Н У Х Т

Тенденції ринку напоїв: наші викладачі обмінюються досвідом

21 грудня 2023

Тенденції ринку напоїв: наші викладачі обмінюються досвідом

Нещодавно відбувся бізнес-семінар «Напої України 2023», організований компанією Marko Pack Agency. Це щорічна подія для виробників напоїв, спеціалістів ритейлу та постачальників технологій і пакування.

Учасники заходу розглядали тенденції світового ринку напоїв (БАН, пива, соків), досвід успішного створення брендів та інноваційні рішення у сфері виробництва, розливу та пакування напоїв, обговорювали шляхи вирішення завдань, що постали перед галуззю у зв’язку з новими політичними, економічними й соціальними реаліями.

Також у рамках бізнес-зустрічі працювала традиційна виставка, де демонструвалася продукція учасників, що дала можливість ознайомитися з трендами й інноваціями на ринку напоїв, інгредієнтами й обладнанням для їхнього виробництва, розливу та пакування, миючими та дезінфікуючими засобами.

У роботі семінару взяли участь і фахівці університету – професор кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства Віталій Прибильський, доцентка цієї ж кафедри Ірина Бабич, доцентка кафедри готельно-ресторанної справи Ольга Дулька та викладачка кафедри харчових виробництв Інституту післядипломної освіти НУХТ Марина Чехун.

У доповіді Ольги Дульки та Віталія Прибильського «Перспективні технології безалкогольних ферментованих напоїв» йшлося про новітні технології ферментованих напоїв – квасу, комбучі, рисового грибу та їх упровадження на харчових підприємствах України, зокрема у крафтових виробництвах.

Опублікований: 21-12-2023
Читайте також:
Наші викладачі – слухачі Третьої Пан Кавказької літньої школи від університету Хохшуле Гайзенхайма (Німеччина)

3 жовтня розпочалася Третя Пан Кавказька літня школа (3rd Pan Caucasian Summer School Wine Business) за напрямом виноробного бізнесу, організована університетом Хохшуле Гайзенхайма (м. Гайзенхайм, Німеччина) за підтримки Федерального міністерства освіти та наукових досліджень Німеччини і Німецької служби академічних обмінів (DAAD). У цьому році зах...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Наші викладачі – слухачі Третьої Пан Кавказької літньої школи від університету Хохшуле Гайзенхайма (Німеччина) 03 жовтня 2022

МОН оголосило оновлений конкурсний відбір наукових проєктів

Міністерство освіти і науки України оголосило оновлений конкурсний відбір проєктів фундаментальних і прикладних наукових досліджень, які реалізовуватимуться закладами вищої освіти та науковими установами, підпорядкованими МОН (наказ №1361 від 24 вересня 2024 року). Як повідомляє відомство, серед особливостей цьогорічного конкурсу: - гармонізація ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

МОН оголосило оновлений конкурсний відбір наукових проєктів 27 вересня 2024

Наукові пошуки наших здобувачів освіти продовжуються…

Продовжує працювати наша 88-а Міжнародна наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті». Молоді науковці кафедри технології консервування під керівництвом корифеїв галузі представляють свої стендові доповіді у постерній сесії підсекції «Технології консервув...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Наукові пошуки наших здобувачів освіти продовжуються… 03 травня 2022

Від Ярослава Мудрого отримали студентський квиток першокурсники Сумського коледжу харчової промисловості НУХТ

3 вересня – День знань, яскраве, насичене емоційністю і хвилюючою атмосферою свята. Особливим цей день є для студентів-першокурсників. Вони перегорнули важливу сторінку в літописі своєї біографії і з трепетом і радістю чекають освоєння нових, ще незвіданих горизонтів у науках. У Сумському коледжі харчової промисловості НУХТ урочистості з нагоди Д...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Від Ярослава Мудрого отримали студентський квиток першокурсники Сумського коледжу харчової промисловості НУХТ 05 вересня 2018