Н У Х Т

Акцент – на розвиток комунікативних навичок здобувачів

27 лютого 2024

Акцент – на розвиток комунікативних навичок здобувачів

23 лютого відбулося відкрите заняття доцентки кафедри іноземних мов професійного спрямування Ольги Неживої з дисципліни «Друга іноземна мова» у збірній групі ГС 3-5, 3-6 на тему «Eine Sоюtadt / Region vorstellen».

Заняття проводилося у режимі відеоконференції на платформі Zoom. Навчальний матеріал подавався через опцію «демонстрація екрану» у вигляді презентації, котра містила лексичні вправи, граматичні завдання, а також аудіювання. Крім того, під час заняття були задіяні цифрові інструменти – toytheater, wordwall та map.kits для кращого засвоєння матеріалу здобувачами.

Запропонований викладачкою навчальний матеріал, розроблені практичні завдання мали послідовний і системний характер. Студенти, ознайомившись із відповідною лексикою, виконували завдання орієнтоване на сприйняття інформації на слух, підбирали бесіди та їх місце проведення, заповнювали пропуски, вибирали правильний варіант. Також під час заняття для перевірки розуміння граматичного матеріалу було використано цифровий інструмент wordwall, що дало змогу зробити заняття цікавішим.

Під час заняття акцент робився на розвиток комунікативних навичок здобувачів вищої освіти, які є сьогодні пріоритетом мовної освіти.

Опублікований: 27-02-2024
Читайте також:
БТЕК розпочинає профорієнтацію!

Для школярів навчальний рік тільки розпочався, але більшість уже обговорює з батьками та близькими свої плани щодо вступу у 2021 році до навчальних закладів. Таке рішення випускнику необхідно прийняти, щоб сконцентруватися на вивченні профільних предметів і підготуватися до ЗНО. Саме питання щодо умов вступу, прохідного балу, кількості державних м...

ЧИТАТИ ДАЛІ

БТЕК розпочинає профорієнтацію! 08 вересня 2020

Слухачі сертифікатної програми вивчили вина Болгарії

Триває навчання слухачів сертифікатної програми «Науково-практичні основи дегустації вин та міцних алкогольних напоїв», що вже восьмий рік функціонує на кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства під керівництвом професорки Марини Білько. Чергове виїзне заняття, на яке вони вирушили разом із викладачами кафедри, було присвячене знайомс...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Слухачі сертифікатної програми вивчили вина Болгарії 22 травня 2024

Спільнота кафедри готельно-ресторанної справи долучилася до написання Всеукраїнського диктанту національної єдності

27 жовтня 2023 р., у День української писемності та мови, викладачі кафедри готельно-ресторанної справи разом зі здобувачами освіти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» за ініціативи завідувачки кафедри Лариси Шаран долучилися до щорічного заходу – написання Всеукраїнського диктанту національної єдності, який проводиться вже 23 раз поспіл...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Спільнота кафедри готельно-ресторанної справи долучилася до написання Всеукраїнського диктанту національної єдності 27 жовтня 2023

Про традиції та перспективи харчових технологій – іноземною мовою

З позицій повсякдення, 90 років – це вік довгожительства людини. Одна з перших асоціацій – це дідусь або бабуся, оточені численними дітьми, онуками та правнуками, умудрені досвідом, але притому молоді в душі і завжди раді ділитися знаннями. «Дев’яносторічна» наукова конференція – не виняток. Вона збирає навколо себе численних молодих учених, аспір...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про традиції та перспективи харчових технологій – іноземною мовою 15 квітня 2024