Н У Х Т

Тривають вступні перегони до магістратури

05 july 2019

Тривають вступні перегони до магістратури

В університеті тривають вступні випробування до магістратури денної і заочної форм навчання.

2 липня єдиний вступний іспит з іноземної мови здали вступники до магістратури за спеціальностями «Економіка», «Журналістика», «Облік і оподаткування», «Фінанси, банківська справа та страхування», «Менеджмент», «Маркетинг», «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність», «Міжнародні економічні відносини», «Комп’ютерні науки»,  «Готельно-ресторанна справа» і «Туризм».

31 травня і 3 липня претенденти на вступ для здобуття освітнього ступеня «магістр» денної та заочної форм навчання за спеціальностями «Економіка», «Журналістика», «Облік і оподаткування», «Фінанси, банківська справа та страхування», «Менеджмент», «Маркетинг», «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність», «Міжнародні економічні відносини» (Навчально-науковий інститут економіки і управління), «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» (Навчально-науковий інститут харчових технологій), «Комп’ютерні науки» (факультет автоматизації і комп’ютерних систем), «Готельно-ресторанна справа», «Туризм» (факультет готельно-ресторанного та туристичного бізнесу) і «Технології захисту навколишнього середовища» (факультет біотехнології та екологічного контролю) написали додаткові вступні випробування.

Сьогодні фахові вступні випробування складають вступники до магістратури Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С. Гулого, а вступники в магістратуру факультету біотехнології та екологічного контролю, Навчально-наукового інституту харчових технологій за спеціальностями «Хімічні технології та інженерія» і «Харчові технології» та факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу за спеціальністю «Харчові технології» здають іноземну мову.

Ще одна сесія вступних випробувань на вакантні місця до магістратури відбудеться наприкінці липня.

Нагадаємо, що уже з 10 липня розпочинається прийом документів для вступників на здобуття освітнього ступеня «бакалавр» на основі повної загальної середньої освіти.

Бажаємо успіху всім вступникам нашого університету! Нехай вибір професії буде свідомим і відповідає вашим схильностям, а здобуття якісної вищої освіти сприяє кар’єрному росту!

Published on: 05-07-2019
Read also:
Наші викладачі підтримують національний економічний фронт

Викладачі кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства підтримують національний економічний фронт і тонізують виноробну галузь, долучаючись до заходів корпорації «Укрвинпром». 16 червня у приміщенні Наукового центру «Український Інститут Вина» відбулася перша з початку війни дегустація зразків нової продукції вітчизняних виноробів. Захід...

READ YOURSELF

Наші викладачі підтримують національний економічний фронт 17 june 2022

Нові горизонти міжнародної співпраці відкриває кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції

За результатами партнерства кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції зі стейкхолдерами готельно-ресторанного господарства Болгарії влітку цього року 13 студентів проходили практику у закладах ресторанного господарства при 5-зірковому готелі «Hotel Riu Palace Sunny Beach» на курорті Сонячний Берег. Підведені підсумки проходження цієї ...

READ YOURSELF

Нові горизонти міжнародної співпраці відкриває кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції 07 november 2019

Новий науковий сезон Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С.Гулого – відритий!

Новий науковий сезон Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С.Гулого традиційно розпочався Міжнародною науково-практичною конференцією «Ресурсо- та енергоощадні технології виробництва і пакування харчової продукції – основні засади її конкурентноздатності». Цього року конференція проходила вже ввосьме. Організатори конфере...

READ YOURSELF

Новий науковий сезон Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С.Гулого – відритий! 13 september 2019

Лекція аспірантки для менеджерів персоналу

6 травня 2024 року у рамках проходження педагогічної практики аспірантка Анастасія Рудова прочитала лекцію «Кадрові ризики та заходи їх попередження» з дисципліни «Менеджмент персоналу для здобувачів третього курсу групи МП3-8 освітньо-професійної програми «Менеджмент персоналу» та груп МН3-7, МН3-6 освітньо-професійної програми «Менеджмент». Анас...

READ YOURSELF

Лекція аспірантки для менеджерів персоналу 07 may 2024