Н У Х Т

Актуальна тема на круглому столі кафедри міжнародної економіки

01 листопада 2019

Актуальна тема на круглому столі кафедри міжнародної економіки

У рамках наукового семінару кафедри міжнародної економіки «Інформаційна культура в сучасному світі» 30 жовтня відбулося чергове (вісімнадцяте) засідання круглого столу на дуже актуальну тему «Сучасні тенденції та проблеми розвитку економіки».

Відкрила захід завідувач кафедри міжнародної економіки, доктор економічних наук, професор Світлана Гуткевич. Помічник ректора Київської духовної академії і семінарії, ієромонах Афанасій виголосив вітальне слово та подарував завідувачу науково-технічної бібліотеки НУХТ Наталії Левченко літературу до фонду бібліотеки.

Понад 60 учасників різних вишів країни: Київського національного університету імені Тараса Шевченка, Національного технічного університету України «Київський політехнічний інститут ім. Ігоря Сік орського»,  Київського національного університету культури та мистецтв, Київської духовної академії і семінарії, Таврійського державного агротехнологічного університету тощо взяли участь у роботі круглого столу.

Одним із основних спікерів був голова Української асоціації Римського клубу Віктор Галасюк, який у своїй доповіді наголосив на важливості «професії» країни у глобальному світі. Його презентація викликала жваві обговорення та інтерес.

Цікавими були доповіді студентів Альбіни Бружи (КНУКіМ), Тетяни Ханас (НТУУ «КПІ імені Ігоря Сікорського»), студентів першого курсу спеціальності «Міжнародні економічні відносини» нашого університету Віталія Костюченко та Ганни Нижник і студента третього курсу Михайла Радченка.  

Опублікований: 01-11-2019
Читайте також:
Успішно склали Комплексний державний іспит студенти бакалаврату спеціальності «Готельно-ресторанна справа»

На кафедрі готельно-ресторанної справи відбувся Комплексний державний іспит зі спеціальності для студентів 4 курсу спеціальності «Готельно-ресторанна справа». Перед початком важливого іспиту студентів привітали декан факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу Віктор Доценко, який і очолив роботу Екзаменаційної комісії, заступники де...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Успішно склали Комплексний державний іспит студенти бакалаврату спеціальності «Готельно-ресторанна справа» 21 червня 2018

Навчальне практичне заняття-екскурсія «Київ гастрономічний»

У рамках вивчення дисципліни «Винний та гастрономічний туризм: досвід ЄС для України» здобувачі 2 курсу спеціальності «Туризм» пройшли екскурсію «Київ гастрономічний». Підготовка до її проведення почалася ще за два тижні на першому практичному занятті. Саме тоді, визначивши маршрут і обравши локації для показу, здобувачі почали готувати презентаці...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Навчальне практичне заняття-екскурсія «Київ гастрономічний» 26 вересня 2022

Особливості випікання святкових виробів на лабораторній роботі

У багатьох країнах склались особливі традиції випікання святкових виробів до Свята Воскресіння Христового. Найпоширенішими звичаями є випікання святкових борошняних виробів (паска, козунак, панетоне, коломба, мазурек, хрестові булочки тощо), є традиції приготування сирної паски, фарбування яєць. У сучасному світі завдяки асиміляції різних культур ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Особливості випікання святкових виробів на лабораторній роботі 18 квітня 2025

У гостях у кафедри готельно-ресторанної справи – Євген Клопотенко

На кафедру готельно-ресторанної справи факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка завітав Євген Клопотенко. Вітали викладачі та студенти кулінарну зірку – бренд-шефа і співвласника закладів ресторанного господарства «Сто років тому вперед», «Полтава», «Інші», «Інші.Бар», ініціатора визнання борщу частиною нема...

ЧИТАТИ ДАЛІ

У гостях у кафедри готельно-ресторанної справи – Євген Клопотенко 17 вересня 2024