Н У Х Т

Наукові традиції

04 листопада 2022

Наукові традиції

У науковців нашого університету завжди були тісні творчі зв’язки з науковцями першої столиці України, зокрема з Державного біотехнологічного університету. І хоча освітня й наукова система Харківщини зазнали прицільного удару від російських агресорів, навіть за таких надскладних умов харківські колеги подали приклад швидкої і компетентної адаптації до реалій воєнного часу. Вони максимально швидко відновили і навчальний процес, і наукову діяльність.

Наші науковці мали за честь і велику приємність взяти участь у щорічній Всеукраїнській науково-практичній конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених «Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді».

Традиційно у рамках заходу розглядалося широке коло питань: інноваційні технології харчової продукції та системи менеджменту харчової безпечності в ресторанній індустрії; інноваційні технології хлібопродуктів, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів; актуальні проблеми та перспективні напрями в технології м’яса та м’ясопродуктів; харчові технології продуктів із плодів, овочів і молока та інновації в оздоровчому харчуванні; технології дієтичних продуктів і методи дослідження харчових систем.

Викладачі й здобувачі освіти НУХТ представили свої доповіді й активно долучилися до обговорення актуальних питань розвитку галузі.

Працюємо! Разом до Перемоги!

Опублікований: 04-11-2022
Читайте також:
Майбутні фахівці сфери гостинності знайомляться з діяльністю вітчизняної готельної мережі Ribas Hotels Group

Під час чергового лекторію відбулося знайомство здобувачів освіти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» із особливостями роботи вітчизняної готельної мережі Ribas Hotels Group. На запрошення завідувачки кафедри готельно-ресторанної справи Лариси Шаран до освітнього онлайн-простору завітала керівниця сектору рекрутингу Ribas Hotels Group Ві...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Майбутні фахівці сфери гостинності знайомляться з діяльністю вітчизняної готельної мережі Ribas Hotels Group 04 жовтня 2024

Завершилися заняття у Speaking club for teenagers для дітей співробітників університету

Протягом весняних шкільних канікул завідувач кафедри ділової іноземної мови та міжнародної комунікації Галина Чередніченко з носієм мови Tom Stevens (США) проводили Speaking club for teenagers для дітей співробітників університету. На заняттях діти у невимушеній атмосфері, без скутості проводили час, практикуючи розмовну англійську мову, подолали ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Завершилися заняття у Speaking club for teenagers для дітей співробітників університету 31 березня 2018

Оптичні явища навколо нас: майстер-клас кафедри фізики для столичних ліцеїстів

У рамках співпраці нашого університету з ліцеєм №33 міста Києва, на кафедру фізики та професійної безпеки завітали дев’ятикласники, де їх гостинно зустріли викладачі кафедри та провели майстер-клас «Оптичні явища навколо нас». На початку зустрічі усіх привітала завідувачка кафедри Світлана Літвинчук, акцентувавши увагу на важливості оптичних явищ,...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Оптичні явища навколо нас: майстер-клас кафедри фізики для столичних ліцеїстів 22 жовтня 2024

Кафедра обліку і аудиту дала останні настанови своїм випускникам

Викладачі кафедри обліку і аудиту привітали випускників-бакалаврів освітньо-професійної програми «Облік і аудит» з успішним завершенням навчання. На урочистому врученні дипломів випускам Навчально-наукового інституту економіки і управління зі словами привітання до своїх вихованців звернулася завідувачка кафедри обліку і аудиту Ольга Михайленко, як...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Кафедра обліку і аудиту дала останні настанови своїм випускникам 01 липня 2024