Н У Х Т

Тенденції ринку напоїв: наші викладачі обмінюються досвідом

21 грудня 2023

Тенденції ринку напоїв: наші викладачі обмінюються досвідом

Нещодавно відбувся бізнес-семінар «Напої України 2023», організований компанією Marko Pack Agency. Це щорічна подія для виробників напоїв, спеціалістів ритейлу та постачальників технологій і пакування.

Учасники заходу розглядали тенденції світового ринку напоїв (БАН, пива, соків), досвід успішного створення брендів та інноваційні рішення у сфері виробництва, розливу та пакування напоїв, обговорювали шляхи вирішення завдань, що постали перед галуззю у зв’язку з новими політичними, економічними й соціальними реаліями.

Також у рамках бізнес-зустрічі працювала традиційна виставка, де демонструвалася продукція учасників, що дала можливість ознайомитися з трендами й інноваціями на ринку напоїв, інгредієнтами й обладнанням для їхнього виробництва, розливу та пакування, миючими та дезінфікуючими засобами.

У роботі семінару взяли участь і фахівці університету – професор кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства Віталій Прибильський, доцентка цієї ж кафедри Ірина Бабич, доцентка кафедри готельно-ресторанної справи Ольга Дулька та викладачка кафедри харчових виробництв Інституту післядипломної освіти НУХТ Марина Чехун.

У доповіді Ольги Дульки та Віталія Прибильського «Перспективні технології безалкогольних ферментованих напоїв» йшлося про новітні технології ферментованих напоїв – квасу, комбучі, рисового грибу та їх упровадження на харчових підприємствах України, зокрема у крафтових виробництвах.

Опублікований: 21-12-2023
Читайте також:
Професійно зростають й Альма матер не забувають наші випускники

Лабораторна база кафедри мехатроніки та пакувальної техніки постійно поповнюється новітніми зразками сучасного обладнання. Завдяки плідній професійній співпраці з випускниками кафедри та стейкхолдерами, синтезовано нове обладнання для курсів, пов’язаних із технологією та обладнанням пакування. ТОВ «ДРИГАЙЛО», в особі провідного інженера Дмитра Дри...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Професійно зростають й Альма матер не забувають наші випускники 06 жовтня 2023

Звіти з практики – захищені!

5 березня відбулися онлайн-захисти звітів з практики здобувачами вищої освіти другого курсу денної форми навчання освітнього ступеня «бакалавр» за спеціальністю 241 «Готельно-ресторанна справа». З 1 по 28 лютого студенти проходили виробничу практику з урахуванням усіх протиепідемічних рекомендацій і карантинних обмежень задля запобігання поширенню...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Звіти з практики – захищені! 10 березня 2021

Виробнича практика здобувачів освітньо-професійної програми «Технології харчування» завершена

З 20 по 22 червня 2022 року на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції відбувся захист виробничої практики здобувачами освітнього ступеню «Бакалавр» за спеціальністю 181 «Харчові технології» 3 курсу денної та 1 курсу денної скороченої форм навчання освітньо-професійної програми «Технології харчування». Виробнича практика тривала з 3...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Виробнича практика здобувачів освітньо-професійної програми «Технології харчування» завершена 23 червня 2022

Кафедра ділової іноземної мови та міжнародної комунікації розпочала серію практичних занять для студентів із фахівцем зі США

Запрошення волонтерів-носіїв мови із-за кордону – важливий момент реформування системи вивчення іноземної мови у виші. Тож кафедра ділової іноземної мови та міжнародної комунікації розпочинає серію практичних занять для студентів Навчально-наукового інституту економіки і управління НУХТ із запрошеним гостем, носієм  мови зі штату Флорида (США) Тома...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Кафедра ділової іноземної мови та міжнародної комунікації розпочала серію практичних занять для студентів із фахівцем зі США 16 березня 2018