Н У Х Т

Техніку приготування і подавання коктейлів ретельно опановують першокурсники Івано-Франківського коледжу ресторанного сервісу і туризму НУХТ

30 січня 2020

Техніку приготування і подавання коктейлів ретельно опановують першокурсники Івано-Франківського коледжу ресторанного сервісу і туризму НУХТ

Насиченим виявився тиждень для студентів-першокурсників групи МРО-18 Івано-Франківського коледжу ресторанного сервісу і туризму нашого університету, адже вони продовжують енергійно працювати та вивчати техніку приготування і подавання коктейлів під керівництвом досвідченого майстра виробничого навчання ресторанного напрямку Тетяни Заячук.

Найважливіше, щоб коктейль був смачним. Для цього необхідно дуже уважно ставитися до всіх деталей: компонентів, що входять до його складу, їх пропорцій, способу приготування коктейлю тощо.

Результатом старанної роботи першокурсників стала чудова композиція з різноманітних коктейлів, не тільки красивих, але й смачних, тому що в процесі приготування використовували тільки натуральні продукти.

Опублікований: 30-01-2020
Читайте також:
Ювілейна перемога футзалістів Навчально-наукового інституту  економіки і управління

20 листопада фінішував цьогорічній загальноуніверситетський турнір з футзалу «Кубок ректора». За третє місце зійшлися у поєдинку команди факультету автоматизації і комп’ютерних систем (АКС) та факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу. Гра вийшла видовищною і результативною – з рахунком 4:2 перемогли й стали бронзовими призерами тур...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Ювілейна перемога футзалістів Навчально-наукового інституту економіки і управління 22 листопада 2018

Свято вареника у Івано-Франківському коледжі ресторанного сервісу і туризму НУХТ

19 жовтня 2018 року в Івано-Франківському коледжі ресторанного сервісу і туризму НУХТ в рамках святкування Дня працівників харчової промисловості відбулося Свято вареника. Участь у заході взяли групи кулінарного напряму. Студенти плідно працювали, вивчали історію та рецептуру знатного смаколика, наліпили величезну кількість вареників із різною нач...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Свято вареника у Івано-Франківському коледжі ресторанного сервісу і туризму НУХТ 19 жовтня 2018

Здобувачі знайомляться з новітніми тенденціями індустрії гостинності

17-19 вересня у Міжнародному виставковому центрі відбувся традиційний Міжнародний експофорум ресторанно-готельного бізнесу та клінінгу FoReCh. Здобувачі-бакалаври освітньо-професійної програми «Технології харчування» та магістранти освітньо-професійних програм «Технології в ресторанному господарстві» і «Технології дієтичної та аюрведичної харчової ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Здобувачі знайомляться з новітніми тенденціями індустрії гостинності 23 вересня 2024

Коли освіта – результат успішної кар’єри за фахом

Здобувач Данило Собачко успішно поєднав навчання в університеті з роботою за фахом. Працюючи інженером-конструктором у компанії «ТВД Комплект», розуміючи, які знання і компетенції необхідні для успішної конструкторської кар’єри, Данило раціонально і з користю використав всі надані в університеті можливості. Днями здобувач успішно захистив бакалав...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Коли освіта – результат успішної кар’єри за фахом 04 березня 2021