У науковців нашого університету завжди були тісні творчі зв’язки з науковцями першої столиці України, зокрема з Державного біотехнологічного університету. І хоча освітня й наукова система Харківщини зазнали прицільного удару від російських агресорів, навіть за таких надскладних умов харківські колеги подали приклад швидкої і компетентної адаптації до реалій воєнного часу. Вони максимально швидко відновили і навчальний процес, і наукову діяльність.
Наші науковці мали за честь і велику приємність взяти участь у щорічній Всеукраїнській науково-практичній конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених «Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді».
Традиційно у рамках заходу розглядалося широке коло питань: інноваційні технології харчової продукції та системи менеджменту харчової безпечності в ресторанній індустрії; інноваційні технології хлібопродуктів, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів; актуальні проблеми та перспективні напрями в технології м’яса та м’ясопродуктів; харчові технології продуктів із плодів, овочів і молока та інновації в оздоровчому харчуванні; технології дієтичних продуктів і методи дослідження харчових систем.
Викладачі й здобувачі освіти НУХТ представили свої доповіді й активно долучилися до обговорення актуальних питань розвитку галузі.
Працюємо! Разом до Перемоги!