Н У Х Т

Тенденції формування професійної лексики досліджують наші студенти

14 травня 2018

Тенденції формування професійної лексики досліджують наші студенти

Викладач української мови та літератури Тетяна Коваль і студентка 3-го курсу Кам’янець-Подільського коледжу харчової промисловості НУХТ Каріна Пасічник, що навчається за спеціальність «Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів», взяли участь у VIII Міжнародному науково-практичному семінарі «Тенденції та перспективи формування професійної лексики», що відбувся 11 травня 2018 року на базі Університету державної фіскальної служби України.

Темою досліджень представники коледжу обрали термінологію харчової промисловості. Тож бажаємо творчих злетів і нових здобутків у царині наукових лінгвістичних досліджень.

Опублікований: 14-05-2018
Читайте також:
Приємне й повсякденне: відбулося планове засідання вченої ради університету

28 листопада 2024 року у залі засідань відбулося планове засідання вченої ради університету. Розпочали з приємного – ректор Олександр Шевченко вручив нагрудний знак «За особливі заслуги перед Національним університетом харчових технологій» та подяку керівнику відділу дидактики компанії «Фесто» Євгенію Риженку за вагомий внесок у розвиток та покращ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Приємне й повсякденне: відбулося планове засідання вченої ради університету 28 листопада 2024

Наймолодші науковці презентують свої дослідження на секції «Хімія»

Презентація наукових досліджень завжди хвилюючий момент для науковців. Особливо це відчувається, коли молодий дослідник робить доповідь перед поважними, досвідченими колегами. Ось і на цьогорічній науковій конференції НУХТ викладачі та здобувачі освіти ознайомилися з роботами київських школярок. Юні науковиці з київського ліцею «ЕДЮКЕЙТЕР» виконал...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Наймолодші науковці презентують свої дослідження на секції «Хімія» 15 квітня 2021

Завідувач кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства долучився до оцінювання вітчизняних виробників крафтового пива

12 червня у пивоварні « ШУЛЬЦ» відбувся 4-й Всеукраїнський конкурс виробників крафтового пива « Грані якості-2018». Компетентне журі, до складу якого був запрошений завідувач кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства нашого університету Анатолій Куц, здійснило фахове оцінювання, за результатами якого було обране краще пиво. Конкурс в...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Завідувач кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства долучився до оцінювання вітчизняних виробників крафтового пива 13 червня 2018

Захисту зерна і зернопродуктів від шкідливих організмів згідно з ISO 22000 вчать виробничників наші викладачі

Фахівці Інституту післядипломної освіти НУХТ провели дистанційне навчання за темою «Інтегровані процедури захисту об’єктів від шкідників (integrated pest management «IPM») згідно з ISO 22000» в рамках Меморандуму про співпрацю з Фітосанітарною асоціацією України при проведенні кваліфікаційного тренінгу «Захист зерна і зернопродуктів від шкідливих о...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Захисту зерна і зернопродуктів від шкідливих організмів згідно з ISO 22000 вчать виробничників наші викладачі 08 липня 2021