Н У Х Т

Традиції і звичаї України та англомовних країн

03 травня 2024

Традиції і звичаї України та англомовних країн

У центрі уваги здобувачів спеціальності «Готельно-ресторанна справа» – традиції і звичаї України та англомовних країн.

Під час заходу студенти групи ГС-1-7 розповіли про свої улюблені свята – Великдень, Різдво, Новий рік. Здобувачі та доцентка кафедри іноземних мов професійного спрямування Ганна Бойко обговорили, що спільного і відмінного мають українські традиції їх святкування з традиціями Великобританії, США, Австралії.

Слухачів також зацікавили презентації, присвячені питомо американським святам – Хеловіну, Дню подяки та Дню бабака, який відзначається напередодні весни, а прийшов у Сполучені штати з Німеччини.

Такі заходи сприяють розвитку лінгвосоціокультурної компетентності здобувачів вищої освіти, виховують повагу і цікавість до рідної культури і культур інших країн.

Опублікований: 03-05-2024
Читайте також:
Другокурсники-технологи на найбільшому пивоварному підприємстві України

У межах вивчення дисципліни «Харчові технології. Модуль 6. Технології продуктів бродіння і виноробства» здобувачі другого курсу Навчально-наукового інституту харчових технологій, які навчаються за спеціальністю 181 «Харчові технології», побували на ПрАТ «Оболонь». Студенти вперше відвідали найбільше пивоварне підприємство України, де ознайомилися ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Другокурсники-технологи на найбільшому пивоварному підприємстві України 12 квітня 2024

Нові виклики при розробленні пакувальних матеріалів для харчових продуктів

На кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів у рамках опанування вибіркової дисципліни «Технологія пакування та зберігання упакованої продукції» відбулася гостьова лекція для здобувачів освітнього ступеня «Магістр», що навчаються за освітньо-професійними програмами «Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцен...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Нові виклики при розробленні пакувальних матеріалів для харчових продуктів 10 жовтня 2025

Обговорюємо академічну доброчесність англійською

Дотриманню академічної доброчесності учасниками освітнього процесу в нашому університеті приділяється велика увага. Кожний навчальний рік починається із низки заходів, спрямованих на визначення рівня поінформованості та заповнення існуючих прогалин, у першу чергу, здобувачів освіти у питаннях академічної доброчесності. Цього року традиційний Тижде...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Обговорюємо академічну доброчесність англійською 18 жовтня 2022

У дзеркалі бази Scopus: індекс Гірша науковців університету невпинно зростає

Однією з найпотужніших наукометричних баз є бібліографічна і реферативна база даних SciVerse Scopus, що є інструментом для відстеження цитованості наукових статей, які публікуються навчальним закладом або його співробітниками. База даних Scopus постійно індексує понад 20 тисяч наукових журналів та сотні книжкових серій. На підставі періодичного на...

ЧИТАТИ ДАЛІ

У дзеркалі бази Scopus: індекс Гірша науковців університету невпинно зростає 02 серпня 2019