Н У Х Т

Викладачі нашого університету успішно пройшли міжнародне стажування у Польщі

29 жовтня 2018

Викладачі нашого університету успішно пройшли міжнародне стажування у Польщі

З 8 по 26 жовтня 2018 року викладачі кафедри готельно-ресторанної справи, доцент Наталія Бондар та старший викладач Олена Блощинська, доцент кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Віра Зуйко, доцент кафедри експертизи харчових продуктів Оксана Петруша, доцент кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Анна Грищенко пройшли міжнародне науково-педагогічне стажування для педагогічних і науково-педагогічних працівників закладів вищої освіти I–IV рівнів акредитації на базі Економічного Університету у місті Краків, Польща.

Метою стажування було підвищення рівня теоретичної та практичної підготовки аспірантів, докторантів, наукових і науково-педагогічних працівників, опанування новітніх унікальних методів, набуття досвіду провадження науково-дослідної та викладацької діяльності, забезпечення інформаційного обміну та розширення наукових контактів.

За програмою стажування викладачі відвідали лекції провідних фахівців освіти в Польщі. Доповідачі Економічного Університету присвятили свої лекції різним питанням, зокрема були заслухані теми: «Новітні та інноваційні методи викладання», «Система вищої освіти в Польщі», «Система вищої освіти в Європі», «Інтернаціоналізація в навчальному процесі», «IT-технології в професійній викладацькій діяльності», «Гейміфікація», «Створення HUB-проектів». Окрім лекційної частини, кожний учасник стажування отримав завдання підготувати індивідуальну роботу на тему «Найбільші випробування у моїй викладацькій діяльності та як їх вирішую». Всі індивідуальні роботи викладачів були презентовані та обговорені із доктором філософських наук, доцентом кафедри державної економіки та управління Економічного Університету Яцеком Кліхом.

Учасники стажування також взяли активну участь у Міжнародній конференції «Internalisation of Higher Education – Selected Issues. Ukrainian-Polish Perspectives», яка проходила в рамках заходу 25 жовтня 2018 року.

Крім офіційної частини, викладачі отримали приємний бонус – змогу познайомитись із містом Краків, внесеним до Списку об’єктів Всесвітнього спадку ЮНЕСКО.

Після завершення програми стажування відбулось урочисте вручення сертифікатів учасникам. Викладачі отримали, безперечно, важливий міжнародний досвід і підвищили свою викладацьку майстерність відповідно сучасних вимог освіти в країнах ЄС. Також учасники розширили географію професійних дружніх знайомств, презентували наш університет на міжнародному рівні.

Вітаємо наших колег із успішним проходженням міжнародного стажування і бажаємо їм натхнення на нові досягнення у професійній діяльності. 

Опублікований: 29-10-2018
Читайте також:
Про сучасні коагулянти для виробництва сирів дізналися здобувачі на гостьовій лекцій від провідного фахівця ТОВ «Хр. Хансен Україна»

20 грудня 2022 року здобувачі освітніх ступенів «магістр» і «бакалавр» спеціальності 181 «Харчові технології» мали змогу дізнатися про сучасні ефективні коагулянти для зсідання молока від провідного інженера-технолога відділу харчових культур і ферментів ТОВ «Хр. Хансен Україна», кандидата технічних наук, випускника кафедри технології молока і моло...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про сучасні коагулянти для виробництва сирів дізналися здобувачі на гостьовій лекцій від провідного фахівця ТОВ «Хр. Хансен Україна» 21 грудня 2022

Підсумки наукової роботи аспіранта

На кафедрі мехатроніки та пакувальної техніки заслухали і затвердили звіт аспіранта четвертого року заочної форми навчання Володимира Гери щодо виконання індивідуального плану підготовки здобувача наукового ступеня доктора філософії за 2019-2023 рр. Тема дисертації – «Інноваційні підходи синтезу систем керування трубопровідною арматурою олійно-жир...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Підсумки наукової роботи аспіранта 19 червня 2023

Останні тенденції у сфері органічного тваринництва на відкритій лекції доцентки кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

14 жовтня 2024 р. відбулася відкрита лекція «Основні принципи та вимоги до органічного тваринництва» к.т.н., доцентки кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Інни Бобель з навчальної дисципліни «Основні принципи та вимоги до органічних харчових продуктів» для здобувачів першого курсу освітнього ступеня «Магістр» спеціальності «Ха...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Останні тенденції у сфері органічного тваринництва на відкритій лекції доцентки кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів 16 жовтня 2024

Магістранти-першокурсники освітньої програми «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» представили результати плідної праці

На кафедрі експертизи харчових продуктів під керівництвом професорки кафедри Оксани Шульги у рамках дисципліни «Науково-дослідницький практикум» відбувся науковий семінар, під час якого здобувачі освітнього ступеня «магістр» презентували результати своєї науково-дослідної роботи. Напрями досліджень обиралися відповідно до тематики майбутньої квалі...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Магістранти-першокурсники освітньої програми «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» представили результати плідної праці 05 червня 2023