Н У Х Т

Викладачі нашого університету успішно пройшли міжнародне стажування у Польщі

29 жовтня 2018

Викладачі нашого університету успішно пройшли міжнародне стажування у Польщі

З 8 по 26 жовтня 2018 року викладачі кафедри готельно-ресторанної справи, доцент Наталія Бондар та старший викладач Олена Блощинська, доцент кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Віра Зуйко, доцент кафедри експертизи харчових продуктів Оксана Петруша, доцент кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Анна Грищенко пройшли міжнародне науково-педагогічне стажування для педагогічних і науково-педагогічних працівників закладів вищої освіти I–IV рівнів акредитації на базі Економічного Університету у місті Краків, Польща.

Метою стажування було підвищення рівня теоретичної та практичної підготовки аспірантів, докторантів, наукових і науково-педагогічних працівників, опанування новітніх унікальних методів, набуття досвіду провадження науково-дослідної та викладацької діяльності, забезпечення інформаційного обміну та розширення наукових контактів.

За програмою стажування викладачі відвідали лекції провідних фахівців освіти в Польщі. Доповідачі Економічного Університету присвятили свої лекції різним питанням, зокрема були заслухані теми: «Новітні та інноваційні методи викладання», «Система вищої освіти в Польщі», «Система вищої освіти в Європі», «Інтернаціоналізація в навчальному процесі», «IT-технології в професійній викладацькій діяльності», «Гейміфікація», «Створення HUB-проектів». Окрім лекційної частини, кожний учасник стажування отримав завдання підготувати індивідуальну роботу на тему «Найбільші випробування у моїй викладацькій діяльності та як їх вирішую». Всі індивідуальні роботи викладачів були презентовані та обговорені із доктором філософських наук, доцентом кафедри державної економіки та управління Економічного Університету Яцеком Кліхом.

Учасники стажування також взяли активну участь у Міжнародній конференції «Internalisation of Higher Education – Selected Issues. Ukrainian-Polish Perspectives», яка проходила в рамках заходу 25 жовтня 2018 року.

Крім офіційної частини, викладачі отримали приємний бонус – змогу познайомитись із містом Краків, внесеним до Списку об’єктів Всесвітнього спадку ЮНЕСКО.

Після завершення програми стажування відбулось урочисте вручення сертифікатів учасникам. Викладачі отримали, безперечно, важливий міжнародний досвід і підвищили свою викладацьку майстерність відповідно сучасних вимог освіти в країнах ЄС. Також учасники розширили географію професійних дружніх знайомств, презентували наш університет на міжнародному рівні.

Вітаємо наших колег із успішним проходженням міжнародного стажування і бажаємо їм натхнення на нові досягнення у професійній діяльності. 

Опублікований: 29-10-2018
Читайте також:
Ділова зустріч фахівців України та Польщі щодо перспектив міжнародного співробітництва у сфері виробництва морозива

28 жовтня 2021 р. відбулася ділова зустріч доцентки Жешувського університету (Польща) Магдалени Буньовскої, завідувачки кафедри технології молока і молочних продуктів НУХТ, професорки Галини Поліщук, доцентки кафедри експертизи харчових продуктів НУХТ Оксани Петруші та аспіранта кафедри технології молока і молочних продуктів НУХТ Артура Михалевича ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Ділова зустріч фахівців України та Польщі щодо перспектив міжнародного співробітництва у сфері виробництва морозива 29 жовтня 2021

Використання ІТ-технологій в освітньому процесі вивчають викладачі кафедри готельно-ресторанної справи.

Викладачі кафедри готельно-ресторанної справи удосконалюють свої професійні компетенції.  Зокрема, доцент Олександр Люлька пройшов онлайн-навчання для координаторів курсу «Створення та розвиток ІТ-продуктів» від експертів Product IT Foundation for Education та компанії Genesis. Product IT Foundation for Education (PFE) – громадська організація, ст...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Використання ІТ-технологій в освітньому процесі вивчають викладачі кафедри готельно-ресторанної справи. 20 вересня 2022

Від підготовки сировини до фасування готового продукту – першокурсники знайомляться з виробництвом

15 жовтня доцент кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства Микола Бондар та асистент кафедри Ярослав Боярчук провели практичне заняття з дисципліни «Вступ до харчових технологій» студентам групи ТІ-1-3 на міні-пивоварні «АВС Пивоварня» у м. Бровари. Під час заняття вони мали змогу детальніше ознайомитись із технологічними операціями в...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Від підготовки сировини до фасування готового продукту – першокурсники знайомляться з виробництвом 16 жовтня 2019

Викладачі університету відвідали потужне інноваційне молочне підприємство

Хоча літо у навчальних закладах – пора канікул і відпусток, наші викладачі завжди готові до активного спілкування з виробничниками. Адже бути в курсі всіх новацій, знайомитися з новими технологіями й обладнаннями, умовами виробництва й параметрами дотримання якості харчової продукції, а ще організовувати проходження нашими студентами практик і спри...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Викладачі університету відвідали потужне інноваційне молочне підприємство 30 липня 2018