Н У Х Т

Техніку приготування і подавання коктейлів ретельно опановують першокурсники Івано-Франківського коледжу ресторанного сервісу і туризму НУХТ

30 січня 2020

Техніку приготування і подавання коктейлів ретельно опановують першокурсники Івано-Франківського коледжу ресторанного сервісу і туризму НУХТ

Насиченим виявився тиждень для студентів-першокурсників групи МРО-18 Івано-Франківського коледжу ресторанного сервісу і туризму нашого університету, адже вони продовжують енергійно працювати та вивчати техніку приготування і подавання коктейлів під керівництвом досвідченого майстра виробничого навчання ресторанного напрямку Тетяни Заячук.

Найважливіше, щоб коктейль був смачним. Для цього необхідно дуже уважно ставитися до всіх деталей: компонентів, що входять до його складу, їх пропорцій, способу приготування коктейлю тощо.

Результатом старанної роботи першокурсників стала чудова композиція з різноманітних коктейлів, не тільки красивих, але й смачних, тому що в процесі приготування використовували тільки натуральні продукти.

Опублікований: 30-01-2020
Читайте також:
Продовжується розвиток викладацької майстерності на кафедрі експертизи харчових продуктів

12 березня доцент кафедри експертизи харчових продуктів Богдан Пащенко взяв участь у тренінгу «Розвиваємо навички дизайн-мислення», що відбувся у рамках проєкту «Розвиток трудового потенціалу для України» від ГО «Міжнародна фундація розвитку» та Проєкту USAID «Економічна підтримка України». Тренінг був присвячений використанню в науково-педагогічн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Продовжується розвиток викладацької майстерності на кафедрі експертизи харчових продуктів 13 березня 2024

НУХТ – у Пирятині

Викладачі кафедри технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проєктування Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С. Гулого, професор Валентин Олішевський, доцент Євген Бабко та відповідальний за профорієнтаційну роботу інституту, доцент Дмитро Люлька продовжили профорієнтаційний марафон університету, ініційований п...

ЧИТАТИ ДАЛІ

НУХТ – у Пирятині 01 травня 2024

Науковою новизною і нестандартними підходами вразили доповідачі секції «Експертиза харчових продуктів»

Щороку в Національному університеті харчових технологій проводиться, де наші здобувачі мають змогу висвітлити результати своєї плідної наукової праці, якою займалися під керівництвом наукових наставників. Секція «Експертиза харчових продуктів» 87-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки молоді – в...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Науковою новизною і нестандартними підходами вразили доповідачі секції «Експертиза харчових продуктів» 19 квітня 2021

Вітання з Днем Соборності України

Шановні викладачі, співробітники, здобувачі вищої освіти!       Щиро вітаю вас із Днем Соборності України – святом українського державотворення, нашої національної єдності.    День проголошення Акту Злуки Української Народної Республіки і Західноукраїнської Народної Республіки став символом нерозривного зв’язку між усіма поколіннями борців за вол...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вітання з Днем Соборності України 22 січня 2022