Н У Х Т

Молитва-реквієм у пам’ять Героїв Небесної сотні відбулася в Івано-Франківському коледжі ресторанного сервісу і туризму НУХТ

21 лютого 2019

Молитва-реквієм у пам’ять Героїв Небесної сотні відбулася в Івано-Франківському коледжі ресторанного сервісу і туризму НУХТ

Студенти Івано-Франківського коледжу ресторанного сервісу і туризму нашого університету 20 лютого 2019 року побували у Меморіальному сквері, де відбулася молитва-реквієм, присвячена пам’яті Героїв Небесної сотні та воїнів, які загинули в зоні АТО. Ініціатором проведення такого заходу стала студентська рада коледжу.

У Меморіальному сквері, де покоїться прах Героя Небесної сотні Романа Гурика та шести прикарпатських воїнів, які загинули на війні, захищаючи територіальну цілісність України, зібралися студенти та викладачі разом із духовним наставником, отцем Ярославом.

Слова болі і тривоги, що лунали з уст ведучих і виступаючих порушили тишу Меморіального скверу. Тишу, в якій відчувалися біль, смуток і скорбота. Тишу, що стала символічною хвилиною мовчання за подвиг Героїв Небесної сотні.

Світлою молитвою за Україну та патріотичними закликами завершилося віче-реквієм: «Герої не вмирають! Слава Україні!».

Опублікований: 21-02-2019
Читайте також:
Медіастійкість: безпека в епоху штучного інтелекту

Днями викладачки кафедри маркетингу і кафедри економічної теорії Навчально-наукового інституту економіки і управління Ірина Ніколаєнко та Лілія Ісмаїлова взяли участь у тренінгу з медіастійкості. Вони мали можливість зануритися в сучасні аспекти медіаграмотності, цифрової безпеки та роботи з інструментами штучного інтелекту. На заході було висвітл...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Медіастійкість: безпека в епоху штучного інтелекту 22 січня 2025

Атестаційний екзамен – успішний фініш здобувачів освітньо-професійної програми «Технології харчування»

На кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції відбувся успішний атестаційний екзамен здобувачів бакалаврського рівня вищої освіти спеціальності 181 «Харчові технології», освітньо-професійної програми «Технології харчування». Здобувачі-технологи продемонстрували свої знання з профільних дисциплін і, незважаючи на онлайн-формат, підтверд...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Атестаційний екзамен – успішний фініш здобувачів освітньо-професійної програми «Технології харчування» 21 червня 2022

Кафедра іноземних мов професійного спрямування вже готує охочих до складання ЄВІ

Колектив кафедри іноземних мов професійного спрямування вже розпочав заняття на підготовчих курсах до складання єдиного вступного іспиту (ЄВІ) – тестування з іноземної (англійської) мови для вступу до магістратури та аспірантури. Заняття проводять досвідчені професіонали – доцентка Ольга Нежива, викладачки Надія Шерстюк та Юлія Ткачук, які фахово ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Кафедра іноземних мов професійного спрямування вже готує охочих до складання ЄВІ 25 квітня 2024

Бакалаври освітньої програми «Технології харчування» прослухали лекцію професора Луцького національного технічного університету

27 березня 2024 року здобувачі спеціальності 181 «Харчові технології», освітньо-професійної програми «Технології харчування» нашого університету та освітньо-професійної програми «Крафтові харчові технології» Луцького національного технічного університету прослухали онлайн-лекцію від професора ЛНТУ,  в.о. завідувача кафедри харчових технологій та хі...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Бакалаври освітньої програми «Технології харчування» прослухали лекцію професора Луцького національного технічного університету 01 квітня 2024