Упевнено подолали ще одну сходинку свого професійного зростання здобувачі заочної форми навчання освітнього ступеня «Бакалавр» спеціальності 181 «Харчові технології», що спеціалізувалися по кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів.
У кваліфікаційних роботах були представлені комплекси заходів щодо проєктування нових ліній із виробництва хлібобулочних, кондитерських виробів, харчових концентратів, розширення асортименту, контрою якості сировини та готової продукції, екологічного управління тощо.
Попри всі хвилювання, здобувачі гідно презентували свої роботи, а члени екзаменаційної комісії відзначили високий рівень їх підготовки. Голова екзаменаційної комісії, завідувач кафедри, професор Володимир Ковбаса привітав усіх здобувачів із присвоєнням освітнього ступеня «Бакалавр», побажав успіхів у професійній діяльності, закликав не зупинятися на досягнутому і продовжити навчання в магістратурі кафедри. До привітань долучилися також члени екзаменаційної комісії, викладачі кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів.