Н У Х Т

Святковий марафон з нагоди Дня матері відбувся на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів

14 may 2020

Святковий марафон з нагоди Дня матері відбувся на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів

У календарі свят для мами визначений особливий день, який святкується в Україні у другу неділю травня. Офіційне державне свято День матері встановлене в 1999 році. Святкування стало популярною і доброю сімейною традицією. Безумовно, День матері – це одне з самих зворушливих свят, тому що кожний із нас з дитинства несе в своїй душі єдиний і неповторний образ – образ своєї мами, яка самовіддано любить, не зважаючи ні на що. У День матері прийнято вітати матерів і дарувати символічні подарунки.

У цьому році здобувачі вищої освіти груп ТІ-1-6, ТІ-2-3, ТХ-3-5, ТХ-3-12 ск разом із наставниками, доцентами кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Ларисою Михонік, Юлією Бондаренко, Анною Грищенко та Оленою Кохан здійснили марафон «Поділися своїм вітанням мамі». В групах у вайбері та соціальних мережах протягом дня вони викладали ті привітання, які підготували для своїх матусь. Це були фото квіткових букетів, випечених власноруч тортиків, рядки віршів, прочитаних мамам.

Своїм привітанням кожний намагався сказати мамі про те, що вона – найрідніша та найдорожча людина.

Published on: 14-05-2020
Read also:
Визначені переможці Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за спеціальністю «Харчові технології» 2020-2021 н.р.

15 квітня 2021 р. у форматі відеоконференції відбулася підсумкова науково-практична конференція ІІ туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за спеціальністю «Харчові технології» 2020-2021 н.р. Для участі у ІІ турі Конкурсу надійшли 60 робіт із 27 провідних закладів вищої освіти. За результатами попереднього рецензування для участі...

READ YOURSELF

Визначені переможці Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за спеціальністю «Харчові технології» 2020-2021 н.р. 16 april 2021

Стажування викладачів кафедри готельно-ресторанної справи у кращому готельному підприємстві м. Києва

Викладачі кафедри готельно-ресторанної справи проходять стажування у кращому 4* бізнес-готелі м. Києва – «Президент Готель». «Президент Готель» – це 375 номерів категорій Бізнес, Бізнес покращений, Напівлюкс, Люкс, Апартаменти; 17 конференц-залів для організації різноманітних івентів, заклади харчування: лоббі-бар, ресторан і кафе-кондитерська. К...

READ YOURSELF

Стажування викладачів кафедри готельно-ресторанної справи у кращому готельному підприємстві м. Києва 15 december 2020

Стартуємо: новий навчальний рік розпочався з конференції трудового колективу університету

31 серпня у актовій залу університету з дотриманням усіх протиепідемічних заходів відбулася конференція трудового колективу університету. Конференцію зібрали замість традиційних зборів трудового колективу, що завжди відбувалися  в останні дні серпня, через карантинні обмеження, що не дозволяють зібрання, де не можна забезпечити площу 5 кв. м на одн...

READ YOURSELF

Стартуємо: новий навчальний рік розпочався з конференції трудового колективу університету 31 august 2020

Наші другокурсниці підкорили висоти Всеукраїнської студентської олімпіади з  дисципліни «Регіональна економіка»

З метою підвищення якості підготовки кваліфікованих фахівців, пошуку обдарованої студентської молоді, стимулювання її творчої праці вже традиційно щороку проводяться олімпіади з різних навчальних дисциплін, в яких беруть участь наші студенти та демонструють чудові результати. У період з лютого по квітень 2019 року відбулися І та ІІ тури Всеукраїнс...

READ YOURSELF

Наші другокурсниці підкорили висоти Всеукраїнської студентської олімпіади з дисципліни «Регіональна економіка» 20 april 2019