Н У Х Т

Молитва-реквієм у пам’ять Героїв Небесної сотні відбулася в Івано-Франківському коледжі ресторанного сервісу і туризму НУХТ

21 лютого 2019

Молитва-реквієм у пам’ять Героїв Небесної сотні відбулася в Івано-Франківському коледжі ресторанного сервісу і туризму НУХТ

Студенти Івано-Франківського коледжу ресторанного сервісу і туризму нашого університету 20 лютого 2019 року побували у Меморіальному сквері, де відбулася молитва-реквієм, присвячена пам’яті Героїв Небесної сотні та воїнів, які загинули в зоні АТО. Ініціатором проведення такого заходу стала студентська рада коледжу.

У Меморіальному сквері, де покоїться прах Героя Небесної сотні Романа Гурика та шести прикарпатських воїнів, які загинули на війні, захищаючи територіальну цілісність України, зібралися студенти та викладачі разом із духовним наставником, отцем Ярославом.

Слова болі і тривоги, що лунали з уст ведучих і виступаючих порушили тишу Меморіального скверу. Тишу, в якій відчувалися біль, смуток і скорбота. Тишу, що стала символічною хвилиною мовчання за подвиг Героїв Небесної сотні.

Світлою молитвою за Україну та патріотичними закликами завершилося віче-реквієм: «Герої не вмирають! Слава Україні!».

Опублікований: 21-02-2019
Читайте також:
Англомовний лекторій від представниці Швейцарської освітньої групи для здобувачів спеціальності «Готельно-ресторанна справа»

20 квітня для студентів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» відбувся англомовний лекторій від регіональної менеджерки Швейцарської освітньої групи (Swiss Education Group) у Східній Європі Крістіни Кірілової. Сьогодні створена в 1982 році SEG – це 5 закладів вищої освіти з кампусами у різних франко- і німецькомовних регіонах Швейцарії. З...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Англомовний лекторій від представниці Швейцарської освітньої групи для здобувачів спеціальності «Готельно-ресторанна справа» 22 квітня 2021

Внесок магістрантів у інноваційні технології

2 червня на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції відбулися захисти курсових робіт з дисципліни «Інноваційні ресторанні технології» здобувачами групи ТР-1-1М освітнього ступеня «Магістр» спеціальності 181 «Харчові технології», освітньо-професійної програми «Технології в ресторанному господарстві» денної форми навчання. Комісія у с...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Внесок магістрантів у інноваційні технології 06 червня 2023

Про новітні ферментативні рішення у бродильній галузі від досвідченого фахівця-практика

На кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства відбулася гостьова лекція «Новітні ферментативні рішення у бродильній галузі» к.т.н., фахівця з пивоваріння фірми «НОВОЗАЙМС» (Данія) Михайла Хлиновського. Спікер надає фахові консультації підприємствам пиво-безалкогольної галузі з питань використання ферментів для покращення технологічних ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про новітні ферментативні рішення у бродильній галузі від досвідченого фахівця-практика 19 листопада 2021

Довгоочікувана подія для мікробіологів

Науковці кафедри біотехнології і мікробіології не могли залишитися осторонь від важливої події – чергового, XVI з’їзду Товариства мікробіологів України ім. С.М. Виноградського, що відбувся нещодавно після тривалої перерви, зумовленої пандемією коронавірусу і воєнними діями. Мікробіологів з усіх куточків України і зарубіжних гостей гостинно прийняв ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Довгоочікувана подія для мікробіологів 17 червня 2025