менеджмент організацій і адміністрування» вкотре довели свою самостійність і завзятість, високий рівень навичок у дослідницькій роботі та здатність ус...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Актуальність, ґрунтовність і новизна – захистилися магістри з «Менеджменту» 20 лютого 2023