Н У Х Т

Тривають вступні перегони до магістратури

05 липня 2019

Тривають вступні перегони до магістратури

В університеті тривають вступні випробування до магістратури денної і заочної форм навчання.

2 липня єдиний вступний іспит з іноземної мови здали вступники до магістратури за спеціальностями «Економіка», «Журналістика», «Облік і оподаткування», «Фінанси, банківська справа та страхування», «Менеджмент», «Маркетинг», «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність», «Міжнародні економічні відносини», «Комп’ютерні науки»,  «Готельно-ресторанна справа» і «Туризм».

31 травня і 3 липня претенденти на вступ для здобуття освітнього ступеня «магістр» денної та заочної форм навчання за спеціальностями «Економіка», «Журналістика», «Облік і оподаткування», «Фінанси, банківська справа та страхування», «Менеджмент», «Маркетинг», «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність», «Міжнародні економічні відносини» (Навчально-науковий інститут економіки і управління), «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» (Навчально-науковий інститут харчових технологій), «Комп’ютерні науки» (факультет автоматизації і комп’ютерних систем), «Готельно-ресторанна справа», «Туризм» (факультет готельно-ресторанного та туристичного бізнесу) і «Технології захисту навколишнього середовища» (факультет біотехнології та екологічного контролю) написали додаткові вступні випробування.

Сьогодні фахові вступні випробування складають вступники до магістратури Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С. Гулого, а вступники в магістратуру факультету біотехнології та екологічного контролю, Навчально-наукового інституту харчових технологій за спеціальностями «Хімічні технології та інженерія» і «Харчові технології» та факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу за спеціальністю «Харчові технології» здають іноземну мову.

Ще одна сесія вступних випробувань на вакантні місця до магістратури відбудеться наприкінці липня.

Нагадаємо, що уже з 10 липня розпочинається прийом документів для вступників на здобуття освітнього ступеня «бакалавр» на основі повної загальної середньої освіти.

Бажаємо успіху всім вступникам нашого університету! Нехай вибір професії буде свідомим і відповідає вашим схильностям, а здобуття якісної вищої освіти сприяє кар’єрному росту!

Опублікований: 05-07-2019
Читайте також:
Про проблеми при розливанні чутливих напоїв дізналися від німецького фахівця наші магістранти

25 березня  на кафедру біотехнології продуктів бродіння і виноробства завітали фахівці  німецької компанії «Drink Star», представництво  якої знаходиться у м. Львові (директор представництва – Володимир Самуляк). Доктор Штефан прочитав лекцію «Проблеми при розливанні чутливих напоїв і способи їх вирішення» для студентів-магістрів. Лектор  розпові...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про проблеми при розливанні чутливих напоїв дізналися від німецького фахівця наші магістранти 25 березня 2019

Із цьогорічними випускниками попрощалися у Полтавському коледжі харчових технологій НУХТ

27 червня 2018 року у Полтавському коледжі харчових технологій НУХТ відбувся випускний вечір для студентів електромеханічного та комп'ютерно-технологічного відділень. Із вітальним словом звернувся до всіх присутніх директор коледжу, кандидат технічних наук Анатолій Палаш. В урочистій обстановці він вручив випускникам дипломи. До Книги пошани були ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Із цьогорічними випускниками попрощалися у Полтавському коледжі харчових технологій НУХТ 02 липня 2018

Про унікальні можливості продовження навчання в університеті дізналися старшокурсники Сумського коледжу харчової промисловості НУХТ

Випускники коледжів, що входять до навчального комплексу НУХТ, мають унікальну нагоду продовжити навчання для здобуття освітнього ступеня «бакалавр», залишаючись у рідних стінах. А для тих, хто забажає вступити до базового університету – зробити це буде значно простіше. Саме з цього почав свою зустріч із майбутніми випускниками Сумського коледжу ха...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про унікальні можливості продовження навчання в університеті дізналися старшокурсники Сумського коледжу харчової промисловості НУХТ 22 лютого 2019

На кафедрі біотехнології і мікробіології вперше відбулася міжнародна науково-практична інтернет-конференція

Починаючи з першого набору студентів за новітньою спеціальністю «Технологія мікробіологічних та вітамінних виробництв» у 1966 році в Київському технологічному інституті харчової промисловості (нині – Національний університет харчових технологій), розпочалася історія інженерної біотехнологічної освіти в Україні. Сьогодні ця спеціальність має назву «...

ЧИТАТИ ДАЛІ

На кафедрі біотехнології і мікробіології вперше відбулася міжнародна науково-практична інтернет-конференція 10 січня 2017