Н У Х Т

Свою професійну майстерність підвищують студенти та викладачі кафедри технології цукру і підготовки води

30 жовтня 2019

Свою професійну майстерність підвищують студенти та викладачі кафедри технології цукру і підготовки води

Студенти та викладачі кафедри технології цукру і підготовки води відвідали Міжнародну виставку харчових продуктів та напоїв WorldFood Ukraine 2019.

Вони поспілкувались із учасниками компаній з 15 країн світу, серед яких Damodara (напої, Литва), STS Development (питна вода, Албанія) та багато інших.

Також студенти мали можливість відвідати майстер-класи, презентації та дегустації, під час яких вони дізналися багато нового та змогли підвищити свою професійну майстерність.

Опублікований: 30-10-2019
Читайте також:
Кафедра харчової хімії продовжує цикл гостьових лекцій провідних колег-хіміків

Науковий прогрес і обмін дослідницьким досвідом неможливо припинити. «Наука не є і ніколи не буде закінченою книгою. Кожний важливий успіх ставить нові питання. Будь-який розвиток виявляє згодом дедалі нові й глибокі труднощі». З цим висловом геніального Альберта Ейнштейна погодиться кожен наш колега, цей науковий принцип намагаються прищепити моло...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Кафедра харчової хімії продовжує цикл гостьових лекцій провідних колег-хіміків 14 лютого 2024

Здобувачі-експерти на BFI: сучасні технології в дії

У рамках практичної підготовки здобувачі освітньо-професійних програм «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» і «Lean-виробництво харчової продукції» разом із викладачками кафедри експертизи харчових продуктів здійснили навчальну екскурсію на підприємство ТОВ «Bakery Food Industry» (BFI) – одне з провідних виробників хлібобулочних в...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Здобувачі-експерти на BFI: сучасні технології в дії 02 травня 2025

Постійне вдосконалення навчально-методичної роботи на кафедрі експертизи харчових продуктів

13 жовтня 2021 р. на кафедрі експертизи харчових продуктів відбувався перший у цьому навчальному році методичний семінар щодо виконання курсових робіт для здобувачів освітніх ступенів «Бакалавр» і «Магістр» за освітньо-професійною програмою «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції». Професія викладача вимагає постійного підвищення св...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Постійне вдосконалення навчально-методичної роботи на кафедрі експертизи харчових продуктів 18 жовтня 2021

Про спеціальність «Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології» дізналися школярі Фастова

У Фастівському НВК «Ліцей-загальноосвітня школа І-ІІІ ст. №2» відбулася зустріч доцента кафедри інтегрованих автоматизованих систем управління нашого університету Ярослава Смітюха з учнями старших класів, їх батьками та педагогічним колективом. Зустріч відбулася за підтримки директора школи Ірини Муравської. Предметом зустрічі було ознайомлення ш...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про спеціальність «Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології» дізналися школярі Фастова 29 жовтня 2018