Н У Х Т

Святковий настрій подарували колективу талановиті студенти й фахівці Студентського центру патріотичного виховання та культурного розвитку

04 березня 2020

Святковий настрій подарували колективу талановиті студенти й фахівці Студентського центру патріотичного виховання та культурного розвитку

Святковий настрій запанував в університеті. І створили його наші талановиті студенти за організаційної і технічної підтримки фахівців Студентського центру патріотичного виховання та культурного розвитку. 4 березня вони запросили колектив НУХТ до актової зали, де розгорнулося масштабне театралізоване дійство, присвячене святу весни – 8 Березня.

Гості заходу побували не аби десь, а за лаштунками НУХТ-ТБ, яке перевіряла сувора й прискіплива ревізорка на предмет готовності до святкування. Вона скрізь побувала – і у студії новин, і у студії спорту, і у студії погоди. Все добре роздивилася, про усе розпитала, за усім поспостерігала. До чого тільки не вдавався нещасний режисер НУХТ-ТБ Назар – і ведучим-ою новин особисто виступив, і спортивним коментатором. Немало допомогли йому згладити гострі кути дві віддані справі помічниці, вони, як могли, відволікали увагу ревізорки, і навіть примудрилися розлучити її з супроводжуючим. Та зрештою, перевірка скінчилася, ревізорка винесла свій вердикт – до свята все готове! І усі з полегшенням «видихнули». 

Свої вокальні дарунки прекрасній половині нашого колективу презентували володарі гран-прі й учасники конкурсу української пісні різних років і не тільки – неймовірно талановиті студенти різних курсів усіх навчально-наукових інститутів і факультетів – Анастасія Снєтко, Ольга Ластовецька, Віолетта Резнік, Андрій Середінський, Анастасія Терещук, Ілля Гетьман, Ольга Оленюк, Мирослав Хоньків, Арина Юрковець, Інна Кравченко та інші. А запальні танцювальні композиції подарували колективи факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу і Навчально-наукового інституту економіки і управління. Невимовно ніжним і проникливим був віденський вальс, що відкрив концертну програму, яскравим доповненням свята став оригінальний номер від ревізорки, а потужним емоційним завершенням – вихід на сцену всіх учасників концертної програми під пісню у виконанні Євгена Амаріци.  

Вітаємо наших прекрасних жінок зі святом! Нехай доля завжди буде щедрою до вас, мрії збуваються, а серце повниться теплом від уваги і турботи близьких!

 

Опублікований: 04-03-2020
Читайте також:
Зі сучасними страховими продуктами познайомила здобувачів кафедри фінансів директорка компанії «ТАС Life Полтава»

11 грудня 2020 р. на кафедрі фінансів за ініціативи професорки Лади Шірінян відбулася зустріч здобувачів освіти та викладачів із директоркою страхової компанії «ТАС Life Полтава» Іриною Глазуновою. Тема зустрічі – «Страхування як практичний механізм». Фахівчиня в простій доступній формі розказала слухачам про сучасні страхові продукти, умови різних...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Зі сучасними страховими продуктами познайомила здобувачів кафедри фінансів директорка компанії «ТАС Life Полтава» 14 грудня 2020

Перша ластівка: вперше в університеті відбувся успішний захист дисертації на здобуття наукового ступеня доктора PhD

3 листопада вперше в нашому університеті відбувся захист дисертації на здобуття наукового ступеня доктора філософії (PhD) з галузі знань «Виробництво та технології» за спеціальністю 181 «Харчові технології».   Здобувачка кафедри готельно-ресторанної справи Ірина Медвідь представила на розгляд разової спеціалізованої вченої ради ДФ 26.058.001 дисер...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Перша ластівка: вперше в університеті відбувся успішний захист дисертації на здобуття наукового ступеня доктора PhD 05 листопада 2020

Про актуальні travel-лайфхаки дізналися викладачі кафедри туристичного та готельного бізнесу

16 липня в рамках проєкту #futurenow від Kyiv Smart City відбувся вебінар «Туризм після пандемії: як коронавірус змінить подорожі», до участі у якому долучилися викладачі кафедри туристичного та готельного бізнесу. Від експертів учасники заходу дізналися про реальний стан туризму в Україні і в світі та отримали корисну інформацію, як спланувати по...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про актуальні travel-лайфхаки дізналися викладачі кафедри туристичного та готельного бізнесу 17 липня 2020

Креативний підхід до вирішення завдань обраних тематик продемонстрували магістранти кафедри технології молока і молочних продуктів

На кафедрі технології молока і молочних продуктів із використанням сучасних інформаційно-комунікативних технологій відбулися успішні захисти здобувачів освітнього ступеня «Магістр» денної та заочної форми навчання, що навчалися за спеціальністю 181 «Харчові технології», освітньо-професійною програмою «Технології зберігання, консервування та перероб...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Креативний підхід до вирішення завдань обраних тематик продемонстрували магістранти кафедри технології молока і молочних продуктів 21 лютого 2022