Н У Х Т

Тенденції формування професійної лексики досліджують наші студенти

14 травня 2018

Тенденції формування професійної лексики досліджують наші студенти

Викладач української мови та літератури Тетяна Коваль і студентка 3-го курсу Кам’янець-Подільського коледжу харчової промисловості НУХТ Каріна Пасічник, що навчається за спеціальність «Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів», взяли участь у VIII Міжнародному науково-практичному семінарі «Тенденції та перспективи формування професійної лексики», що відбувся 11 травня 2018 року на базі Університету державної фіскальної служби України.

Темою досліджень представники коледжу обрали термінологію харчової промисловості. Тож бажаємо творчих злетів і нових здобутків у царині наукових лінгвістичних досліджень.

Опублікований: 14-05-2018
Читайте також:
Досвідом інтеграції математичної освіти з викладанням спеціальних дисциплін поділилася викладачка Волинського фахового коледжу НУХТ

15 червня 2021року у Луцьку відбулася обласна віртуальна естафета «Математика в професії» – презентація досвіду інтеграції математичної освіти з викладанням спеціальних дисциплін. Учасники онлайн-семінару, педагогічні працівники закладів професійної (професійно-технічної) освіти області обговорювали роль математики у професіях і ділилися досвідом. ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Досвідом інтеграції математичної освіти з викладанням спеціальних дисциплін поділилася викладачка Волинського фахового коледжу НУХТ 18 червня 2021

Наші студенти – серед переможців Всеукраїнського проекту «Харчові технології 2018»

20-21 грудня на базі нашого університету відбувся фінал і закриття Всеукраїнського проекту «Харчові технології 2018», ініційованого благодійним Фондом Бориса Колеснікова. Відкриття конкурсу відбулося 10 листопада 2017 року, і він тривав півтора місяці. Всього до участі в конкурсі зареєструвалися 800 учасників з усієї України. Конкурсанти пройшли д...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Наші студенти – серед переможців Всеукраїнського проекту «Харчові технології 2018» 22 грудня 2017

Гостьова лекція індійських фахівців для здобувачів освіти кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

13 червня 2023 року на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції відбулася гостьова лекція «Розуміння та основи Аюрведи, основні принципи аюрведичних харчових звичок» аюрведичного лікаря-кардіолга Джаянта Кумар Даса і представника Global Heartfuintss Institute в Україні, члена Української асоціації Аюрведа-Йоги Арнаба Ройчурамоні. На ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Гостьова лекція індійських фахівців для здобувачів освіти кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції 16 червня 2023

Про тренди lean-виробництва та пакування харчових продуктів – наукова зустріч після вимушеної перерви

20 вересня в рамках Всеукраїнського тижня харчових технологій відбулася Міжнародна науково-практична конференція «Тренди lean-виробництва та пакування харчових продуктів», яка зібрала провідних учених, фахівців-виробничників, здобувачів вищої освіти і всіх, хто цікавиться розвитком харчової науки, техніки та технології. Незмінний модератор конфере...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про тренди lean-виробництва та пакування харчових продуктів – наукова зустріч після вимушеної перерви 20 вересня 2023