Н У Х Т

Творчим технологам Полтавського коледжу харчових технологій нашого університету все під силу!

23 грудня 2019

Творчим технологам Полтавського коледжу харчових технологій нашого університету все під силу!

Творчим технологам все під силу! Креативність, наполегливість, цілеспрямованість - стали запорукою нашого успіху!

Результатом плідної роботи викладача Полтавського коледжу харчових технологій нашого університету Оксани Палаш і студентів Богуслава Кущинського, Оксани Печериці, Дар’ї Наводничої, Тетяни Кирій, Руслани Приходько, Аліни Безрукавої та Дмитра Головка стала  дивовижна, новорічна виставка із пряників «Пряничний коледж». Виявляється для створення такої масштабної роботи потрібно бути не тільки технологом, а й мати інженерні здібності та знання.

Виставка до свята надихнула викладачів і студентів на створення своїх пряників.

У день Святого Миколая у коледжі не забувають про добрі справи, тому приєдналися до акції «Подаруй дитині усмішку» та передали частину пряників для дітей в Полтавську обласну бібліотеку імені Івана Котляревського.

Це мрія, яка стала реальністю!

 

Опублікований: 23-12-2019
Читайте також:
Не лише на заняттях отримують знання здобувачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

Знання можна отримувати не лише на лекційних і практичних заняттях або відвідавши різноманітні бази практики, а й весело проводячи час на міжнародних виставках. Здобувачі другого та третього курсу освітньо-професійної програми «Технології харчування» відвідали «Всеукраїнський тиждень харчових технологій» разом із викладачками кафедри технології ре...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Не лише на заняттях отримують знання здобувачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції 17 вересня 2021

Нові зустрічі з ліцеїстами викладачів кафедри технології оздоровчих продуктів

Доцентка кафедри технології оздоровчих продуктів Світлана Камінська відвідала Софіївсько-Борщагівський ліцей, де поспілкувалася як з учнями, так і з адміністрацією закладу. Викладачка розповіла старшокласникам про різноманітні можливості, які надає наш університет. Вона детально роз’яснила переваги навчання в нашому закладі, наголосивши на високом...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Нові зустрічі з ліцеїстами викладачів кафедри технології оздоровчих продуктів 24 травня 2024

Аспірант кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів успішно захистила дисертаційну роботу

На засіданні спеціалізованої вченої ради Д 26.058.06 відбувся захист дисертаційної роботи аспіранта кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Людмили Черниш. Дисертаційна робота «Використання високобілкової рослинної сировини у технології хлібобулочних виробів спеціального дієтичного споживання» виконана під керівництвом доцента к...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Аспірант кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів успішно захистила дисертаційну роботу 15 лютого 2018

Корисні інсайти здобувачам освітньої програми «Цифрові бізнес-технології у підприємництві»

6 лютого відбулася гостьова лекція «Цифровізація як умова розвитку сучасного бізнесу», яку для студентів Навчально-наукового інституту економіки і управління прочитала керівниця проєктів та програм з корпоративних інновацій в Ukrainian Startup Fund Міністерства цифрової трансформації України Валерія Кушнерчук. Фахівчиня зазначила про важливість ци...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Корисні інсайти здобувачам освітньої програми «Цифрові бізнес-технології у підприємництві» 07 березня 2024