Н У Х Т

Святковий марафон з нагоди Дня матері відбувся на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів

14 травня 2020

Святковий марафон з нагоди Дня матері відбувся на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів

У календарі свят для мами визначений особливий день, який святкується в Україні у другу неділю травня. Офіційне державне свято День матері встановлене в 1999 році. Святкування стало популярною і доброю сімейною традицією. Безумовно, День матері – це одне з самих зворушливих свят, тому що кожний із нас з дитинства несе в своїй душі єдиний і неповторний образ – образ своєї мами, яка самовіддано любить, не зважаючи ні на що. У День матері прийнято вітати матерів і дарувати символічні подарунки.

У цьому році здобувачі вищої освіти груп ТІ-1-6, ТІ-2-3, ТХ-3-5, ТХ-3-12 ск разом із наставниками, доцентами кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Ларисою Михонік, Юлією Бондаренко, Анною Грищенко та Оленою Кохан здійснили марафон «Поділися своїм вітанням мамі». В групах у вайбері та соціальних мережах протягом дня вони викладали ті привітання, які підготували для своїх матусь. Це були фото квіткових букетів, випечених власноруч тортиків, рядки віршів, прочитаних мамам.

Своїм привітанням кожний намагався сказати мамі про те, що вона – найрідніша та найдорожча людина.

Опублікований: 14-05-2020
Читайте також:
Колектив кафедри технології молока і молочних продуктів вітає магістрів із успішним захистом кваліфікаційних робіт!

На кафедрі технології молока і молочних продуктів з 16 по 21лютого 2023 року з використанням сучасних інформаційно-комунікативних технологій відбулися успішні захисти здобувачів освітнього ступеня «Магістр» денної та заочної форми навчання, що навчалися за спеціальністю 181 «Харчові технології», освітньо-професійною програмою «Технології зберігання...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Колектив кафедри технології молока і молочних продуктів вітає магістрів із успішним захистом кваліфікаційних робіт! 21 лютого 2023

Особливості дистанційної освіти біотехнологів: сучасний стан, проблеми та перспективи

Стрімкий розвиток і розповсюдження інформаційних технологій, який ми спостерігаємо нині, стимулює з нових позицій розглядати методи і засоби, задіяні у освітньому процесі. Одним із головних завдань сучасної вищої освіти є розвиток у студентів навичок самоосвіти й творчого використання отриманих знань. Отже актуальним завданням, яке стоїть перед пед...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Особливості дистанційної освіти біотехнологів: сучасний стан, проблеми та перспективи 30 березня 2020

Спільнота кафедри готельно-ресторанної справи долучилася до написання Всеукраїнського диктанту національної єдності

27 жовтня 2023 р., у День української писемності та мови, викладачі кафедри готельно-ресторанної справи разом зі здобувачами освіти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» за ініціативи завідувачки кафедри Лариси Шаран долучилися до щорічного заходу – написання Всеукраїнського диктанту національної єдності, який проводиться вже 23 раз поспіл...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Спільнота кафедри готельно-ресторанної справи долучилася до написання Всеукраїнського диктанту національної єдності 27 жовтня 2023

Важлива наукова подія на кафедрі фізики

На кафедрі фізики відбулася чергова важлива наукова подія – засідання секції «Фізика» щорічної Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті». Серед здобувачів першого курсу, які розпочинають вивчати дисципліни «Фізика для харчових технологій»,...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Важлива наукова подія на кафедрі фізики 12 квітня 2024