Н У Х Т

Святковий марафон з нагоди Дня матері відбувся на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів

14 травня 2020

Святковий марафон з нагоди Дня матері відбувся на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів

У календарі свят для мами визначений особливий день, який святкується в Україні у другу неділю травня. Офіційне державне свято День матері встановлене в 1999 році. Святкування стало популярною і доброю сімейною традицією. Безумовно, День матері – це одне з самих зворушливих свят, тому що кожний із нас з дитинства несе в своїй душі єдиний і неповторний образ – образ своєї мами, яка самовіддано любить, не зважаючи ні на що. У День матері прийнято вітати матерів і дарувати символічні подарунки.

У цьому році здобувачі вищої освіти груп ТІ-1-6, ТІ-2-3, ТХ-3-5, ТХ-3-12 ск разом із наставниками, доцентами кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Ларисою Михонік, Юлією Бондаренко, Анною Грищенко та Оленою Кохан здійснили марафон «Поділися своїм вітанням мамі». В групах у вайбері та соціальних мережах протягом дня вони викладали ті привітання, які підготували для своїх матусь. Це були фото квіткових букетів, випечених власноруч тортиків, рядки віршів, прочитаних мамам.

Своїм привітанням кожний намагався сказати мамі про те, що вона – найрідніша та найдорожча людина.

Опублікований: 14-05-2020
Читайте також:
Гостьова лекція про органічне виробництво в Україні для магістрів кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

На кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів відбулася гостьова лекція з дисципліни «Інноваційні технології органічних харчових продуктів» для здобувачів освітнього ступеня «Магістр», що навчаються за освітньо-професійною програмою «Технології органічних харчових продуктів». Лекція «Органічне виробництво в Україні» була прочитана н...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Гостьова лекція про органічне виробництво в Україні для магістрів кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів 12 лютого 2021

На крок наблизилися до здорового способу життя третьокурсники спеціальності «Туризм»

В унікальний день 29 лютого засадам здорового харчування навчалися здобувачі третього курсу спеціальності «Туризм». Для них авторка освітнього проєкту «Здорове харчування», укладачка безкоштовного онлайн-курсу для дорослих «4 кроки до здорового харчування» на платформі Prometheus Ольга Ільюхіна прочитала лекцію, під час якої здобувачі на крок набл...

ЧИТАТИ ДАЛІ

На крок наблизилися до здорового способу життя третьокурсники спеціальності «Туризм» 02 березня 2020

Обмін професійним досвідом – важлива складова формування конкурентоспроможності освітніх програм

Днями відбувся науковий семінар «Перспективні напрями магістерських досліджень випускових кафедр експертизи харчових продуктів НУХТ та харчової хімії, експертизи та біотехнології ОНТУ: обмін практичним досвідом, регіональний та глобальний контекст». Семінар був організований за спільною ініціативою випускових кафедр Національного університету харч...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Обмін професійним досвідом – важлива складова формування конкурентоспроможності освітніх програм 14 грудня 2023

Провідні галузеві підприємства України і Німеччини – бази практики для здобувачів кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Здобувачі вищої освіти 4 курсу кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів успішно захистили звіти з виробничої практики, яку вони проходили на підприємствах України протягом вересня. Цього року здобувачі проходили практику на підприємствах ТОВ «УССП «Київський обласний хлібопекарський комплекс», ТОВ «КИЇВ ХЛІБ», ТОВ «Столичний пека...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Провідні галузеві підприємства України і Німеччини – бази практики для здобувачів кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів 10 жовтня 2022