Н У Х Т

Тренди крафтової випічки на науковому семінарі від фахівчині-практика

19 листопада 2021

Тренди крафтової випічки на науковому семінарі від фахівчині-практика

На кафедрі готельно-ресторанної справи відбувся науковий семінар «Крафтова випічка у фокусі нових можливостей для закладів ресторанного господарства» від технологині компанії «Lesaffre Ukraine», кандидатки технічних наук Тетяни Голікової.

Фахівчиня розповіла про діяльність компанії «Lesaffre Ukraine» на вітчизняному і міжнародному ринку, дала визначення крафту і приділила увагу становленню крафтової випічки, крафтовій випічці у фокусі її трендовості, автентичності, стилю їжі «на ходу», інноваційним технологічним розробкам компанії «Lesaffre Ukraine» – інгредієнтам: заварним пастам, сумішам для виготовлення хлібобулочних виробів, хлібопекарським поліпшувачам, дріжджам, стартовим закваскам і рідким напівфабрикатам заквасок, а також представила асортимент хлібобулочних виробів на їхній основі й приклади декорування поверхні та зовнішнього вигляду на світлинах продукції.

Технологиня відомої міжнародної компанії звернула увагу на мерчандайзинг крафтової продукції та її правильне позиціонування на ринку як ключовий компонент успіху серед споживачів.

Активно долучилися науково-педагогічні працівники кафедри до обговорення питань виробництва безглютенових виробів, актуальних вимог до маркування продукції, різновидів заквасок; замінників цукру і нових рецептур виробів.

На онлайн-заході були присутні здобувачі магістерського рівня вищої освіти освітньо-професійної програми «Готельна і ресторанна справа», які активно цікавилися інноваційними розробками «Lesaffre Ukraine» з точки зору можливості і доцільності їхнього використання у своїй науково-дослідній роботі. Викладачі сподіваються, що магістранти представлять під час захисту кваліфікаційних робіт свої інноваційні розробки для ресторанних підприємств із високотехнологічними рішеннями від компанії-лідера світового ринку, а набуті під час семінару знання сприятимуть їх успішній реалізації.

Наукова дискусія та обмін практичним досвідом відбулися.

Колектив кафедри дуже вдячний Тетяні Голіковій за ґрунтовну доповідь і практичні кейси з виробництва крафтової продукції для закладів ресторанного господарства. Зустріч в онлайні з фахівчинею-практиком була дуже теплою, адже науково-педагогічні працівники кафедри пліч-о-пліч плідно працювали з нею протягом кількох років у кафедральному академічному просторі. 

Опублікований: 19-11-2021
Читайте також:
Майбутні спеціалісти готельно-ресторанної справи відзначили World Food Day

16 жовтня 2019 року викладач кафедри іноземних мов професійного спрямування Олеся Старкова та група ГС-1-9А провели захід, присвячений  Міжнародному дню їжі (World Food Day). Студенти приготували розповіді про кухні різних країн світу, серед яких були італійська, корейська, німецька, французька, грузинська, японська та, звичайно ж, українська. Всі...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Майбутні спеціалісти готельно-ресторанної справи відзначили World Food Day 18 жовтня 2019

11-й випуск молодших спеціалістів відділення технології та організації виробництва

Студенти й викладачі відділення технології та організації виробництва Вінницького коледжу НУХТ зібралися на урочистості з нагоди вручення дипломів молодшим спеціалістам. Цього святкового дня документи про освіту отримали 23 студенти спеціальності «Виробництво жирів і жирозамінників», 27 студентів спеціальності «Організація виробництва» та 9 студент...

ЧИТАТИ ДАЛІ

11-й випуск молодших спеціалістів відділення технології та організації виробництва 07 лютого 2018

Викладачі кафедри готельно-ресторанної справи завжди перебувають у режимі life-long learning

27-28 квітня 2021 р. викладачі кафедри готельно-ресторанної справи долучилися до дводенного онлайн-інтенсиву для HoReCa «Операційний маркетинг в готелях та ресторанах», організованого Дніпропетровською торгово-промисловою палатою в рамках ініціативи COVID-19 БІЗНЕС-КЛІНІКИ проєкту «EU4Business: конкурентоспроможність та інтернаціоналізація МСП», що...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Викладачі кафедри готельно-ресторанної справи завжди перебувають у режимі life-long learning 30 квітня 2021

Перша організаційна зустріч гарантки ОП «Харчові технології та інженерія» зі здобувачами першого курсу

Не так давно відгомоніли слова привітань і урочистості з нагоди посвяти у студенти першокурсників Навчально-наукового інституту харчових технологій, але першачкам не варто гаяти час, потрібно з перших днів включатися в освітній процес на повну!  Щоб навчання було ефективним, варто з перших днів ознайомитися з організацією освітнього процесу в НУХТ,...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Перша організаційна зустріч гарантки ОП «Харчові технології та інженерія» зі здобувачами першого курсу 04 жовтня 2022