Н У Х Т

Свою професійну майстерність підвищують студенти та викладачі кафедри технології цукру і підготовки води

30 жовтня 2019

Свою професійну майстерність підвищують студенти та викладачі кафедри технології цукру і підготовки води

Студенти та викладачі кафедри технології цукру і підготовки води відвідали Міжнародну виставку харчових продуктів та напоїв WorldFood Ukraine 2019.

Вони поспілкувались із учасниками компаній з 15 країн світу, серед яких Damodara (напої, Литва), STS Development (питна вода, Албанія) та багато інших.

Також студенти мали можливість відвідати майстер-класи, презентації та дегустації, під час яких вони дізналися багато нового та змогли підвищити свою професійну майстерність.

Опублікований: 30-10-2019
Читайте також:
Команда НУХТ успішно опановує другу сесію Програми професійного розвитку академічних менеджерів

Команда нашого університету успішно опановує другу сесію Модуля 1 «Роль університетів у контексті суспільних трансформацій» Програми професійного розвитку академічних менеджерів, яка реалізується Британською Радою за ініціативи Міністерства освіти і науки України, в рамках спільного проєкту МОН та Світового банку «Удосконалення вищої освіти в Украї...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Команда НУХТ успішно опановує другу сесію Програми професійного розвитку академічних менеджерів 08 квітня 2025

Запрацювала літня школа для представників редколегій українських наукових видань

9 серпня розпочалася SUES Summer School, розрахована на представників редколегій наукових журналів, співробітників академічних видавництв, бібліотекарів. Літня школа організована у межах ініціативи Supporting Ukrainian Editorial Staff (SUES) і працюватиме протягом серпня-вересня 2022 року. Формат цього проєкту передбачає проведення вебінарів украї...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Запрацювала літня школа для представників редколегій українських наукових видань 11 серпня 2022

Баттли ритейлерів і нативна промоція: спільний проєкт маркетологів і підприємців

Новачки в маркетингу, рекламі та підприємництві часто зустрічаються з типовою проблемою, коли в розкручення бренду вкладені інвестиції, а продажі не зростають і SMM не приносять конверсій. Така ситуація знайома багатьом початківцям. Студенти кафедри маркетингу вирішували цей кейс на черговому засіданні наукового гуртка «Інтелектуал», а їхній маско...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Баттли ритейлерів і нативна промоція: спільний проєкт маркетологів і підприємців 25 квітня 2025

Про переваги навчання в нашому університеті – старшокласникам гімназії «Потенціал»

24 вересня 2024 року члени профорієнтаційного сектору студентської ради Навчально-наукового інституту харчових технологій разом із доценткою кафедри технології молока і молочних продуктів Оленою Онопрійчук відвідали гімназію «Потенціал», де зустрілися з учнями 11-х класів. Вони ознайомили старшокласників з навчальними підрозділами університету, ро...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про переваги навчання в нашому університеті – старшокласникам гімназії «Потенціал» 26 вересня 2024