Н У Х Т

Тривають вступні перегони до магістратури

05 july 2019

Тривають вступні перегони до магістратури

В університеті тривають вступні випробування до магістратури денної і заочної форм навчання.

2 липня єдиний вступний іспит з іноземної мови здали вступники до магістратури за спеціальностями «Економіка», «Журналістика», «Облік і оподаткування», «Фінанси, банківська справа та страхування», «Менеджмент», «Маркетинг», «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність», «Міжнародні економічні відносини», «Комп’ютерні науки»,  «Готельно-ресторанна справа» і «Туризм».

31 травня і 3 липня претенденти на вступ для здобуття освітнього ступеня «магістр» денної та заочної форм навчання за спеціальностями «Економіка», «Журналістика», «Облік і оподаткування», «Фінанси, банківська справа та страхування», «Менеджмент», «Маркетинг», «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність», «Міжнародні економічні відносини» (Навчально-науковий інститут економіки і управління), «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» (Навчально-науковий інститут харчових технологій), «Комп’ютерні науки» (факультет автоматизації і комп’ютерних систем), «Готельно-ресторанна справа», «Туризм» (факультет готельно-ресторанного та туристичного бізнесу) і «Технології захисту навколишнього середовища» (факультет біотехнології та екологічного контролю) написали додаткові вступні випробування.

Сьогодні фахові вступні випробування складають вступники до магістратури Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С. Гулого, а вступники в магістратуру факультету біотехнології та екологічного контролю, Навчально-наукового інституту харчових технологій за спеціальностями «Хімічні технології та інженерія» і «Харчові технології» та факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу за спеціальністю «Харчові технології» здають іноземну мову.

Ще одна сесія вступних випробувань на вакантні місця до магістратури відбудеться наприкінці липня.

Нагадаємо, що уже з 10 липня розпочинається прийом документів для вступників на здобуття освітнього ступеня «бакалавр» на основі повної загальної середньої освіти.

Бажаємо успіху всім вступникам нашого університету! Нехай вибір професії буде свідомим і відповідає вашим схильностям, а здобуття якісної вищої освіти сприяє кар’єрному росту!

Published on: 05-07-2019
Read also:
Наші біотехнологи переймають досвід у вчених світового масштабу

Незважаючи на повномасштабне вторгнення росії та пов’язані з ним небезпеки, які трапляються щодня і щоночі, жага до знань і наукових відкриттів не згасає в серці кожного українського біотехнолога. Викладачки кафедри біотехнології і мікробіології к.б.н., доцентки Оксана Скроцька і Світлана Старовойтова, асистентка Тетяна Сулейко, здобувачка вищої ос...

READ YOURSELF

Наші біотехнологи переймають досвід у вчених світового масштабу 31 july 2023

Запрошуємо до участі у 90-ій Міжнародній науковій конференції молодих учених, аспірантів і студентів

Запрошуємо молодь до участі у 90-тій Ювілейній Міжнародній науковій конференції молодих учених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті», яка відбудеться в нашому університеті 11-12 квітня 2024 року! Робота конференції проходитиме в секціях, тематика яких охоплює більшість напрямів харч...

READ YOURSELF

Запрошуємо до участі у 90-ій Міжнародній науковій конференції молодих учених, аспірантів і студентів 16 january 2024

Челендж #БТЕК_без_трешу

Останнім часом все частіше лунають заклики сортувати сміття. Так сортувати чи не сортувати? Для відповідального громадянина відповідь однозначна – сортувати! Варто усвідомити, що вивезення сміття та пошук нових полігонів не є рішенням проблеми: тільки навчившись поводитися зі сміттям і продукувати його в меншій кількості, кожний зробить свій внесо...

READ YOURSELF

Челендж #БТЕК_без_трешу 21 october 2021

Магістрантка освітньої програми «Технології в ресторанному господарстві» – експертка НАЗЯВО

21 листопада 2023 року на засіданні Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти було затверджено рішення щодо включення до реєстру нових експертів із акредитації освітніх програм. Серед експертів – магістрантка факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу спеціальності 181 «Харчові технології», освітньо-професійної прог...

READ YOURSELF

Магістрантка освітньої програми «Технології в ресторанному господарстві» – експертка НАЗЯВО 27 november 2023